Çok tontik, biz de geçen yemeğe gitmiştik, çorba sordum ama sipariş etmedim, adam birazda çorba getirmiş bebeğin canı çekmiştir diye, çok hoşuma gittiEvet evet dolmuşta yer bile verdiler bir kez ehheeh çok sevindim
Evet yaa şimdi bizim zamanımız bir de as ersem ah naz yapcam ama canım bir şey istemiyor sadece nohutlu ekşili pırasa yemeği istedi onu da kendim yaptımÇok tontik, biz de geçen yemeğe gitmiştik, çorba sordum ama sipariş etmedim, adam birazda çorba getirmiş bebeğin canı çekmiştir diye, çok hoşuma gitti
Cnm biraz genetikmis aslında arkadaşım çok kullandı ama felaket çatladi kuzenim.kullanmadi hiç bir iz yok. Biz dört kız kardesiz annemde anlamlarda hiç olmadı ben de ona güveniyorum. İyi bir nemlendirici yeterlidirKızlar 13. Hafta icerisindeyim henüz kilo almadim 50.5 kiloyum 1.5 kilo verdim ama sanki şu çatlak oluşmasın diye yağlara baslasam iyi olacak diye düşünüyorum siz ne yapıyorsunuz bu konuda
Sabahları göbek yok ama akşam 4 5 Aylık gibi şişiyor
Çok kilo alıp veren biri değilim o nedenle kilo alınca sanki çatlar oluşur gibi hissediyorum
Kafaniza göre mi yoksa doktora danışarak mi bir urun kullanacaksınız ya da kullandığınız bir şey var mı
Deneyimli anneler siz neler kullandınız
Valla kız kardeşim yok annemde olmamış ama ben korkuyorum aslında çok su icincede de olmuyormuş ama ben bu konuda da çok başarılı değilim o nedenle etkili bir ürün kullanmak istiyorumCnm biraz genetikmis aslında arkadaşım çok kullandı ama felaket çatladi kuzenim.kullanmadi hiç bir iz yok. Biz dört kız kardesiz annemde anlamlarda hiç olmadı ben de ona güveniyorum. İyi bir nemlendirici yeterlidir
Ay benmde yemeklerden sonra karnim 4-5 aylik gibi sabah ufacikken hele aksamlari mesela su an baya tas gbi buyuk neden acabaKızlar 13. Hafta icerisindeyim henüz kilo almadim 50.5 kiloyum 1.5 kilo verdim ama sanki şu çatlak oluşmasın diye yağlara baslasam iyi olacak diye düşünüyorum siz ne yapıyorsunuz bu konuda
Sabahları göbek yok ama akşam 4 5 Aylık gibi şişiyor
Çok kilo alıp veren biri değilim o nedenle kilo alınca sanki çatlar oluşur gibi hissediyorum
Kafaniza göre mi yoksa doktora danışarak mi bir urun kullanacaksınız ya da kullandığınız bir şey var mı
Deneyimli anneler siz neler kullandınız
Sanırım şişkinlikten oluyor su çay yemek meyve derken iyice kocaman oluyor gobisAy benmde yemeklerden sonra karnim 4-5 aylik gibi sabah ufacikken hele aksamlari mesela su an baya tas gbi buyuk neden acaba
Aslında bazen oluyor benimde oyle geçiyor aynı günKızlar size bişey sormam lazım. Ayıptır söylemesi buakşamdan beri acayip derecede akıntım var. Bildiğin idrar kaçırırmış gibi hissediyorum. Ama koku yada renk kötülüğü yok. Kaşıntı yok. Ama neden böyle oldu bi anda anlamadım. Şuan 2. Ye iç çamaşırı değiştiriyorum sırılsıklam oluyokorkmalımıyım bilemedim
Korunuyor eşim canım. Anlamadım gitti bi sorun olmasında sabaha kadar iç çamaşırı değiştiririm ben.Aslında bazen oluyor benimde oyle geçiyor aynı gün
Korunmasız cinsel ilişki sonrasında da olması normal bence
Bence akknti olmasi normal korkma benmde oluyoKızlar size bişey sormam lazım. Ayıptır söylemesi buakşamdan beri acayip derecede akıntım var. Bildiğin idrar kaçırırmış gibi hissediyorum. Ama koku yada renk kötülüğü yok. Kaşıntı yok. Ama neden böyle oldu bi anda anlamadım. Şuan 2. Ye iç çamaşırı değiştiriyorum sırılsıklam oluyokorkmalımıyım bilemedim
Ellerine sağlık afiyet olsunEvet yaa şimdi bizim zamanımız bir de as ersem ah naz yapcam ama canım bir şey istemiyor sadece nohutlu ekşili pırasa yemeği istedi onu da kendim yaptım
Ben tatlım hala öğrenemedim, ikisine de çok benziyor dedi doktorKizlar bisey soracagm 13+3 um bugun acaba cinsiyet belli olmus mudur 14.haftann icinde gidip ogrenemeyen var mi ?
Aaa aman allah korusun canım. Bardaktan boşalır gibi olmadı ama ara ara geldi. Şuan bi süredir gelmiyo çok şükür. Dediğin gibi geçmezse doktora giderim canım çok sağol.Dodine canım aynı haftadayız ve benim de öyle idrar kaçırmışım gibi çamaşır değiştirdim dün, bardaktan su boşalır gibi olmadığı sürece panik yokmuş ama ben de çok korktum, bugün geçti.. geçmeseydi doktora gidecektik, sen de geçmezse doktora git lütfen, eczanelerde bi kağıt satılıyormuş amniyon sıvısı ise renk değiştiriyormuş falan, kalan 6 ayımda onu kullanasım var amniyon sıvısı bittigi için kaybettim bi öncekini, allah bunu nasip eder inşallah ama korkuyorum
Teşekkür ederim canım.Bence akknti olmasi normal korkma benmde oluyo
Sen de sağol kuzum, Minnoşlarımız bazen onları unuttuğumuzu sanıp kendilerini hatırlatıyorlar diyelim, tatlı bıcırlarAaa aman allah korusun canım. Bardaktan boşalır gibi olmadı ama ara ara geldi. Şuan bi süredir gelmiyo çok şükür. Dediğin gibi geçmezse doktora giderim canım çok sağol.
ay Allah korusun kızlar korkarım ben, benim de hep akıntım oluyor bazen sarı falan. Ay içim cız etti amniyon sıvısı deyince sen Allah korusun bebişlerimizi. Akşamdan beri tvdeki herşeye ağlıyorum ben yaa çok etkileniyorum bugün eşim akşam vardiyasında onu da özlüyorum ha bbire arıyorum dengem bozuuldu kızlar.Dodine canım aynı haftadayız ve benim de öyle idrar kaçırmışım gibi çamaşır değiştirdim dün, bardaktan su boşalır gibi olmadığı sürece panik yokmuş ama ben de çok korktum, bugün geçti.. geçmeseydi doktora gidecektik, sen de geçmezse doktora git lütfen, eczanelerde bi kağıt satılıyormuş amniyon sıvısı ise renk değiştiriyormuş falan, kalan 6 ayımda onu kullanasım var amniyon sıvısı bittigi için kaybettim bi öncekini, allah bunu nasip eder inşallah ama korkuyorum
Bize de söylenmedi henüz ama zaten 16 haftadan sonra netleşir diyor doktorlar, erken söyleyen oluyor ama yanıltabiliyorda.Kizlar bisey soracagm 13+3 um bugun acaba cinsiyet belli olmus mudur 14.haftann icinde gidip ogrenemeyen var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?