2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ah yavrum inş iyi haberler alırsın yaptırma amniyon sıvısından aldırma yaa minicik risk varsa bile çok pişman olursun bebişe birsey olsa. Ah öğrenip de ne yapacağız bizler işte neden böyle yapıyoruz anlamıyorum ki hepimiz. İyi düşün taşın guzel olacak hissediyorum ve bebisin gayet iyi.

Valla aynı bizim durum radyoloji uzmanı ok bile koymuş ultrason görüntüsünde pipi gibi çıkıntıya ama doktor az daha bekle diyo çok çok meraklı yaa. Bakalım cumartesi gitcez yine neler olacak
Bizim doktor kendi ultrasonunda baktı radyolojiye falan göndermedi...neden ki

Valla aynı bizim durum radyoloji uzmanı ok bile koymuş ultrason görüntüsünde pipi gibi çıkıntıya ama doktor az daha bekle diyo çok çok meraklı yaa. Bakalım cumartesi gitcez yine neler olacak
Eşim de diyor ki bu doktor söylemiyorsa gizli gizli başka doktora gidelim...ne bekliycez 1 ay

Ailenin en kısası benim babası ve o taraf uzun, bizimkiler de kısa sayılmaz...oğlum da 52cm 4kg doğmuştu ama şu anda öyle pek iri bi çocuk değil bütün gün zıpladığından mı artık bilemiyorum...benimkiler içerde büyüyüp benim vücudumu harap ediyorlar sonra hep normal ebatlarda olup canımı sıkıyorlar...bu arada emojilerim çıkmıyor o hareketli emojileri nasıl yapıyorsunuz bi deyin hele

Maşallah canımmm sağlıkla gelsin kuzucuk. Kaçıncı haftada 5.7 cm dedi benimki 13. Haftada 7.48 cm çıktı dev mi doğurucam diye korkmaya başladım

Maşallah canımmm sağlıkla gelsin kuzucuk. Kaçıncı haftada 5.7 cm dedi benimki 13. Haftada 7.48 cm çıktı dev mi doğurucam diye korkmaya başladım
12.haftadayız ama biraz önden gidiyor dedi oğlum da böyleydi işte sonradan hepsi birbirine yakın oluyor...52cm 4kg dı 2 yıl emdi iyi de beslenir; şu anda 5,5 yaşında sınıfın uzun boylularından ama öyle en uzun ve ilk göze çarpan çocuk değil...ekstrem bi durum olmadıkça genelde yaklaşık ölçülere geliyorlar

Amanııın bu ölçülere bakınca oğlan mı geliyor ki bana yine...seninki kız mıydı oğlan mıydı...kızlar anne karnında bile daha küçük yapılı oluyorlar

Ayy bizim diğer Cumartesi’ye kaldı artık teyzesi, koz olsun erkek olsun sağlıklı olsun minnaklar ama insan merak ediyor bana kalsa başka doktora da gidicem ama eşim abartma diyor

Amanııın bu ölçülere bakınca oğlan mı geliyor ki bana yine...seninki kız mıydı oğlan mıydı...kızlar anne karnında bile daha küçük yapılı oluyorlar
Ay iyice gözüm korkmaya başladı doktor kıza benziyor dedi ama bilemedim şimdi. umarım yanlış ölçmüştür o zaman

Kızlar günaydın.simdiye kadar hiç hiç hiç bulantım olmadı ama bu aralar gece yatmadan önce bi bulantım oluyo bi defa kuscak gibi oluyorum sonra uyuyunca geçiyor. Bebişi hissetmiyorum,dün akşam karnım ağrıdı azcık galiba rahmin genislemesinden.

Bebişi çok özledim karnım da büyümüyor gibi geliyo ayyy sabırsızlanıyorum cuma gorcem insallah

günaydın ozman cok sanlı bir gebesin lütfen bolca keyif al ben en son hastanelik oldum kusarken belim tutuldu ve hala iki büklümüm ve kusmalarım ise hala şidetle devam ediyor walla ben artık bıkmış bezmiş ve cok yorgun hisediyorum çok mutsuzum

Canım benim çok geçmiş olsun, bi an önce atlat inşallah

Kızlar tuş yüksekliği yasayan var mı hamilelikte benim yüksek cıktı çok aşırı bulantı oluyordu onla alakalı olabilir dedi kilo kaybı kalp çarpıntısı vs baya belirtileri vardı bi test daha yaptık sonucu bekliyorum kotu çıkarsa ilaç tedavisi dedi doğuma kadar ve çok korkuyorum ilk hamilelimdede hastalıklar pesimi bırakmadı bi türlü ya(

Maşallah diyorum. Bende de hiç bulantı yoktu diyordum. Kendi kendime nazar ettim. 3 hafta öncesine kadar. Bir kaç gün kafamı kaldıramadim . O günden beri et türü hiç bir şey yiyemedim. Şimdi daha iyiyim. Biraz normale dönmeye başladım.

Tek iyi yönü tek tük de olsa sigara içiyordum. O bahane ile bıraktim. Çok şükür

aaaa acaba benimde mi öyle acaba ? ayyy o test nasıl oluyor hiç duymadım böyle bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…