2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Aç karnına tabi daha iyi...su bile içmezsen belki kusmazsın kanı ver hemen ilacı iç kahvaltını yap...hastanedeki gibi sıra kalabalık insan yığını olmuyor kolayca halloluyor...bana 3 sayfa sonuç verdi aile hekimi özel hastanedeki doktoruma verdim...bi arkadaşıma hastanede 600 lira fatura çıkarmışlar aynı kan aynı tahlil

Valla o kadar maddi durumum yok malesef mecbur s.ocağında yaptıracağım. Çok teşekkür ederim kuzum yarın sabah kendimi zorlayıp hemen vereyim kan.

İlk yapılan kan tahlillerinde normal miydi senin bu değerler...ben aile hekiminde hepsini yaptırmıştım yani şimdi tekrarı gerekir mi
Normaldi doktor değiştirince tekrar istemişti bunda cıktı zaten tsh her ay balıklarmış diğerleri ağır testler herkes istemez dedi benim rahatsızlığım falan olduğundan istemiş bilmiyorum ya keşke istemeseydi herşey cikiyo bende çok kötü bi insanim galiba(

Çok teşekkürler bilmiyordum inanın doktor demek ki orda yapım diye söyledi zaten diyorum ya her gittik bi dünya para vermeden çıkamıyoruz maddi maveni cokertiyorlar insani her şeyi buluyorlar insan istemez kafaya takıyı benim zaten çok acil iyi bi doktor bulmam lazım doğum riski çökmüş yine

Hiçbir şey olmaz merak etme...eltimde hem kan pıhtılaşması vardı her gün iğne oluyordu, hem gebelik şekeri vardı, hem tiroit yüksekti, karnının içinde tansiyon yükseliyordu ve rahim yetmezliği de vardı galiba çünkü bebek rahimde durmuyor atılıyordu 26 haftalık bir bebek kaybettikten sonra anlaşıldı bunlar...tedavi oldu ve sürekli takip hem riskli gebelik doktoruna hem endokrin doktoruna hem diyetisyene gidiyordu...23 kasımda 1 yaşına girecek kızı yürüyor dişleri çıktı canavar gibi maşallah...hepsi geçecek...sabır

Bebişe ultrasonun zararı olur diye korkuyorum yoksa ben de her hafta giderim cnm. Yurtdışına giden sonuç için ne kadar para istediler merak ettim inş iyi sonuçlar gelir.

Ya ben de özele gidiyorum ama doktorum abartmiyor aile hekimim de test yaptı ondan bir ay sonra benim doktorum sadece gerekli gördüğü testleri yaptı adamı takdir ettim bir daha.

Bebişe ultrasonun zararı olur diye korkuyorum yoksa ben de her hafta giderim cnm. Yurtdışına giden sonuç için ne kadar para istediler merak ettim inş iyi sonuçlar gelir.
İnşallah canım teşekkür ederim, 2bin verdik napalım inşallah sonuç iyi gelir de kalan aylar kolay geçer

Kızlar göbisler ne alemde bakalım görelim içime çekemiyorum denedim ama olmuyor taş gibi. Kabızlık bitince iner demiştim ama ben böyle pek mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…