Senide merakla bekliyorum hayırlı haberlerle gel insallahoyy maşlh maşlh ayy bunlar resmen gözümüzün önünde büyüyor minik hanım yhaaaa ayyy ne güzek bende geri sayım 9 kasımı bekliyorummmmm
Cok isterdim ama kesin değilHanımlar bu arada cinsiyeti kesinleşen hamişler bu msjdan alıntı yaparak yazsın ilk msja yazayım ❤ oradaki tabeladan bakalım genel olarak.
Aç karnına tabi daha iyi...su bile içmezsen belki kusmazsın kanı ver hemen ilacı iç kahvaltını yap...hastanedeki gibi sıra kalabalık insan yığını olmuyor kolayca halloluyor...bana 3 sayfa sonuç verdi aile hekimi özel hastanedeki doktoruma verdim...bi arkadaşıma hastanede 600 lira fatura çıkarmışlar aynı kan aynı tahlilDimi bencede yapmaları lazım. Benim doktorumda tsh falan istedi kara kara düşünüyodum hangi devlet hastanesine gitsem acaba s.ocağı yaparmı diye. İyi oldu bari. Yarın sabah gidip vereyim kan. Yalnız ben gözümü açar açmaz bulantı ilacı içiyorum açlık kan şekerine falanda bakılcak etkilermi ilaç yoksa içmeden mi kan vermem lazım. İşin kötüsü o ilacı içmezsem direk kusuyorum napıcam bilemedim
Hepimiz inşallah canım evlatlarımızı bize bağışlasın rabbimBizimde öyle bişey cıktı hayırlı haberler al inşallah cnm
Valla o kadar maddi durumum yok malesef mecbur s.ocağında yaptıracağım. Çok teşekkür ederim kuzum yarın sabah kendimi zorlayıp hemen vereyim kan.Aç karnına tabi daha iyi...su bile içmezsen belki kusmazsın kanı ver hemen ilacı iç kahvaltını yap...hastanedeki gibi sıra kalabalık insan yığını olmuyor kolayca halloluyor...bana 3 sayfa sonuç verdi aile hekimi özel hastanedeki doktoruma verdim...bi arkadaşıma hastanede 600 lira fatura çıkarmışlar aynı kan aynı tahlil
Normaldi doktor değiştirince tekrar istemişti bunda cıktı zaten tsh her ay balıklarmış diğerleri ağır testler herkes istemez dedi benim rahatsızlığım falan olduğundan istemiş bilmiyorum ya keşke istemeseydi herşey cikiyo bende çok kötü bi insanim galibaİlk yapılan kan tahlillerinde normal miydi senin bu değerler...ben aile hekiminde hepsini yaptırmıştım yani şimdi tekrarı gerekir mi
Çok teşekkürler bilmiyordum inanın doktor demek ki orda yapım diye söyledi zaten diyorum ya her gittik bi dünya para vermeden çıkamıyoruz maddi maveni cokertiyorlar insani her şeyi buluyorlar insan istemez kafaya takıyı benim zaten çok acil iyi bi doktor bulmam lazım doğum riski çökmüş yineBunların hepsini aile hekimi yapıyor, yapmak zorunda ücretsiz...benim ilk 7 haftalıkken falandı galiba hamileyim kan testleri için geldim dedim tamam dedi zaten gebelik takibinizi yapcaz...Tam kan, hormonlar (tsh de vardı), karaciğer enzimleri, hepatit brucella vs geçirip geçirmediğime dair aşı, koruyuculuk vs hepsine bakılmıştı...keşke aile hekiminde yaptırsaydınız sıra da olmuyor sabah 9da uğra bi kan ver tamam...
Hiçbir şey olmaz merak etme...eltimde hem kan pıhtılaşması vardı her gün iğne oluyordu, hem gebelik şekeri vardı, hem tiroit yüksekti, karnının içinde tansiyon yükseliyordu ve rahim yetmezliği de vardı galiba çünkü bebek rahimde durmuyor atılıyordu 26 haftalık bir bebek kaybettikten sonra anlaşıldı bunlar...tedavi oldu ve sürekli takip hem riskli gebelik doktoruna hem endokrin doktoruna hem diyetisyene gidiyordu...23 kasımda 1 yaşına girecek kızı yürüyor dişleri çıktı canavar gibi maşallah...hepsi geçecek...sabırÇok teşekkürler bilmiyordum inanın doktor demek ki orda yapım diye söyledi zaten diyorum ya her gittik bi dünya para vermeden çıkamıyoruz maddi maveni cokertiyorlar insani her şeyi buluyorlar insan istemez kafaya takıyı benim zaten çok acil iyi bi doktor bulmam lazım doğum riski çökmüş yine
Bebişe ultrasonun zararı olur diye korkuyorum yoksa ben de her hafta giderim cnm. Yurtdışına giden sonuç için ne kadar para istediler merak ettim inş iyi sonuçlar gelir.Bizimki de yollamadı kuzum radyolojiye kendisi ölçmüştü, ölçümler iyiydi ama kan testinde risk olabilir demişti işte yurt dışı bi yere gönderdiler kanımı onun sonucunu bekliyoruz.. Valla yanımda gelecek biri olsa gidicem ben başka bi doktora:)) bi arkadaşım üç doktor edinmiş her hafta birine gidiyormuşnapiim meraktan ölüyordum diyor :))
Ya ben de özele gidiyorum ama doktorum abartmiyor aile hekimim de test yaptı ondan bir ay sonra benim doktorum sadece gerekli gördüğü testleri yaptı adamı takdir ettim bir daha.Aç karnına tabi daha iyi...su bile içmezsen belki kusmazsın kanı ver hemen ilacı iç kahvaltını yap...hastanedeki gibi sıra kalabalık insan yığını olmuyor kolayca halloluyor...bana 3 sayfa sonuç verdi aile hekimi özel hastanedeki doktoruma verdim...bi arkadaşıma hastanede 600 lira fatura çıkarmışlar aynı kan aynı tahlil
Ben paylaştım bir ara cnm unuttum şimdi internetten bak bir şey içmeden önce tehlikeli olabilir.Kızlar kuşburnu çok severim, şu sallama çay olanlarindan icsem bi zararı olur mu?
İnşallah canım teşekkür ederim, 2bin verdik napalım inşallah sonuç iyi gelir de kalan aylar kolay geçerBebişe ultrasonun zararı olur diye korkuyorum yoksa ben de her hafta giderim cnm. Yurtdışına giden sonuç için ne kadar para istediler merak ettim inş iyi sonuçlar gelir.
Evet cnm dua ediyorum hepimiz için az çok risk hepimiz ayniyiz aslında Allah'a emanet yavrular.İnşallah canım teşekkür ederim, 2bin verdik napalım inşallah sonuç iyi gelir de kalan aylar kolay geçer
Masallah benimde cıktı ecikkEki Görüntüle 2062341
Kızlar göbisler ne alemde bakalım görelimiçime çekemiyorum denedim ama olmuyor taş gibi. Kabızlık bitince iner demiştim ama ben böyle pek mutluyum
Ayy maşallah maşallah çok tatlıEki Görüntüle 2062341
Kızlar göbisler ne alemde bakalım görelimiçime çekemiyorum denedim ama olmuyor taş gibi. Kabızlık bitince iner demiştim ama ben böyle pek mutluyum
Ay manken anne yan çek kız bir dahaki sefere senin gobis dümdüzBenim bu bide kilo vermiş halim :)))
Evet evet dolmuşta yer bile verdiler bir kez ehheeh çok sevindimAyy maşallah maşallah çok tatlıbence göbek değil ayy bildigin bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?