Gözün aydın canım güzel.haberler almışsın
Gözün aydın canım, amniyo sonucun da hayırlısıyla güzel çıkar inşallah
Canım cok cok cok mutlu oldum. Güzel haber bu. Bebegin cok saglıklı bende inanıyorum Rabbim bizi evlatlarımızla sınama, aminnn.
Sedoşşş napıyosun ya bebiş nasılCanım cok cok cok mutlu oldum. Güzel haber bu. Bebegin cok saglıklı bende inanıyorum Rabbim bizi evlatlarımızla sınama, aminnn.
Kız ben seni yerim diğer forumda kayboldunSedoşşş napıyosun ya bebiş nasıl
Cokkk sevindim canım üzülmüştüm okuyunca bütün bebekler iyi olsun sağlıkla kavusalım insallahGünaydın kızlarrr
Benim ikili taramam riskli çıkmıştı ya
Dün Profa gittim.Daha öncede kist için gitmiştim
Tahlil evet riskli çıkmış ama bu sadece bir istatistik dedi
Ultrason ölçümleri de çok önemli dedi
İyice baktı bebeğime
Her yerini tek tek inceledi
Ölçümlerini yaptı
Bu bebek sapasağlam gözüküyor dedi
Ayyy o anki hissettiklerim dünyaya bedel
Çok kötü bir 3 gün geçirmiştim
Kendimi eşimi yavrumu çok üzdüm
Adam yılların doktoru Profu sonuçta
Çok güven verdi bana
Ama içinde şüphe kalmasın dedi
Anne yüreğidir acaba ile yaşama
Stres bebeğe zararlı dedi
Suyuna kadar etkilermiş
Kimseye bırakmayacağım ben alayım ambiyonu dedi
Normalde asistanları alıyormuş
Ben harmony testten bahsettim onu yaptıralım dedim
İyi hoş tamam ama
Sende 100/2 risk var
O testin 99,2 kesinliği
Arada pek fark yok dedi
Ambiyo kesin dedi
4 5 güne ilk sonuç çıkarmış
2.inci bi sonuç daha var ama ilki bizim için önemli dedi
Ayın 8inde randevu verdi
O zamana kadar düşün dedi
Ama için rahat olsun dedi
Ambiyoyu düşüneceğim ama
Şuanlık içim rahatladı
Cinsiyetini öğrenemedik
İlk etapta aklıma bile gelmedi zaten
Sormadım.Cinsiyetin ne olacağı hele bu yaşadıklarımdan sonra daha da önemi kalmadı
Yüzüstü yattığı için öğrenemedik
Çok sevinfim canımmm ❤ allahınizniyle bencede sapasağlam bebişin içimde hiç kötü bi his yok. Eğer doktorunun sözlerine inanıosan bence amniyoda yaptırma. Sapasağlam görünüyo demiş allaha şükürler olsun. İçini ferah tut. Naz yapıyo bizim bebişler bize ❤Günaydın kızlarrr
İyice baktı bebeğime
Ölçümlerini yaptı
Çok güven verdi bana
Suyuna kadar etkilermiş
İyi hoş tamam ama
Sende 100/2 risk var
O testin 99,2 kesinliği
Arada pek fark yok dedi
Ambiyo kesin dedi
Ayın 8inde randevu verdi
Ambiyoyu düşüneceğim ama
Şuanlık içim rahatladı
Cinsiyetini öğrenemedik
Sormadım.Cinsiyetin ne olacağı hele bu yaşadıklarımdan sonra daha da önemi kalmadı
Maşallah canım benim bak üzülme işte o günde ondan dedim sana ALLAHtan umut kesilmez sen duanı et gerisini ona bırak rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşGünaydın kızlarrr
İyice baktı bebeğime
Ölçümlerini yaptı
Çok güven verdi bana
Suyuna kadar etkilermiş
İyi hoş tamam ama
Sende 100/2 risk var
O testin 99,2 kesinliği
Arada pek fark yok dedi
Ambiyo kesin dedi
Ayın 8inde randevu verdi
Ambiyoyu düşüneceğim ama
Şuanlık içim rahatladı
Cinsiyetini öğrenemedik
ayy ne guzell..saglikla kucagina alirsin insallah..kac haftada ogrendin cinsiyeti???ben de cok merak ediyorum...bence bastan asagı pembis giyip karsisina cikabilirsin:) aklima bisi gelmedi:)Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendim.. Bir prensesim olacakşimdi bana bir konuda yardımcı olur musunuz? Eşimle birlikte gitmedim işten izin alıp gittim hastaneye eşime sürpriz yapmak istiyorum bebeğimizin cinsiyetini nasıl bir sürpriz ile söylemeliyim?
