2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

ooo ben bebekten önce 4 seans lazere gittim sonra bıraktım tabi çoğu geri çıktı kılların doğumdan sonra 40. çıkana kadar devam edermiş sonra eski haline dönermiş doktorlar öyle diyor.
Kocam görcek diye utanıyorum cok kötü duruyor ya :/ napalım artık.. daha da cogalmaz insallah 40 a kadar

Kocam görcek diye utanıyorum cok kötü duruyor ya :/ napalım artık.. daha da cogalmaz insallah 40 a kadar
ağda bandıyla alıver cnm hiç bir şey olmaz benim kollarımdaki kılların rengi siyah oldu aldırcam mecbur ama genital bölge için ne yaparım bilmiyorum kendim alamıyorum alt bölgeleri jilette çözüm olmaz kuaföre gitsem çok hassas ağrısı olur, mikrop kapabilir bize özel ağda açması lazım

benimde gögüs uçlarım karrardı ama göbeğim daha normal gibi kabız için ne şurubu verdi canım

aynı durumdayım ya ne yapıcam bilmiyyorum bide ilerki zamanda akrnımız iyice büyüyecek şuan bide canımın yanmasına hiç katlanamıyorum

benimde gögüs uçlarım karrardı ama göbeğim daha normal gibi kabız için ne şurubu verdi canım
duphalac cnm gece 10 cc içiyorum şimdilik işe yarıyor öyle koşturmuyor gün içinde 1 kez rahat bir şekilde tuvalete çıkıyorum zaten şeker şurubu gibi birşey zararı yokmuş bebişe.

kızlar ya kusma, gögüs ucu agrısı vs neyse de psikolojiniz degisti mi? ben bi gergin oldum sanki ya..tamam okulda zaten ögrenciler geriyor hep de sanki ekstra gerginim..hep bi regl öncesi sendromu gibi...insallah gecer..sizde psikolojik olarak degisiklik oldu mu?

Yok kız almam agdayla daha da cogalır benim . Genitale agda en güzeli ben gidiyorum hatta yarında randevum var gidicem jiletle iki güne cıkar habire onla uğraşılmaz valla. Benim ilk hafta kanamam oldu diye hala ilişkiye girmiyorum ama korkuyorum

Ben kolay aglayabilen bi insan değilim ketumumdur. 6. Haftamda Aglama krizlerine girdim bi kac kez. Suan öyle değilim ama ruh halimde eskisi gibi dersem yalan olur. Bazen cıglık atmak geliyor icimden şimdilerde.

ooo kocam bana aksi gebe diyor evde terör estiriyorum sabrım falan yok artık aman canım saolsun boşver :)

Bas agrında dönme ve uyusukluk var mı ben on gündür çekiyorum

Kizlar catlak kremlerine ne zaman baslamayi dusunuyosunuz? Benim derim cok sıkı normal kilo alip verdigimde bile catliyorum hemen.. napicam hangi krem iyi bi fikriniz var mi??

Aynıyız seninle canım bndende sinüzit ve migren var. Bende başta o yüzden önemsememiştim zaten tasiyon aklıma gekmemişti ama malesef başağrılarım tansiyondan çıktı

Ohoooo sinir krizleri geçiriyorum desem yeridir valla. Dün akşam annemdeydik. Bebekle ilgili yapılan bi adetten konu açıldı ben öyle yapmıycam şöyle yapcam dedim. Eşimle annem tabi hemen muhalefet :) bi başladım hem bağırmaya hem ağlamaya. Yaklaşık yarım saat 45 dk ağlamamı durduramadım. Yüzüm gözüm şişti hep :) sakinleşince pişman oluyorum ama o an gözüm kimseyi göemüyo. eşim özellikle çok batar oldu gözüme. İyi bişey dese bile sinirlerim kalkıyo en çokta buna üzülüyorum.

Kizlar catlak kremlerine ne zaman baslamayi dusunuyosunuz? Benim derim cok sıkı normal kilo alip verdigimde bile catliyorum hemen.. napicam hangi krem iyi bi fikriniz var mi??
Ben başladım bile çünkü göbeğim hızlı büyüyor benim. Bir iki gündürde kaşınmaya bailadı. bio oil in çatlak yağını kullanıyorum. Kıyafette iz yapmıyor emiyor yumuşatıyor tavsiye ederim. Hatta düzenli kullanımda önceden oluşmuş çatlakları bile en az görünüme indiriyormuş öyle okudum internet araştırmamda.

ufff bilirim bilirim beniii gören direkt lavoba boşaltıyor işte artık iş yeri hemşiresi ile görüştüma rtık azalması gerekir dedi bakalım haftaya dr hanım ne diyecek allah yardımcın olsun seninde canım yhaaa

duphalac cnm gece 10 cc içiyorum şimdilik işe yarıyor öyle koşturmuyor gün içinde 1 kez rahat bir şekilde tuvalete çıkıyorum zaten şeker şurubu gibi birşey zararı yokmuş bebişe.
not alayım başta bende cok çektim de ondan sordum sağol canım

Benim aklimda da biooil vardi lierac da iyi diye duydum baslasam iyi olur bende sen kac haftaliksin ben 11 +4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…