14 haftalık olduk biz canım. 13 gibi başladım ben. Her banyo sonrası sürüyorum biraz daha büyüsün göbüş her gün sürmeyi düşünüyorum o zaman. Yeterki çatlamasın :)Benim aklimda da biooil vardi lierac da iyi diye duydum baslasam iyi olur bende sen kac haftaliksin ben 11 +4
Goguslere falan da surmek lazim canm simdiden hazirlik :)) ne kadara aldin biooili14 haftalık olduk biz canım. 13 gibi başladım ben. Her banyo sonrası sürüyorum biraz daha büyüsün göbüş her gün sürmeyi düşünüyorum o zaman. Yeterki çatlamasın :)
Aynen ben göğüsten dize kadar sürüyorum valla nolur nolmaz :) valla canım eşimin işyerine çalışanlara hediye paket olarak gelmiş. İçinden çıktı alıcaktım şandıma geldi. O yüzden bilmiyorum bitince alacağım.Goguslere falan da surmek lazim canm simdiden hazirlik :)) ne kadara aldin biooili
bende hiç şişlik yok gibi henüz neden acaba kilolu geniş karnım ama öyle obezde değilim.Aynen ben göğüsten dize kadar sürüyorum valla nolur nolmaz :) valla canım eşimin işyerine çalışanlara hediye paket olarak gelmiş. İçinden çıktı alıcaktım şandıma geldi. O yüzden bilmiyorum bitince alacağım.
uyuyup uyanınca gün içinde bulantım mide yanmam oluyor benimde içimi maden suyu bastırıyor.kaçıncı haftadasın?Kızlar ya mide yanması yaşayan varmı? Ben mahvoldum kaçar gündür bitiriyor beni maden suyu içtiğimde geçiyor bir tek. Araştırdım bir zararı yok ama bu böyle ne kadar devamı ederiz ki aranızda var mı bu sorunu yaşayan çözüm bulan
Anladim canim her yerde farkli oluyo ondan sordum bende bu ay alip hazirlayayim basliyimAynen ben göğüsten dize kadar sürüyorum valla nolur nolmaz :) valla canım eşimin işyerine çalışanlara hediye paket olarak gelmiş. İçinden çıktı alıcaktım şandıma geldi. O yüzden bilmiyorum bitince alacağım.
14. Haftadayım canım sen?uyuyup uyanınca gün içinde bulantım mide yanmam oluyor benimde içimi maden suyu bastırıyor.kaçıncı haftadasın?
bende 14. haftadayım.böbreklerim çok çalışıyor gece sürekli tuvalete kalkıyorum.14. Haftadayım canım sen?
Kaç kilosun bilmiyorum kuzum ama genelde biraz kilosu olan bayanların göbeği çok geç çıkıyor. Kuzenim mesela baya kiloluydu 80 falan vardı 9 ay kimse hamile olduğumu anlamadı desem yeridir.bende hiç şişlik yok gibi henüz neden acaba kilolu geniş karnım ama öyle obezde değilim.
Benim ilk başlarda çok oldu mide yanmam. Reflü oldu. Herşey oldu bende. O zamanlarda sürekli gaviscon içtim her yandığında diktim şişeyi kafama rahatladım. Artık yok yanma çok şükür.Kızlar ya mide yanması yaşayan varmı? Ben mahvoldum kaçar gündür bitiriyor beni maden suyu içtiğimde geçiyor bir tek. Araştırdım bir zararı yok ama bu böyle ne kadar devamı ederiz ki aranızda var mı bu sorunu yaşayan çözüm bulan
heheh benimde öyle olur o zaman 79 kiloyumKaç kilosun bilmiyorum kuzum ama genelde biraz kilosu olan bayanların göbeği çok geç çıkıyor. Kuzenim mesela baya kiloluydu 80 falan vardı 9 ay kimse hamile olduğumu anlamadı desem yeridir.
Onu hiç söylemiyorum bile yani uyku haram durumda ya mide yanmasından yada habire tuvalete çıkmaktanbende 14. haftadayım.böbreklerim çok çalışıyor gece sürekli tuvalete kalkıyorum.
Boy kaç canım seninheheh benimde öyle olur o zaman 79 kiloyum
bende zaten gastrit vardı hamile olmadan önce ama yediklerim tetikledi dikkat ettikten sonra olmazdı arada da gaviskon içerdim acaba yine mi içmeye başlasamBenim ilk başlarda çok oldu mide yanmam. Reflü oldu. Herşey oldu bende. O zamanlarda sürekli gaviscon içtim her yandığında diktim şişeyi kafama rahatladım. Artık yok yanma çok şükür.
Valla ben yandıkça içtim çünkü mafoldum. Zaten doktorumda gebeliğin en güvenli ilaçlarından biri dedi gaviscon için. Çok zorlandığında 1 kaşık falan iç istersen.bende zaten gastrit vardı hamile olmadan önce ama yediklerim tetikledi dikkat ettikten sonra olmazdı arada da gaviskon içerdim acaba yine mi içmeye başlasam
Ben içiyorum canım gaviskon çünkü hem yanma oluyor hem de yemekler yemek boruma geri geliyor gibi oluyor, doktor da kullanabilirsin dedi zaten, hormonlardan dolayı oluyormuş, sen de kullan canına yazıkbende zaten gastrit vardı hamile olmadan önce ama yediklerim tetikledi dikkat ettikten sonra olmazdı arada da gaviskon içerdim acaba yine mi içmeye başlasam
Lierac iyi diye duymuştum canım ben.geçen gün doktoruma sordum o da mustela nınkini önerdi.ben de kararsız kaldım şimdi hangisini alsam diyeKizlar catlak kremlerine ne zaman baslamayi dusunuyosunuz? Benim derim cok sıkı normal kilo alip verdigimde bile catliyorum hemen..napicam hangi krem iyi bi fikriniz var mi??
Bende de var. Hatta eşime bizim cocuk mideme kezzap püskürtüyor galiba dedim. Renie emiyorum doktor verdi.Kızlar ya mide yanması yaşayan varmı? Ben mahvoldum kaçar gündür bitiriyor beni maden suyu içtiğimde geçiyor bir tek. Araştırdım bir zararı yok ama bu böyle ne kadar devamı ederiz ki aranızda var mı bu sorunu yaşayan çözüm bulan
İçicem artık bende canım çok sağol bide onu deneyim inşallah iyi gelirValla ben yandıkça içtim çünkü mafoldum. Zaten doktorumda gebeliğin en güvenli ilaçlarından biri dedi gaviscon için. Çok zorlandığında 1 kaşık falan iç istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?