Nerden anlıyorsun yükseldiğinu ve nasıl ölçülüyor? Başım falan ağrıyor bazen 2 gün sürüyor...bazı günler de başım dönüyor ama hamileliktendir diye hiç önemsemedim...benim de tansiyonum hep düşüktü 10/ 7 falan genel olarak...şimdi sen böyle söyleyince bi düşündüm yükseliyor da anlamıyor muyum acaba ben...doktora gidince ölçülüyor orda da bu şekilde çıkıyor heKızlar yaaa bi bakın. Bende bu son günlerde tansiyon yükselmesi çok oluyo. Normalde benim bünyemin kaldırdığı 9 6. 10 a7 falan. Önce 13 lerle başladı dün akşam 15 e yük1eldi bugünde 14 oldu. Napıcam ben bilemedim
Bizim de öyle malesef...buz gibi kadın...soru sormaya çekiniyorumAllah şşıfa versınde ben ayarım bu sert doktorlara parayla bı dayak yemedığımız eksık.sankı neden doğurduğumuza pışman eder gıbı.
Valla ilk olduğunda geçmeyen baş ağrısından anlamıştım daha doprusu anlamamıştım eşim git bi ölçtür dedi. Çünkü 4. 5 saat geçmemişti enseden vuruyodu. Sonra dün akşam gayet iyiyken bi anda halsizlik bayılma hissi geldi annemde tansiyon aleti var ölçtü 15 çıktı. Bugünde hep başağrım vardı ölçtük aletle 14 çıktı. Genelde ya midem bulanıyo başımağrıyo yada bayılma hissi geliyo canım. Ama kişiden kişiye değişirmi bilemem.Nerden anlıyorsun yükseldiğinu ve nasıl ölçülüyor? Başım falan ağrıyor bazen 2 gün sürüyor...bazı günler de başım dönüyor ama hamileliktendir diye hiç önemsemedim...benim de tansiyonum hep düşüktü 10/ 7 falan genel olarak...şimdi sen böyle söyleyince bi düşündüm yükseliyor da anlamıyor muyum acaba ben...doktora gidince ölçülüyor orda da bu şekilde çıkıyor he
erkek olup cins olan da gördüm ama yinede erkek doktor tercihimBu yüzden erkek doktor seçmek gerekiyor canım. Şimdi gittiğim hastaneye yeni bir erkek doktor geldi. Uzman doktor. Bi kez ona muayene olucam eğerki istediğim gibi çıkarsa onunla devam ederim. Erkekler gerçekten daha iyi davranıyor. Örnekleri çok oldu etrafımda kuzenlerimden falan. Bi tek ermeni hastanesinde agavni diye ermeni bi bayan doktor var o süper hem psikolog hem kadın doğum uzmanı :)
Bu önemli bir şey hamilelikte düşer ama yükseliyorsa doktoruna sor cnm muhakkak.Kızlar yaaa bi bakın. Bende bu son günlerde tansiyon yükselmesi çok oluyo. Normalde benim bünyemin kaldırdığı 9 6. 10 a7 falan. Önce 13 lerle başladı dün akşam 15 e yük1eldi bugünde 14 oldu. Napıcam ben bilemedim
Anladım canım...bende hem sinüzit hem migren var başağrısına alışık olduğum için başım ağrıdı diye tansiyon ölçtürmek hiç gelmemişti aklıma...böyle şeyler oluyorsa ölçtürmek gerek demek kiValla ilk olduğunda geçmeyen baş ağrısından anlamıştım daha doprusu anlamamıştım eşim git bi ölçtür dedi. Çünkü 4. 5 saat geçmemişti enseden vuruyodu. Sonra dün akşam gayet iyiyken bi anda halsizlik bayılma hissi geldi annemde tansiyon aleti var ölçtü 15 çıktı. Bugünde hep başağrım vardı ölçtük aletle 14 çıktı. Genelde ya midem bulanıyo başımağrıyo yada bayılma hissi geliyo canım. Ama kişiden kişiye değişirmi bilemem.
Ne dayanacaksın yavrum yaa doktor senin nazını çekecek, memnun olduğuna git boşver sert doktoru :)Benimkide biraz sert. Mecbur dayanıcam.
