Hepimizin ortak kabusu bu kuzum. Ama ben farkettimki bazı günler göğüs hassasiyetim kayboluyor sonra bi bakmışım yine semsert acıyo. Artık korkmaktan vazgeçtim akışına bıraktım. Sende öyle yap kuzum ne kendini ne bebeğini strese sokma.Benim bugün kasık ağrım çok değil göğüslerimde çok şiş değil off yaa herşey yolundadır inşallah
Haklısın canım rahatlamak lazım biraz ama kızımdan önce bir kaybım olmuştu bebeğin kalbi durmuştu o yüzden hep diken üstündeyim Allah korusun bebeklerimiziHepimizin ortak kabusu bu kuzum. Ama ben farkettimki bazı günler göğüs hassasiyetim kayboluyor sonra bi bakmışım yine semsert acıyo. Artık korkmaktan vazgeçtim akışına bıraktım. Sende öyle yap kuzum ne kendini ne bebeğini strese sokma.
Ben de yatarken hiç rahat edemiyorum hangi pozisyonda yatarsam yatayım olmuyo sanki.bi de gündüzleri sürekli uykum geliyo,normalde hiç gündüz uykusu sevmezdim halbukiİyi bayramlar arkadaşlar, kızlar ben sürekli uyanıyorum yaa.. gece on birde yatıyorum birde, üç de ,beş de... uyanıyorum hep bu iyice rahatsız ediyor çünkü sabahta yedi buçuk sekizde ayaktayım. Kesintisiz uykuyu özledim, ilk aylarda uyusaydim keşke.
Allah korusun canım olumlu düşünelim iyi olsun bebişlerimiz..Haklısın canım rahatlamak lazım biraz ama kızımdan önce bir kaybım olmuştu bebeğin kalbi durmuştu o yüzden hep diken üstündeyim Allah korusun bebeklerimizi
Cnm bizim ilk bebisimiz olacak Allah'ın izniyle ve bir senede olunca ailemize ve arkadaşlarımıza söyledik biz de. Hiç bir zaman öyle ağzı sıkı biri olamadım zaten mutluysam da paylaşırım mutsuzsam da o yüzden çok kasmamak lazım bence cnm. Ah kalp atışını duysak bir an önce inşallah. Kucağımiza aldığımız günlerde de yazacağız buralara inş.Kızlar bende sata göre 5+1 im ama bakalım doktor ne diyecek. Cuma gününe randevumu aldım hayırlısıyla inşallah bebeklerimizin kesesini görür kalbini duyarız.. En büyük duam şuan sağlıkla gelmesi. Bende aileme ve eşimin ailesine söyledim. Birde yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir kaç yakın arkadaşıma. Tabii eşimde kendi bir kaç yakın arkadaşına söyledi o kadar. Her zaman mutlu haberler vermek ümidiyle. İyi bayramlar.
İnşallah canımAllah korusun canım olumlu düşünelim iyi olsun bebişlerimiz..
Ya tam olarak bulantı gibi değilde içim kıyılıyor gibi oluyorum üşüyorum halsizimArkadaşlar mrh. Bulantı yasiyormusunuz
Bende biraz bulantı oluyor.çok şiddetli değil hiç kusmadım da ama midemde tuhaf bir his var.Arkadaşlar mrh. Bulantı yasiyormusunuz
Ah kuzum aynıyız desene.. Bende nisan ayında 2 aylık brbrğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Neler yaşafığımı bir ben bir allah bilir.. O yüzden anlıyorum endişeni bende öyleyim ama nedense bu gebelikte içimde bişey var ne hevesleniyorum hamileliğim için nede korkuyorum. Sanki sapasağlam olcakmış gibi his var içimde. Hala doktora gitmedim. Annem hep yiyecek ekmeği varsa sen naparsan yap gelir zaten diyor. Sanırım bu cümle beni dizginliyor.Haklısın canım rahatlamak lazım biraz ama kızımdan önce bir kaybım olmuştu bebeğin kalbi durmuştu o yüzden hep diken üstündeyim Allah korusun bebeklerimizi
Ay aynı ben. Bende saklayamam pat pat dökülürüm :) inşallah kuzum yaaa inşallah sağlıkla kavuşalım meleklerimize. Şimdi ilk doktora kim gidecek benim cuma günü kontrolüm ilk kez gideceğiz heyecan var :)Cnm bizim ilk bebisimiz olacak Allah'ın izniyle ve bir senede olunca ailemize ve arkadaşlarımıza söyledik biz de. Hiç bir zaman öyle ağzı sıkı biri olamadım zaten mutluysam da paylaşırım mutsuzsam da o yüzden çok kasmamak lazım bence cnm. Ah kalp atışını duysak bir an önce inşallah. Kucağımiza aldığımız günlerde de yazacağız buralara inş.
Ben salı gideceğim doktora çok heyecanlıyım hemen salı olsun istiyorum :)Ay aynı ben. Bende saklayamam pat pat dökülürüm :) inşallah kuzum yaaa inşallah sağlıkla kavuşalım meleklerimize. Şimdi ilk doktora kim gidecek benim cuma günü kontrolüm ilk kez gideceğiz heyecan var :)
Ozaman ilk sen gidiyorsun. Salı günü bizi bolbol bilgilendirmeyi unutma kuzum. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)Ben salı gideceğim doktora çok heyecanlıyım hemen salı olsun istiyorum :)
Bayramdan sonra gelebilirsin dedi doktorum ve tabi ben de salı istiyorum, ablamlar da geliyor arkasindan ufak bir tatil yapacağız. Ablamlar geldiğinde hamile olsam keşke diyordumAy aynı ben. Bende saklayamam pat pat dökülürüm :) inşallah kuzum yaaa inşallah sağlıkla kavuşalım meleklerimize. Şimdi ilk doktora kim gidecek benim cuma günü kontrolüm ilk kez gideceğiz heyecan var :)
Ay amin inşallah kuzucumm . güzel haberlerinizi bekliyorum valla ❤Bayramdan sonra gelebilirsin dedi doktorum ve tabi ben de salı istiyorum, ablamlar da geliyor arkasindan ufak bir tatil yapacağız. Ablamlar geldiğinde hamile olsam keşke diyordumsalı günü güzel haberler alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?