2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizlar catlak kremlerine ne zaman baslamayi dusunuyosunuz? Benim derim cok sıkı normal kilo alip verdigimde bile catliyorum hemen.. napicam hangi krem iyi bi fikriniz var mi??
Bio oil ilk hamileliğimde hem de çok dikkatli kullandım saatlerce sürer açık gezerdim malesef karnım dünya haritası gibi tabi basenler vs de...belki bünyedendir bilemiyorum...Watsons mağazalarında satılıyor 50 lira civarıydı dönem dönem indirime girer...

Aynen...yay gibi gerginim...zaten rahatsızım halsizim gücüm yok...ögrenciler neyse de velilerin istekleri bitmiyor eve geliyorum barut fıçısı gibiyim...eşim ne yapsa bana batıyor...gamsız gamsız uyuması hele...çıldırıyorum söylenip söylenip ağlıyorum

Kimisi de catlayacagin varsa catlarsin yaglar falan hikaye diyo bence su icmek icerden nem dengesi saglamak en mantiklisi zaten her dustan sonra vucut kremlerinden suruyorum tum vucuduma su aliskanligim da var insallah catlama yapmaz (

Lierac iyi diye duymuştum canım ben.geçen gün doktoruma sordum o da mustela nınkini önerdi.ben de kararsız kaldım şimdi hangisini alsam diye
Bu iki markayi arastirdim ben biraz begenenler de vat begenmeyenler de. Bence derinin sıkıligiyla alakali bi durum sıkıysa her turlu catliyosun zaten napcam bilemedim (

Kizlar ya size bisey soracagim bu catlama konusu benmde kafami karistriyo genel olrak duydugum catlayacagin varsa her turlu oluyo diyo birde sormak istedgim makyaj yapiyo msnuz ve nemlendirici tarzi kremleri rahatca kullaniyo musnuz bi zarari olmaz dmi

Ben nemlendirici kullaniyorum tum vucuduma dustan sonra yuzume gunde bi defa. Bilemiyorm bence bi sakincasi yok yani umarim yoktur:) makyajda disari cikicagim zamanlarda yapiyorm

Rahmimde tek bi noktada pirpir bise var sanki kelebek kanat cirpiyo dun geceden beri boyle hissediyorum surekli ozellikle uzandigimda bise pirpir ediyo sizde de oluyo mu endiselenmeye basladim

Cinsiyetlerinizi ogrendiniz mi kizlar kac haftalikken ogrendiniz carsamba ikili teste gidecegim ogrenmeyi cok istiyorum sanki erken gibi ama

Rahmimde tek bi noktada pirpir bise var sanki kelebek kanat cirpiyo dun geceden beri boyle hissediyorum surekli ozellikle uzandigimda bise pirpir ediyo sizde de oluyo mu endiselenmeye basladim
Oluyor canim benim erkenden basladi ozellikle sola uzandigimda ve yoruldugumda cok oluyor her gun yasiyorum bu durumu merak etme bebislerimiz buyuyor artik :)

Oluyor canim benim erkenden basladi ozellikle sola uzandigimda ve yoruldugumda cok oluyor her gun yasiyorum bu durumu merak etme bebislerimiz buyuyor artik :)
Ayy saglikli olsunlar da... cirpsinlar melek kanatlarini :) bu cuma bende 2li teste gidiyorum 11+4 suan belki ben de cinsiyeti ogrenirim

Ayy saglikli olsunlar da... cirpsinlar melek kanatlarini :) bu cuma bende 2li teste gidiyorum 11+4 suan belki ben de cinsiyeti ogrenirim
Ayy hadi inşallah biz tam 13 olduk onemli olan saglikli olmalari ama yine de insan duramiyor yerinde meraktan kuzularimizin canlari sağ olsun

Ayy hadi inşallah biz tam 13 olduk onemli olan saglikli olmalari ama yine de insan duramiyor yerinde meraktan kuzularimizin canlari sağ olsun
Senin ogrenme olasiligin daha yuksekk ne guzell bi arkadasim 13de ogrendi ayrintili ultrason olcagi icin belki belli olur diye dusunuyorum seninki:))

Valla ben hamile kalmadan önceki yağtığım makyajı ojeyi hala yapıyorum. Dr banu çiftçi diye bi kadın var uygulamasıda var hatta. Onun youtube kanalında bu konu videolarını izledim. İçinde ilaç olmayan her türlü makyaj malz. Krem vs kullanabilirsiniz diyodu.

Çalıştığım için her gün saç da makyaj da yapıyorum...arada bir pudralı allıklı özel günlerde bb cream li kapatıcılı...saçımı boyatmadım oje ve aseton kullanmadım sadece

Cinsiyetlerinizi ogrendiniz mi kizlar kac haftalikken ogrendiniz carsamba ikili teste gidecegim ogrenmeyi cok istiyorum sanki erken gibi ama
Senle günümüz aynı canım.ben geçen hafta perşembe günü öğrendim.bizim minnoş hareketli çıktı hemen gösterdi.seninki de gösterir belki :)

kizlar yazamiyorum sık sık belimde feci bir agri var. yururken bacagima vuruyo bosa geliyor bacagim otururken agriyo uzaniyorum agriyo belim kirildi reamen ben napicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…