- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
Canım krem değil de bulabilirsen katı kakao yağı al. Ama kesinlikle katı olsun onu evde sen eritiyorsun. Sıvı olan katkılı hiç bir işe yaramıyormusKizlar catlak kremlerine ne zaman baslamayi dusunuyosunuz? Benim derim cok sıkı normal kilo alip verdigimde bile catliyorum hemen..napicam hangi krem iyi bi fikriniz var mi??
Maden suyu günde en fazla bir içmelisin bana mandalina iyi geliyo bu aralar yastıgını yüksek tutmalı yenekten sonra uzanmamalısın tabi bi de kendine dokunan seyleri kesfetmelisinKızlar ya mide yanması yaşayan varmı? Ben mahvoldum kaçar gündür bitiriyor beni maden suyu içtiğimde geçiyor bir tek. Araştırdım bir zararı yok ama bu böyle ne kadar devamı ederiz ki aranızda var mı bu sorunu yaşayan çözüm bulan
Ya sanki hersey dokunuyo peynir ekmekten baska bisey yedigim zaman gunum maf oluyo.sade sodayi icemiyorum su limonlu olanlardan denedim o kar etmedi. sanirim bitene kadar sabredecez :)Maden suyu günde en fazla bir içmelisin bana mandalina iyi geliyo bu aralar yastıgını yüksek tutmalı yenekten sonra uzanmamalısın tabi bi de kendine dokunan seyleri kesfetmelisin
İnsallah ogrenirim cok istiyorum canim ne kadar sanslisiniz masallah nedir peki cinsiyetinizSenle günümüz aynı canım.ben geçen hafta perşembe günü öğrendim.bizim minnoş hareketli çıktı hemen gösterdi.seninki de gösterir belki :)
Bende içemezdim soda ama kızılay marka va damla kolay içiliyo bence en iyisi erken yemek yemek. Ben dun et yedim mesela yandı ciğerim ama sanırım böyle yaşamaya alıştım agzımın içi zehir gbi. A bi de ben çalıştıgım için okulda kötü olunce mentollu sakız cıgnıyorum yada dişini fırcala oda iyi geliyoYa sanki hersey dokunuyo peynir ekmekten baska bisey yedigim zaman gunum maf oluyo.sade sodayi icemiyorum su limonlu olanlardan denedim o kar etmedi. sanirim bitene kadar sabredecez :)
Kakao yagini da duydum bi bakmak lazim doktoruma da sorcam ama yine deCanım krem değil de bulabilirsen katı kakao yağı al. Ama kesinlikle katı olsun onu evde sen eritiyorsun. Sıvı olan katkılı hiç bir işe yaramıyormus
Valla ben hastanede yatıp 2 günde bir de acillik olunca bi doktor önerdiler. Gittim. Zofran denen ilacı verdi allah razı olsun o doktordan. Onu içtiğim sürece iyiyim her istediğimi yiyip içebiliyorum gezebiliyorum. Ama içmezsem pertim. 14. Hafta hala geçmediKizlar bu mide bulantisina cozum bulan varmi ya cok bunaldim yesem bi dert yemesem bi dert ne yapacagimi sasirdim gunum maf oluyo
Yaa. Acillik kadar degilim fakat yemek yedigim zaman direk cikariyorum o anlik rahatliuorum.daha sonra midem bos oldugu icin bulaniyorum bu sefer cikarcak bisey olmayinca dahada zorlaniyorum karnim midem agriyo zorlanmaktan valla gec basladi ama bitmicek gibi..Valla ben hastanede yatıp 2 günde bir de acillik olunca bi doktor önerdiler. Gittim. Zofran denen ilacı verdi allah razı olsun o doktordan. Onu içtiğim sürece iyiyim her istediğimi yiyip içebiliyorum gezebiliyorum. Ama içmezsem pertim. 14. Hafta hala geçmedi
Bende myle diyodum. Tam yiyodum az biöey 5 dk durmuyodu midemde.. Sonra dediğin gibi derken bir gün bayılcak hale gelip hastaneye kaldırıldım falan.. İstersen doktoruna danış netpamid emedur yada dramamine falan is.te bir de emetium die bitkisel bi ilaç var zencefil özlü. Bana onu vermişti ilk doktorum ama benim ağır ilerledi fayda etmedi.Yaa. Acillik kadar degilim fakat yemek yedigim zaman direk cikariyorum o anlik rahatliuorum.daha sonra midem bos oldugu icin bulaniyorum bu sefer cikarcak bisey olmayinca dahada zorlaniyorum karnim midem agriyo zorlanmaktan valla gec basladi ama bitmicek gibi..