Amin canım çok teşekkür ederim.. Hepimiz sağlıklı bi şekilde kavuşuruz yavrularımıza inşallah.. 14.haftadayım ama 11.haftada doktorum kıza benziyor demiştiayy ne guzell..saglikla kucagina alirsin insallah..kac haftada ogrendin cinsiyeti???ben de cok merak ediyorum...bence bastan asagı pembis giyip karsisina cikabilirsin:) aklima bisi gelmedi:)
Kız sen nerelerdesin? Nasıl gidiyo hamilelik, başka forumda mı takılıyorsun özledim seniSedoşşş napıyosun ya bebiş nasıl
Yok canım ayda bir gidiyorum kadımın on altısında randevum o zaman öğrenirim inşallah . Bendd çok şükür gerşey yolunda mide bulantısı falan hiçbişey kalmadı ama fena yemek yiyorumKız ben seni yerim diğer forumda kayboldunbebiş iyi kuzumda benim bulantılar yeni basladı iki haftadır yakında bebegi agzımdan cıkarıcam diye korkuyorum:)) sen nasılsınnnn cinsiyet öğrendin mi bebemmm
Yok ya gzli takipçiyimKız sen nerelerdesin? Nasıl gidiyo hamilelik, başka forumda mı takılıyorsun özledim seni
İyi aman maşallah iyi olun tabi :) belli oldu mu cinsiyeti, bizimkinin pipisini ben bile gördüm ama doktor teyzesi iki hafta daha bekleyelim emin değilim dediYok ya gzli takipçiyimbi yerlere yazmıyorum bn iyiyim şükür bebişte iyi
Yok cnm bnm doktor 12 haftalıklen söylemiyo bnm de işime geliyo sonra yanlış falan söyler daha kötü 2 hfta snra randevum var o zmn öğrenirin inşallHİyi aman maşallah iyi olun tabi :) belli oldu mu cinsiyeti, bizimkinin pipisini ben bile gördüm ama doktor teyzesi iki hafta daha bekleyelim emin değilim dedi
Ben hic gecmicek gibi düşünüyorum bu bulantılar ve iştahsızlık. Geciyor yani öyle mi :))) benimde 8 kasımda ikili tarama var belki söylerler cinsiyet :))) sen tarama yaptırdın mı?Yok canım ayda bir gidiyorum kadımın on altısında randevum o zaman öğrenirim inşallah . Bendd çok şükür gerşey yolunda mide bulantısı falan hiçbişey kalmadı ama fena yemek yiyorum
Bnm 3-4 haftadr yok mide bulantısı iki hfta oldu sadece trama testi yaptrdım iyi çıktı sonuçlardaBen hic gecmicek gibi düşünüyorum bu bulantılar ve iştahsızlık. Geciyor yani öyle mi :))) benimde 8 kasımda ikili tarama var belki söylerler cinsiyet :))) sen tarama yaptırdın mı?
Ay maşallah bizden küçük ama sizin bebiş uzun çıkmış. Anne baba uzun mu. Ben de senin gibi kan verdim 2li tarama için sonra pişman oldum vicdan yaptım yavruma karşı :-( inş iyi gelir sizin sonuçlar da cnm.Biz de bugün doktordaydık...ense kalınlığı 1.3 mm burnu görünüyor dedi...taramayı da istersen yapalım dedi kan verdik sonucunu telefonda konuşuruz dedi ama sonra pişman oldum sanki...bilemedim...bu kadar kusmaya rağmen 1 kilo almışım...biraz fazla uyuyorum ve sulu yemek çorba yiyemediğim için e aç sefil sürünmek bir yere kadar tost peynir ekmek yiye yiye oldu heralde...bebek 5.7 cm olmuş...cinsiyeti de şimdi söylemiycem 1 ay sonra geldiğinde dedi, demek ki görüyor da yanılmamak için söylemiyor diye düşündüm...olsun zararı yokp
Valla aynı bizim durum radyoloji uzmanı ok bile koymuş ultrason görüntüsünde pipi gibi çıkıntıya ama doktor az daha bekle diyo çok çok meraklı yaa. Bakalım cumartesi gitcez yine neler olacakİyi aman maşallah iyi olun tabi :) belli oldu mu cinsiyeti, bizimkinin pipisini ben bile gördüm ama doktor teyzesi iki hafta daha bekleyelim emin değilim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?