- 11 Temmuz 2017
- 611
- 806
- 103
- 33
Kocam görcek diye utanıyorum cok kötü duruyor ya :/ napalım artık.. daha da cogalmaz insallah 40 a kadarooo ben bebekten önce 4 seans lazere gittim sonra bıraktım tabi çoğu geri çıktı kıllarındoğumdan sonra 40. çıkana kadar devam edermiş sonra eski haline dönermiş doktorlar öyle diyor.
ağda bandıyla alıver cnm hiç bir şey olmaz benim kollarımdaki kılların rengi siyah oldu aldırcam mecburKocam görcek diye utanıyorum cok kötü duruyor ya :/ napalım artık.. daha da cogalmaz insallah 40 a kadar
benimde gögüs uçlarım karrardı ama göbeğim daha normal gibi kabız için ne şurubu verdi canımKızlar benim ilk belirtim göğüs ucu ağrılarımdı şiddetli oluyordu sonra yavaş yavaş azaldı hala var ama koyulaştı ilk günden beri, karın bölgemde kahverengi çizgiye benzer bir çizgide oluşmaya başlıyor var mı sizlerde de. Bu arada ben kabızlık için şurup kullanmaya başladığımdan beri karnım daha normal boyuta dönmeye başladı :)
aynı durumdayım ya ne yapıcam bilmiyyorum bide ilerki zamanda akrnımız iyice büyüyecek şuan bide canımın yanmasına hiç katlanamıyorumağda bandıyla alıver cnm hiç bir şey olmaz benim kollarımdaki kılların rengi siyah oldu aldırcam mecburama genital bölge için ne yaparım bilmiyorum kendim alamıyorum alt bölgeleri jilette çözüm olmaz kuaföre gitsem çok hassas ağrısı olur, mikrop kapabilir bize özel ağda açması lazım
duphalac cnm gece 10 cc içiyorum şimdilik işe yarıyor öyle koşturmuyor gün içinde 1 kez rahat bir şekilde tuvalete çıkıyorum zaten şeker şurubu gibi birşey zararı yokmuş bebişe.benimde gögüs uçlarım karrardı ama göbeğim daha normal gibi kabız için ne şurubu verdi canım
Yok kız almam agdayla daha da cogalır benim . Genitale agda en güzeli ben gidiyorum hatta yarında randevum var gidicem jiletle iki güne cıkar habire onla uğraşılmaz valla. Benim ilk hafta kanamam oldu diye hala ilişkiye girmiyorum ama korkuyorumağda bandıyla alıver cnm hiç bir şey olmaz benim kollarımdaki kılların rengi siyah oldu aldırcam mecburama genital bölge için ne yaparım bilmiyorum kendim alamıyorum alt bölgeleri jilette çözüm olmaz kuaföre gitsem çok hassas ağrısı olur, mikrop kapabilir bize özel ağda açması lazım
Ben kolay aglayabilen bi insan değilim ketumumdur. 6. Haftamda Aglama krizlerine girdim bi kac kez. Suan öyle değilim ama ruh halimde eskisi gibi dersem yalan olur. Bazen cıglık atmak geliyor icimden şimdilerde.kızlar ya kusma, gögüs ucu agrısı vs neyse de psikolojiniz degisti mi? ben bi gergin oldum sanki ya..tamam okulda zaten ögrenciler geriyor hep de sanki ekstra gerginim..hep bi regl öncesi sendromu gibi...insallah gecer..sizde psikolojik olarak degisiklik oldu mu?
ooo kocam bana aksi gebe diyor evde terör estiriyorum sabrım falan yok artık aman canım saolsun boşver :)kızlar ya kusma, gögüs ucu agrısı vs neyse de psikolojiniz degisti mi? ben bi gergin oldum sanki ya..tamam okulda zaten ögrenciler geriyor hep de sanki ekstra gerginim..hep bi regl öncesi sendromu gibi...insallah gecer..sizde psikolojik olarak degisiklik oldu mu?
