2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Gözün aydın canım güzel.haberler almışsın

Gözün aydın canım, amniyo sonucun da hayırlısıyla güzel çıkar inşallah

Canım cok cok cok mutlu oldum. Güzel haber bu. Bebegin cok saglıklı bende inanıyorum Rabbim bizi evlatlarımızla sınama, aminnn.

Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden...
Şuanlık biraz rahatladım
Ambiyo da kararsızım ama doktoruma da çok güveniyorum
Hayırlısı ise olsun o küçük operasyon
Değilse olmasın inş.

Cokkk sevindim canım üzülmüştüm okuyunca bütün bebekler iyi olsun sağlıkla kavusalım insallah

Çok sevinfim canımmm ❤ allahınizniyle bencede sapasağlam bebişin içimde hiç kötü bi his yok. Eğer doktorunun sözlerine inanıosan bence amniyoda yaptırma. Sapasağlam görünüyo demiş allaha şükürler olsun. İçini ferah tut. Naz yapıyo bizim bebişler bize ❤

Şu bulantı ilacını bırakayım dedim bu sbaha içmedim. Sonuç yine hüsraaaann... İstifra ettim. Gerçi kahvaltımı yaptım sonra. Şuan yine hafif bi bulantım var ama dayanabildiğim kadar dayanıcam. Artık ilaçla yaşamak istemiyorum ya 14 haftalık olduk bitmesi lazım artık bitsin

Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendim.. Bir prensesim olacak şimdi bana bir konuda yardımcı olur musunuz? Eşimle birlikte gitmedim işten izin alıp gittim hastaneye eşime sürpriz yapmak istiyorum bebeğimizin cinsiyetini nasıl bir sürpriz ile söylemeliyim?

Maşallah canım benim bak üzülme işte o günde ondan dedim sana ALLAHtan umut kesilmez sen duanı et gerisini ona bırak rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inş

ayy ne guzell..saglikla kucagina alirsin insallah..kac haftada ogrendin cinsiyeti???ben de cok merak ediyorum...bence bastan asagı pembis giyip karsisina cikabilirsin:) aklima bisi gelmedi:)

ayy ne guzell..saglikla kucagina alirsin insallah..kac haftada ogrendin cinsiyeti???ben de cok merak ediyorum...bence bastan asagı pembis giyip karsisina cikabilirsin:) aklima bisi gelmedi:)
Amin canım çok teşekkür ederim.. Hepimiz sağlıklı bi şekilde kavuşuruz yavrularımıza inşallah.. 14.haftadayım ama 11.haftada doktorum kıza benziyor demişti

Kız ben seni yerim diğer forumda kayboldun bebiş iyi kuzumda benim bulantılar yeni basladı iki haftadır yakında bebegi agzımdan cıkarıcam diye korkuyorum:)) sen nasılsınnnn cinsiyet öğrendin mi bebemmm
Yok canım ayda bir gidiyorum kadımın on altısında randevum o zaman öğrenirim inşallah . Bendd çok şükür gerşey yolunda mide bulantısı falan hiçbişey kalmadı ama fena yemek yiyorum

İyi aman maşallah iyi olun tabi :) belli oldu mu cinsiyeti, bizimkinin pipisini ben bile gördüm ama doktor teyzesi iki hafta daha bekleyelim emin değilim dedi
Yok cnm bnm doktor 12 haftalıklen söylemiyo bnm de işime geliyo sonra yanlış falan söyler daha kötü 2 hfta snra randevum var o zmn öğrenirin inşallH

Yok canım ayda bir gidiyorum kadımın on altısında randevum o zaman öğrenirim inşallah . Bendd çok şükür gerşey yolunda mide bulantısı falan hiçbişey kalmadı ama fena yemek yiyorum
Ben hic gecmicek gibi düşünüyorum bu bulantılar ve iştahsızlık. Geciyor yani öyle mi :))) benimde 8 kasımda ikili tarama var belki söylerler cinsiyet :))) sen tarama yaptırdın mı?

Ben hic gecmicek gibi düşünüyorum bu bulantılar ve iştahsızlık. Geciyor yani öyle mi :))) benimde 8 kasımda ikili tarama var belki söylerler cinsiyet :))) sen tarama yaptırdın mı?
Bnm 3-4 haftadr yok mide bulantısı iki hfta oldu sadece trama testi yaptrdım iyi çıktı sonuçlarda

Biz de bugün doktordaydık...ense kalınlığı 1.3 mm burnu görünüyor dedi...taramayı da istersen yapalım dedi kan verdik sonucunu telefonda konuşuruz dedi ama sonra pişman oldum sanki...bilemedim...bu kadar kusmaya rağmen 1 kilo almışım...biraz fazla uyuyorum ve sulu yemek çorba yiyemediğim için e aç sefil sürünmek bir yere kadar tost peynir ekmek yiye yiye oldu heralde...bebek 5.7 cm olmuş...cinsiyeti de şimdi söylemiycem 1 ay sonra geldiğinde dedi, demek ki görüyor da yanılmamak için söylemiyor diye düşündüm...olsun zararı yokp

Ay maşallah bizden küçük ama sizin bebiş uzun çıkmış. Anne baba uzun mu. Ben de senin gibi kan verdim 2li tarama için sonra pişman oldum vicdan yaptım yavruma karşı :-( inş iyi gelir sizin sonuçlar da cnm.

İyi aman maşallah iyi olun tabi :) belli oldu mu cinsiyeti, bizimkinin pipisini ben bile gördüm ama doktor teyzesi iki hafta daha bekleyelim emin değilim dedi
Valla aynı bizim durum radyoloji uzmanı ok bile koymuş ultrason görüntüsünde pipi gibi çıkıntıya ama doktor az daha bekle diyo çok çok meraklı yaa. Bakalım cumartesi gitcez yine neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…