Hayırlı olsun canım.bence pembe patik ya da bebek kıyafeti alıp hediye paketi yap ve eşine ver :)Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendim.. Bir prensesim olacakşimdi bana bir konuda yardımcı olur musunuz? Eşimle birlikte gitmedim işten izin alıp gittim hastaneye eşime sürpriz yapmak istiyorum bebeğimizin cinsiyetini nasıl bir sürpriz ile söylemeliyim?
Gözünaydın canım inşallah amniyo sonuçların da iyi çıkarGünaydın kızlarrr
Benim ikili taramam riskli çıkmıştı ya
Dün Profa gittim.Daha öncede kist için gitmiştim
Tahlil evet riskli çıkmış ama bu sadece bir istatistik dedi
Ultrason ölçümleri de çok önemli dedi
İyice baktı bebeğime
Her yerini tek tek inceledi
Ölçümlerini yaptı
Bu bebek sapasağlam gözüküyor dedi
Ayyy o anki hissettiklerim dünyaya bedel
Çok kötü bir 3 gün geçirmiştim
Kendimi eşimi yavrumu çok üzdüm
Adam yılların doktoru Profu sonuçta
Çok güven verdi bana
Ama içinde şüphe kalmasın dedi
Anne yüreğidir acaba ile yaşama
Stres bebeğe zararlı dedi
Suyuna kadar etkilermiş
Kimseye bırakmayacağım ben alayım ambiyonu dedi
Normalde asistanları alıyormuş
Ben harmony testten bahsettim onu yaptıralım dedim
İyi hoş tamam ama
Sende 100/2 risk var
O testin 99,2 kesinliği
Arada pek fark yok dedi
Ambiyo kesin dedi
4 5 güne ilk sonuç çıkarmış
2.inci bi sonuç daha var ama ilki bizim için önemli dedi
Ayın 8inde randevu verdi
O zamana kadar düşün dedi
Ama için rahat olsun dedi
Ambiyoyu düşüneceğim ama
Şuanlık içim rahatladı
Cinsiyetini öğrenemedik
İlk etapta aklıma bile gelmedi zaten
Sormadım.Cinsiyetin ne olacağı hele bu yaşadıklarımdan sonra daha da önemi kalmadı
Yüzüstü yattığı için öğrenemedik
Kız o ne? Bende de var cok kilo kaybı Allahtan fazlam vardı diyorum ama tus yüksekliğini ilk duydum.Kızlar tuş yüksekliği yasayan var mı hamilelikte benim yüksek cıktı çok aşırı bulantı oluyordu onla alakalı olabilir dedi kilo kaybı kalp çarpıntısı vs baya belirtileri vardı bi test daha yaptık sonucu bekliyorum kotu çıkarsa ilaç tedavisi dedi doğuma kadar ve çok korkuyorum ilk hamilelimdede hastalıklar pesimi bırakmadı bi türlü ya(
Erkekmiş canım bizimkiİnsallah ogrenirim cok istiyorum canim ne kadar sanslisiniz masallah nedir peki cinsiyetiniz
Çok geçmiş olsun canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsunTsh tiroid yüksekliği genel hamilelik testleri arasında yapılıyo şimdi tsh antikoru testi yaptık iste inşallah o kötü çıkmaz. Zaten her hastalığı geçirmişim ya hepatip b geçirmişim bu kızamıkçık rubella anti falanlar var onları da geçirmişim dna hastalıkları valla anlamadım ben napicam ilk doğumdaysa karaciğer enzimleri yukselmisti büyük riskti ve kanama oluyo doğumdan sonra rahim kasılmamasi oluyormuş o büyük bi risk ikinci hamilelikte zormuş ya olursun ya rahim alınır diyolar çok sinirlerim bozuk bide üzerine birşeyler oluyo iyice yıprandım 49 48 arası kilom degisiyo 52 falandım hamileliğin basinda
Tsh tiroid yüksekliği genel hamilelik testleri arasında yapılıyo şimdi tsh antikoru testi yaptık iste inşallah o kötü çıkmaz. Zaten her hastalığı geçirmişim ya hepatip b geçirmişim bu kızamıkçık rubella anti falanlar var onları da geçirmişim dna hastalıkları valla anlamadım ben napicam ilk doğumdaysa karaciğer enzimleri yukselmisti büyük riskti ve kanama oluyo doğumdan sonra rahim kasılmamasi oluyormuş o büyük bi risk ikinci hamilelikte zormuş ya olursun ya rahim alınır diyolar çok sinirlerim bozuk bide üzerine birşeyler oluyo iyice yıprandım 49 48 arası kilom degisiyo 52 falandım hamileliğin basinda
