yaaa gerçekten mi nasıl olmuş ya inanılmaz bende nette okumuştum 4 aylıkken falan ikiz olduğu anlaşılmış falan acaba dedim olabilir mi göremedi mi dokotr ilk başlardansa ikiz ihtimali falan vardı hayırlısı:)evet evet bu zamana kadar belli olurdu ama dün bir haber gördüm hamile iken hamile kalmış kadın :)
İnternetten bakıyorum bakıyorum tus sınavı cıkıyor. Acaba tuz da yanlıs mı yazdı diyorum sonra ne alaka diyorum :))Tuş değil yanlış olmuş ya tsh yüksekliği dicektım
İnternetten bakıyorum bakıyorum tus sınavı cıkıyor. Acaba tuz da yanlıs mı yazdı diyorum sonra ne alaka diyorum :))Tuş değil yanlış olmuş ya tsh yüksekliği dicektım
Valla kusura bakmayin ya ellerde titremese yapılırmış çok titriyo yazarken birazda açlık yanlış yazmisimİnternetten bakıyorum bakıyorum tus sınavı cıkıyor. Acaba tuz da yanlıs mı yazdı diyorum sonra ne alaka diyorum :))
meraba gözunuz aydin simdiden ogluşunuz..ya bir sey sorucam biliyorum mantiksiz ama bebek kalp atisina gore cinsiyet vs tahmin ediyorlar dogru mu diye merak ettim..kız bebekte 150 uzeri falan oluyormus..sizinki kactı acaba dogruluk payı var mı inannin sırf merak ettigimden soruyorum:)daha 4 haftadan once ogrenemiycem..Aynen öyle açıverdi bacakları gösterdi pipişi kuzum darısı isteyen herkesin başına sağlıklı olsunlar inşallah daDodine çok sağol kuzumm
Canım sağlıkla kucağına al inşallah oğlunuBugün randevumuz vardı paşamız geliyor Allahın izniyle kızlar
Ben sormustum 120 demişti cnm kesedede karsıdan bakınca solda duruyodu cin takvimide erkek dedi eger kızsa hiçbiri tutmucakmeraba gözunuz aydin simdiden ogluşunuz..ya bir sey sorucam biliyorum mantiksiz ama bebek kalp atisina gore cinsiyet vs tahmin ediyorlar dogru mu diye merak ettim..kız bebekte 150 uzeri falan oluyormus..sizinki kactı acaba dogruluk payı var mı inannin sırf merak ettigimden soruyorum:)daha 4 haftadan once ogrenemiycem..
İlk yapılan kan tahlillerinde normal miydi senin bu değerler...ben aile hekiminde hepsini yaptırmıştım yani şimdi tekrarı gerekir miInşallah canim bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyorsa devlette falan yaptır canim çok pahalıymış 682 tl tuttu su iki üç test dünde 650den fazla oldu çıkamadık hastaneden
Bizimki de yollamadı kuzum radyolojiye kendisi ölçmüştü, ölçümler iyiydi ama kan testinde risk olabilir demişti işte yurt dışı bi yere gönderdiler kanımı onun sonucunu bekliyoruz.. Valla yanımda gelecek biri olsa gidicem ben başka bi doktora:)) bi arkadaşım üç doktor edinmiş her hafta birine gidiyormuşEvBoregi tired biz eşlerden gizli başka doktora gidelim öğrenir onlara supriz yaparız kız mi oğlan mı diye. Bizim bebiş 11+6 da 5.3 cm di anası babası uzun aslında ama hala teyze dayı kısa çekme çocuğum onlara bize çek diyorum ama sanırım işe yaramadı yerim Minnos. tired sizin doktorun ultrason kaliteli mı acaba ondan mı yollamadi radyolojiye.