Valla genital bölge ölçümü yapılıyormuş. Ona göre kıza yada erkeğe benziyor deniliyormuş ki benim 2 tarama testinde doktorum öyle yaptı. Kıza benziyor dedi. Hayırlısı olsun inşallah ❤kızlar 2li testte kemik yapisi vs de belli oluyor mu ona bakarak cinsiyet tahmini yapilabiliyormus da
Yanma olurmuş kusmalar kesilirmiş öyleymiş yaniÇok beter bişey ya acaba son aylara kadar oluyor mu ki
Artik bakacaz bi caresine tuzlu seyler yemekten sistim resmen baska turlu gecmiyo daha bunn 9 ayi var 3 bebek simdiden sisersem artik bi kac ay sonra beni vincle kaldirirlar heralde :) soktoruma bi sorum bakim ne dicekBende myle diyodum. Tam yiyodum az biöey 5 dk durmuyodu midemde.. Sonra dediğin gibi derken bir gün bayılcak hale gelip hastaneye kaldırıldım falan.. İstersen doktoruna danış netpamid emedur yada dramamine falan is.te bir de emetium die bitkisel bi ilaç var zencefil özlü. Bana onu vermişti ilk doktorum ama benim ağır ilerledi fayda etmedi.
Maşallah canım maşallah bak dedik sana artık lütfen üzme kendini, canına yazık kiyamam.Allahin izniyle sapasağlam alcaz bebislerimizi kucagimizaGünaydın kızlarrr
Benim ikili taramam riskli çıkmıştı ya
Dün Profa gittim.Daha öncede kist için gitmiştim
Tahlil evet riskli çıkmış ama bu sadece bir istatistik dedi
Ultrason ölçümleri de çok önemli dedi
İyice baktı bebeğime
Her yerini tek tek inceledi
Ölçümlerini yaptı
Bu bebek sapasağlam gözüküyor dedi
Ayyy o anki hissettiklerim dünyaya bedel
Çok kötü bir 3 gün geçirmiştim
Kendimi eşimi yavrumu çok üzdüm
Adam yılların doktoru Profu sonuçta
Çok güven verdi bana
Ama içinde şüphe kalmasın dedi
Anne yüreğidir acaba ile yaşama
Stres bebeğe zararlı dedi
Suyuna kadar etkilermiş
Kimseye bırakmayacağım ben alayım ambiyonu dedi
Normalde asistanları alıyormuş
Ben harmony testten bahsettim onu yaptıralım dedim
İyi hoş tamam ama
Sende 100/2 risk var
O testin 99,2 kesinliği
Arada pek fark yok dedi
Ambiyo kesin dedi
4 5 güne ilk sonuç çıkarmış
2.inci bi sonuç daha var ama ilki bizim için önemli dedi
Ayın 8inde randevu verdi
O zamana kadar düşün dedi
Ama için rahat olsun dedi
Ambiyoyu düşüneceğim ama
Şuanlık içim rahatladı
Cinsiyetini öğrenemedik
İlk etapta aklıma bile gelmedi zaten
Sormadım.Cinsiyetin ne olacağı hele bu yaşadıklarımdan sonra daha da önemi kalmadı
Yüzüstü yattığı için öğrenemedik
Maşallah canım maşallah bak dedik sana artık lütfen üzme kendini, canına yazık kiyamam.Allahin izniyle sapasağlam alcaz bebislerimizi kucagimiza
Canım cok cok cok mutlu oldum. Güzel haber bu. Bebegin cok saglıklı bende inanıyorum Rabbim bizi evlatlarımızla sınama, aminnn.Günaydın kızlarrr
İyice baktı bebeğime
Ölçümlerini yaptı
Çok güven verdi bana
Suyuna kadar etkilermiş
İyi hoş tamam ama
Sende 100/2 risk var
O testin 99,2 kesinliği
Arada pek fark yok dedi
Ambiyo kesin dedi
Ayın 8inde randevu verdi
Ambiyoyu düşüneceğim ama
Şuanlık içim rahatladı
Cinsiyetini öğrenemedik
Sormadım.Cinsiyetin ne olacağı hele bu yaşadıklarımdan sonra daha da önemi kalmadı
Gözün aydın canım güzel.haberler almışsınGünaydın kızlarrr
İyice baktı bebeğime
Ölçümlerini yaptı
Çok güven verdi bana
Suyuna kadar etkilermiş
İyi hoş tamam ama
Sende 100/2 risk var
O testin 99,2 kesinliği
Arada pek fark yok dedi
Ambiyo kesin dedi
Ayın 8inde randevu verdi
Ambiyoyu düşüneceğim ama
Şuanlık içim rahatladı
Cinsiyetini öğrenemedik
Gözün aydın canım, amniyo sonucun da hayırlısıyla güzel çıkar inşallahGünaydın kızlarrr
İyice baktı bebeğime
Ölçümlerini yaptı
Çok güven verdi bana
Suyuna kadar etkilermiş
İyi hoş tamam ama
Sende 100/2 risk var
O testin 99,2 kesinliği
Arada pek fark yok dedi
Ambiyo kesin dedi
Ayın 8inde randevu verdi
Ambiyoyu düşüneceğim ama
Şuanlık içim rahatladı
Cinsiyetini öğrenemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?