Benim çok oluyor cnm baş ağrım hep ölçüyorum 10-6, 11-7 gibi oluyor tansiyondan olmuyor yani ama kan basıncımız artıyormuş ondan olurmuş. Migreni olan bazı hamilelerde tetikler bazılarında hiç ağrı olmazmış. benim migrenim yoktu artık var sanki haftada 3 gün kesintisiz baş ağrısı yaşıyorum, bilgisayar başında çalışıyorum ondan mı acaba göze mi gitsem de diyorum yani bilemiyorum.Anladım canım...bende hem sinüzit hem migren var başağrısına alışık olduğum için başım ağrıdı diye tansiyon ölçtürmek hiç gelmemişti aklıma...böyle şeyler oluyorsa ölçtürmek gerek demek ki
Günaydın canım geçer inşallah bi an önce zaman hayirlisiyla, gecmis olsun insallah şikayetlerin de biter ya cok zor gercektenGünaydınlar canlar nasılsınız ? ben 12. haftaya da aynı kusma şidettiyle girerken bebeğimi çok ösledim yha ayın 9 nu beklemek çok zor gelmeye başladııı
Günaydın canım geçer inşallah bi an önce zaman hayirlisiyla, gecmis olsun insallah şikayetlerin de biter ya cok zor gercektenBen de cuma yi bekliyorum 2li taramanin ultrason kısmı yapılacak çok heyecanliyim cinsiyeti kesin söyleseler de ben de alışveriş yapsam can atıyorum valla
günaydın cnm sabah öğürmeleri bende oluyor ama çok şükür bir iki kez, benim bebiş de iştahlı galiba biz tok olunca çok sıkıntımız yok aç olunca bulantı öğürtü başlıyor. Ben de çok özledim cumartesi randevumuz dayanacağım artık, radyolojiden verdikleri çıktıya bakıp duruyorum çıkıntıya ok koymuşlar erkek mi şimdi bu diye belirsizlik fenaymışGünaydınlar canlar nasılsınız ? ben 12. haftaya da aynı kusma şidettiyle girerken bebeğimi çok ösledim yha ayın 9 nu beklemek çok zor gelmeye başladııı
günaydın cnm sabah öğürmeleri bende oluyor ama çok şükür bir iki kez, benim bebiş de iştahlı galiba biz tok olunca çok sıkıntımız yok aç olunca bulantı öğürtü başlıyor. Ben de çok özledim cumartesi randevumuz dayanacağım artık, radyolojiden verdikleri çıktıya bakıp duruyorum çıkıntıya ok koymuşlar erkek mi şimdi bu diye belirsizlik fenaymış
:) hadi hayırlısı inş sen düğünden önce gidiver doktora bayadır bekliyorsun zaten.oyyy pipişiii bekliyon yaniii :) ağır abi olucak yha :) benimki baya kus kus modunda yha gecesi gündüzü yok hiç ağzımın tadı kalmadı 3 aydır ammma olsun sağlıklı olsunda ayyy ben bu hafta inanılmaz sabırrsızım hazırlıklarada başladım :) bide düğün var erkessler görücek karnımıı ve cimsiyet söylemek isterdim yhaaaa :)
Benim de ilk ve tek belirtim göğüs acisiydi canım.zaman zaman hafifliyor sonra tekrar artıyor, hassasiyet oluyor arada da.ama renk değişikliği yok bende dahaKızlar benim ilk belirtim göğüs ucu ağrılarımdı şiddetli oluyordu sonra yavaş yavaş azaldı hala var ama koyulaştı ilk günden beri, karın bölgemde kahverengi çizgiye benzer bir çizgide oluşmaya başlıyor var mı sizlerde de. Bu arada ben kabızlık için şurup kullanmaya başladığımdan beri karnım daha normal boyuta dönmeye başladı :)
Bende açken öğürüyorum az yediğimde bile. He cok da yiyemiyorum iştahım hala yok ama ilk günler gibi kötü değilim. O cizgi bende de basladı ya bide kıllanmaya basladı bende bu işten cok kıllandım göbek kıllanır mı yagünaydın cnm sabah öğürmeleri bende oluyor ama çok şükür bir iki kez, benim bebiş de iştahlı galiba biz tok olunca çok sıkıntımız yok aç olunca bulantı öğürtü başlıyor. Ben de çok özledim cumartesi randevumuz dayanacağım artık, radyolojiden verdikleri çıktıya bakıp duruyorum çıkıntıya ok koymuşlar erkek mi şimdi bu diye belirsizlik fenaymış
Bana bebegi olan arkadaslar calısırken bez stokla diyor en iyisi 2 3 numara bez stogu yapmak galiba :)oyyy pipişiii bekliyon yaniii :) ağır abi olucak yha :) benimki baya kus kus modunda yha gecesi gündüzü yok hiç ağzımın tadı kalmadı 3 aydır ammma olsun sağlıklı olsunda ayyy ben bu hafta inanılmaz sabırrsızım hazırlıklarada başladım :) bide düğün var erkessler görücek karnımıı ve cimsiyet söylemek isterdim yhaaaa :)
1 hafta falan yemek yemiştim ben de...3 gündür yine kusuyorum...çok kötü bir şey kusmak sınıftan koşarak çıkıp lavaboya zor yetişiyorum öğüre öğüre...başım da bundan ağrıyor olabilir aç susuzGünaydınlar canlar nasılsınız ? ben 12. haftaya da aynı kusma şidettiyle girerken bebeğimi çok ösledim yha ayın 9 nu beklemek çok zor gelmeye başladııı
ooo ben bebekten önce 4 seans lazere gittim sonra bıraktım tabi çoğu geri çıktı kıllarınBende açken öğürüyorum az yediğimde bile. He cok da yiyemiyorum iştahım hala yok ama ilk günler gibi kötü değilim. O cizgi bende de basladı ya bide kıllanmaya basladı bende bu işten cok kıllandım göbek kıllanır mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?