Bugün randevumuz vardı paşamız geliyor Allahın izniyle kızlar
Ay benden de o testleri istedi dediğin gibi kilo kaybı bitmeyen kusma kalp çarpıntısı vs vs var diye. Ben daha yaptırmadım sağlıkocağında yapılıyormu oraya giderim evimin karşısında hemen. İnşallah sonuçlarımızda güzel çıkar kuzucumTsh tiroid yüksekliği genel hamilelik testleri arasında yapılıyo şimdi tsh antikoru testi yaptık iste inşallah o kötü çıkmaz. Zaten her hastalığı geçirmişim ya hepatip b geçirmişim bu kızamıkçık rubella anti falanlar var onları da geçirmişim dna hastalıkları valla anlamadım ben napicam ilk doğumdaysa karaciğer enzimleri yukselmisti büyük riskti ve kanama oluyo doğumdan sonra rahim kasılmamasi oluyormuş o büyük bi risk ikinci hamilelikte zormuş ya olursun ya rahim alınır diyolar çok sinirlerim bozuk bide üzerine birşeyler oluyo iyice yıprandım 49 48 arası kilom degisiyo 52 falandım hamileliğin basinda
Hayırlısıyla gelsin aslan parçasıııı ❤Bugün randevumuz vardı paşamız geliyor Allahın izniyle kızlar
Tuş değil yanlış olmuş ya tsh yüksekliği dicektımKız o ne? Bende de var cok kilo kaybı Allahtan fazlam vardı diyorum ama tus yüksekliğini ilk duydum.
Inşallah canim bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyorsa devlette falan yaptır canim çok pahalıymış 682 tl tuttu su iki üç test dünde 650den fazla oldu çıkamadık hastanedenAy benden de o testleri istedi dediğin gibi kilo kaybı bitmeyen kusma kalp çarpıntısı vs vs var diye. Ben daha yaptırmadım sağlıkocağında yapılıyormu oraya giderim evimin karşısında hemen. İnşallah sonuçlarımızda güzel çıkar kuzucum
Viiiuuu. Baya pahalıymış. Devlet hastanesine gidip doktorum bunu bunu istiyo desem yapmaz herhalde. Gıcıklar birazInşallah canim bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyorsa devlette falan yaptır canim çok pahalıymış 682 tl tuttu su iki üç test dünde 650den fazla oldu çıkamadık hastaneden
Yapmayabilir doktora gözük öyle yapar benceViiiuuu. Baya pahalıymış. Devlet hastanesine gidip doktorum bunu bunu istiyo desem yapmaz herhalde. Gıcıklar birazbakalım artık.
Aynen öyle açıverdi bacakları gösterdi pipişi kuzum darısı isteyen herkesin başına sağlıklı olsunlar inşallah daayyy hoşgelsin gördünüz yanii pipişiii erkek yha her yerde erkek hemen açıyor :) hayırlı olsunn
Amin sağol canim hepimizin yardımcısı olsun. Haftaya ikili test için gidicez bakalım hayırlısı endokrin doktoru ikiz gebelikten şüphelendi ama tek kaç kere baktı ikiz olsa gözükürdü dimiyha çok geçmiş olsun canım yha sanırım seninkiler daha cidii benim hamilelikle ilgili başlayan bulantı ve diğer etkiler işte allh yardımcın olsunn
Amin inşallah canim hepimizin yardımcısı olsun ama artik çok bunaldim gerçektenÇok geçmiş olsun canım. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun
Amin sağol canim hepimizin yardımcısı olsun. Haftaya ikili test için gidicez bakalım hayırlısı endokrin doktoru ikiz gebelikten şüphelendi ama tek kaç kere baktı ikiz olsa gözükürdü dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?