Bas agrında dönme ve uyusukluk var mı ben on gündür çekiyorumKızlar yaaa bi bakın. Bende bu son günlerde tansiyon yükselmesi çok oluyo. Normalde benim bünyemin kaldırdığı 9 6. 10 a7 falan. Önce 13 lerle başladı dün akşam 15 e yük1eldi bugünde 14 oldu. Napıcam ben bilemedim
Aynıyız seninle canım bndende sinüzit ve migren var. Bende başta o yüzden önemsememiştim zaten tasiyon aklıma gekmemişti ama malesef başağrılarım tansiyondan çıktıAnladım canım...bende hem sinüzit hem migren var başağrısına alışık olduğum için başım ağrıdı diye tansiyon ölçtürmek hiç gelmemişti aklıma...böyle şeyler oluyorsa ölçtürmek gerek demek ki
Haklısın kız valla. Dediğini yapıcamNe dayanacaksın yavrum yaa doktor senin nazını çekecek, memnun olduğuna git boşver sert doktoru :)
Ara ara dönme oluyo ama uyuşukluk olmadı hiç yada dikkat etmedim kuzum.Bas agrında dönme ve uyusukluk var mı ben on gündür çekiyorum
Ohoooo sinir krizleri geçiriyorum desem yeridir valla. Dün akşam annemdeydik. Bebekle ilgili yapılan bi adetten konu açıldı ben öyle yapmıycam şöyle yapcam dedim. Eşimle annem tabi hemen muhalefet :) bi başladım hem bağırmaya hem ağlamaya. Yaklaşık yarım saat 45 dk ağlamamı durduramadım. Yüzüm gözüm şişti hep :) sakinleşince pişman oluyorum ama o an gözüm kimseyi göemüyo. eşim özellikle çok batar oldu gözüme. İyi bişey dese bile sinirlerim kalkıyokızlar ya kusma, gögüs ucu agrısı vs neyse de psikolojiniz degisti mi? ben bi gergin oldum sanki ya..tamam okulda zaten ögrenciler geriyor hep de sanki ekstra gerginim..hep bi regl öncesi sendromu gibi...insallah gecer..sizde psikolojik olarak degisiklik oldu mu?
Ben başladım bile çünkü göbeğim hızlı büyüyor benim. Bir iki gündürde kaşınmaya bailadı. bio oil in çatlak yağını kullanıyorum. Kıyafette iz yapmıyor emiyor yumuşatıyor tavsiye ederim. Hatta düzenli kullanımda önceden oluşmuş çatlakları bile en az görünüme indiriyormuş öyle okudum internet araştırmamda.Kizlar catlak kremlerine ne zaman baslamayi dusunuyosunuz? Benim derim cok sıkı normal kilo alip verdigimde bile catliyorum hemen..napicam hangi krem iyi bi fikriniz var mi??
1 hafta falan yemek yemiştim ben de...3 gündür yine kusuyorum...çok kötü bir şey kusmak sınıftan koşarak çıkıp lavaboya zor yetişiyorum öğüre öğüre...başım da bundan ağrıyor olabilir aç susuz
Bana bebegi olan arkadaslar calısırken bez stokla diyor en iyisi 2 3 numara bez stogu yapmak galiba :)
not alayım başta bende cok çektim de ondan sordum sağol canımduphalac cnm gece 10 cc içiyorum şimdilik işe yarıyor öyle koşturmuyor gün içinde 1 kez rahat bir şekilde tuvalete çıkıyorum zaten şeker şurubu gibi birşey zararı yokmuş bebişe.
Benim aklimda da biooil vardi lierac da iyi diye duydum baslasam iyi olur bende sen kac haftaliksin ben 11 +4Ben başladım bile çünkü göbeğim hızlı büyüyor benim. Bir iki gündürde kaşınmaya bailadı. bio oil in çatlak yağını kullanıyorum. Kıyafette iz yapmıyor emiyor yumuşatıyor tavsiye ederim. Hatta düzenli kullanımda önceden oluşmuş çatlakları bile en az görünüme indiriyormuş öyle okudum internet araştırmamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?