2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Nerden anlıyorsun yükseldiğinu ve nasıl ölçülüyor? Başım falan ağrıyor bazen 2 gün sürüyor...bazı günler de başım dönüyor ama hamileliktendir diye hiç önemsemedim...benim de tansiyonum hep düşüktü 10/ 7 falan genel olarak...şimdi sen böyle söyleyince bi düşündüm yükseliyor da anlamıyor muyum acaba ben...doktora gidince ölçülüyor orda da bu şekilde çıkıyor he

Valla ilk olduğunda geçmeyen baş ağrısından anlamıştım daha doprusu anlamamıştım eşim git bi ölçtür dedi. Çünkü 4. 5 saat geçmemişti enseden vuruyodu. Sonra dün akşam gayet iyiyken bi anda halsizlik bayılma hissi geldi annemde tansiyon aleti var ölçtü 15 çıktı. Bugünde hep başağrım vardı ölçtük aletle 14 çıktı. Genelde ya midem bulanıyo başımağrıyo yada bayılma hissi geliyo canım. Ama kişiden kişiye değişirmi bilemem.

erkek olup cins olan da gördüm ama yinede erkek doktor tercihim

Bu önemli bir şey hamilelikte düşer ama yükseliyorsa doktoruna sor cnm muhakkak.

Anladım canım...bende hem sinüzit hem migren var başağrısına alışık olduğum için başım ağrıdı diye tansiyon ölçtürmek hiç gelmemişti aklıma...böyle şeyler oluyorsa ölçtürmek gerek demek ki

Benim çok oluyor cnm baş ağrım hep ölçüyorum 10-6, 11-7 gibi oluyor tansiyondan olmuyor yani ama kan basıncımız artıyormuş ondan olurmuş. Migreni olan bazı hamilelerde tetikler bazılarında hiç ağrı olmazmış. benim migrenim yoktu artık var sanki haftada 3 gün kesintisiz baş ağrısı yaşıyorum, bilgisayar başında çalışıyorum ondan mı acaba göze mi gitsem de diyorum yani bilemiyorum.

Günaydınlar canlar nasılsınız ? ben 12. haftaya da aynı kusma şidettiyle girerken bebeğimi çok ösledim yha ayın 9 nu beklemek çok zor gelmeye başladııı

Günaydınlar canlar nasılsınız ? ben 12. haftaya da aynı kusma şidettiyle girerken bebeğimi çok ösledim yha ayın 9 nu beklemek çok zor gelmeye başladııı
Günaydın canım geçer inşallah bi an önce zaman hayirlisiyla, gecmis olsun insallah şikayetlerin de biter ya cok zor gercekten Ben de cuma yi bekliyorum 2li taramanin ultrason kısmı yapılacak çok heyecanliyim cinsiyeti kesin söyleseler de ben de alışveriş yapsam can atıyorum valla

ayy bende hem test heyacanım olucak hemde cinsiyettt ayyy şu zaman hemen hemen geçse

günaydın cnm sabah öğürmeleri bende oluyor ama çok şükür bir iki kez, benim bebiş de iştahlı galiba biz tok olunca çok sıkıntımız yok aç olunca bulantı öğürtü başlıyor. Ben de çok özledim cumartesi randevumuz dayanacağım artık, radyolojiden verdikleri çıktıya bakıp duruyorum çıkıntıya ok koymuşlar erkek mi şimdi bu diye belirsizlik fenaymış

Kızlar benim ilk belirtim göğüs ucu ağrılarımdı şiddetli oluyordu sonra yavaş yavaş azaldı hala var ama koyulaştı ilk günden beri, karın bölgemde kahverengi çizgiye benzer bir çizgide oluşmaya başlıyor var mı sizlerde de. Bu arada ben kabızlık için şurup kullanmaya başladığımdan beri karnım daha normal boyuta dönmeye başladı :)

oyyy pipişiii bekliyon yaniii :) ağır abi olucak yha :) benimki baya kus kus modunda yha gecesi gündüzü yok hiç ağzımın tadı kalmadı 3 aydır ammma olsun sağlıklı olsunda ayyy ben bu hafta inanılmaz sabırrsızım hazırlıklarada başladım :) bide düğün var erkessler görücek karnımıı ve cimsiyet söylemek isterdim yhaaaa :)

:) hadi hayırlısı inş sen düğünden önce gidiver doktora bayadır bekliyorsun zaten.

Benim de ilk ve tek belirtim göğüs acisiydi canım.zaman zaman hafifliyor sonra tekrar artıyor, hassasiyet oluyor arada da.ama renk değişikliği yok bende daha

Bende açken öğürüyorum az yediğimde bile. He cok da yiyemiyorum iştahım hala yok ama ilk günler gibi kötü değilim. O cizgi bende de basladı ya bide kıllanmaya basladı bende bu işten cok kıllandım göbek kıllanır mı ya

Bana bebegi olan arkadaslar calısırken bez stokla diyor en iyisi 2 3 numara bez stogu yapmak galiba :)

1 hafta falan yemek yemiştim ben de...3 gündür yine kusuyorum...çok kötü bir şey kusmak sınıftan koşarak çıkıp lavaboya zor yetişiyorum öğüre öğüre...başım da bundan ağrıyor olabilir aç susuz

ooo ben bebekten önce 4 seans lazere gittim sonra bıraktım tabi çoğu geri çıktı kılların doğumdan sonra 40. çıkana kadar devam edermiş sonra eski haline dönermiş doktorlar öyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…