Teşekkür ederim canım benim bende hep erkek duyuyorum sanırım erkek yılıCanım sağlıkla kucağına al inşallah oğlunuay 2018 o kadar erkek duydum ki burda bizede kız gibi dedi ama inanasım gelmiyo ama yakın cevremdede kızlar var ama burda suan erkek cogunlukta
Bunların hepsini aile hekimi yapıyor, yapmak zorunda ücretsiz...benim ilk 7 haftalıkken falandı galiba hamileyim kan testleri için geldim dedim tamam dedi zaten gebelik takibinizi yapcaz...Tam kan, hormonlar (tsh de vardı), karaciğer enzimleri, hepatit brucella vs geçirip geçirmediğime dair aşı, koruyuculuk vs hepsine bakılmıştı...keşke aile hekiminde yaptırsaydınız sıra da olmuyor sabah 9da uğra bi kan ver tamam...Inşallah canim bilmiyorum yapılıyor mu yapılmıyorsa devlette falan yaptır canim çok pahalıymış 682 tl tuttu su iki üç test dünde 650den fazla oldu çıkamadık hastaneden
Dimi bencede yapmaları lazım. Benim doktorumda tsh falan istedi kara kara düşünüyodum hangi devlet hastanesine gitsem acaba s.ocağı yaparmı diye. İyi oldu bari. Yarın sabah gidip vereyim kan. Yalnız ben gözümü açar açmaz bulantı ilacı içiyorum açlık kan şekerine falanda bakılcak etkilermi ilaç yoksa içmeden mi kan vermem lazım. İşin kötüsü o ilacı içmezsem direk kusuyorum napıcam bilemedimBunların hepsini aile hekimi yapıyor, yapmak zorunda ücretsiz...benim ilk 7 haftalıkken falandı galiba hamileyim kan testleri için geldim dedim tamam dedi zaten gebelik takibinizi yapcaz...Tam kan, hormonlar (tsh de vardı), karaciğer enzimleri, hepatit brucella vs geçirip geçirmediğime dair aşı, koruyuculuk vs hepsine bakılmıştı...keşke aile hekiminde yaptırsaydınız sıra da olmuyor sabah 9da uğra bi kan ver tamam...
İkili test olmadı cnm ama bugün baktı ense kalınlıgına filan sıkıntı yok dedi şükür adete göre 12+3 ama ultrasonda 4 gün daha kücük cıkıyo artık ay sonu randevum o zamana kadar beklicezTeşekkür ederim canım benim bende hep erkek duyuyorum sanırım erkek yılıSiz 12 haftayı geçmişsiniz sanırım 13 yazıyo ikili teste gidince öğrenirsin inşallah
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar inşallah.. Bizim de ense kalınlığı 1.5 mm cıktı normalmiş 2 mm den fazla olmaması lazımmış. Kan verdik bir hafta sonra sonuçları alıp göstercez bakalım artıkİkili test olmadı cnm ama bugün baktı ense kalınlıgına filan sıkıntı yok dedi şükür adete göre 12+3 ama ultrasonda 4 gün daha kücük cıkıyo artık ay sonu randevum o zamana kadar beklicez
yaaa gerçekten mi nasıl olmuş ya inanılmaz bende nette okumuştum 4 aylıkken falan ikiz olduğu anlaşılmış falan acaba dedim olabilir mi göremedi mi dokotr ilk başlardansa ikiz ihtimali falan vardı hayırlısı:)
Bizimde bugün kontrolümüz vardı cok şükür hersey yolunda kıpır kıpırdı doktor hareketli baya dedi ense kalınlıgı normal burun kemiği var dedi cok sükür cok güzeldi ya hep baksam keşke ona cinsiyet icinde eşim hemen sordu bende önce kız gibi dedi ama kesin konusmadı bi dahakine kesinleştiririz dedi normalde 12+3 ama ultrasona göre 4 gün geriden geliyo minnoş resimde ekliyorum
Bizimde öyle bişey cıktı hayırlı haberler al inşallah cnmHayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar inşallah.. Bizim de ense kalınlığı 1.5 mm cıktı normalmiş 2 mm den fazla olmaması lazımmış. Kan verdik bir hafta sonra sonuçları alıp göstercez bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?