2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

EvBoregi tired biz eşlerden gizli başka doktora gidelim öğrenir onlara supriz yaparız kız mi oğlan mı diye. Bizim bebiş 11+6 da 5.3 cm di anası babası uzun aslında ama hala teyze dayı kısa çekme çocuğum onlara bize çek diyorum ama sanırım işe yaramadı yerim Minnos. tired sizin doktorun ultrason kaliteli mı acaba ondan mı yollamadi radyolojiye.

Tsh tiroid yüksekliği genel hamilelik testleri arasında yapılıyo şimdi tsh antikoru testi yaptık iste inşallah o kötü çıkmaz. Zaten her hastalığı geçirmişim ya hepatip b geçirmişim bu kızamıkçık rubella anti falanlar var onları da geçirmişim dna hastalıkları valla anlamadım ben napicam ilk doğumdaysa karaciğer enzimleri yukselmisti büyük riskti ve kanama oluyo doğumdan sonra rahim kasılmamasi oluyormuş o büyük bi risk ikinci hamilelikte zormuş ya olursun ya rahim alınır diyolar çok sinirlerim bozuk bide üzerine birşeyler oluyo iyice yıprandım 49 48 arası kilom degisiyo 52 falandım hamileliğin basinda

Hayırlı olsun canım.bence pembe patik ya da bebek kıyafeti alıp hediye paketi yap ve eşine ver :)

Gözünaydın canım inşallah amniyo sonuçların da iyi çıkar

Kız o ne? Bende de var cok kilo kaybı Allahtan fazlam vardı diyorum ama tus yüksekliğini ilk duydum.

Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun

yha çok geçmiş olsun canım yha sanırım seninkiler daha cidii benim hamilelikle ilgili başlayan bulantı ve diğer etkiler işte allh yardımcın olsunn

Ay benden de o testleri istedi dediğin gibi kilo kaybı bitmeyen kusma kalp çarpıntısı vs vs var diye. Ben daha yaptırmadım sağlıkocağında yapılıyormu oraya giderim evimin karşısında hemen. İnşallah sonuçlarımızda güzel çıkar kuzucum

Inşallah canim bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyorsa devlette falan yaptır canim çok pahalıymış 682 tl tuttu su iki üç test dünde 650den fazla oldu çıkamadık hastaneden

Inşallah canim bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyorsa devlette falan yaptır canim çok pahalıymış 682 tl tuttu su iki üç test dünde 650den fazla oldu çıkamadık hastaneden
Viiiuuu. Baya pahalıymış. Devlet hastanesine gidip doktorum bunu bunu istiyo desem yapmaz herhalde. Gıcıklar biraz bakalım artık.

yha çok geçmiş olsun canım yha sanırım seninkiler daha cidii benim hamilelikle ilgili başlayan bulantı ve diğer etkiler işte allh yardımcın olsunn
Amin sağol canim hepimizin yardımcısı olsun. Haftaya ikili test için gidicez bakalım hayırlısı endokrin doktoru ikiz gebelikten şüphelendi ama tek kaç kere baktı ikiz olsa gözükürdü dimi

Amin sağol canim hepimizin yardımcısı olsun. Haftaya ikili test için gidicez bakalım hayırlısı endokrin doktoru ikiz gebelikten şüphelendi ama tek kaç kere baktı ikiz olsa gözükürdü dimi

evet evet bu zamana kadar belli olurdu ama dün bir haber gördüm hamile iken hamile kalmış kadın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…