2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bayramdan sonra arayıp randevu alcam bende ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi ya ağrı falan yok miğde bulantısı yok sadece çok çabuk acıkıyorum o da psikolojik galiba
Heheh ben de öyle diyorum hamile olduğumu unutuyorum, hiç ağrım bulantim yok bir gece uyuyamıyorum uykusuzum o kadar. Bulantı olmadan hamilelik geçiren çok az cnm bizi de bekliyor ilerde bulantı bence şimdi kıymetini bilelim. ben hamile olmadan önce daha çok bulantim olurdu midem hassas, gastrit de var ama şimdi iyiyim. Daha erken kimse hissetmiyormus zaten bu evrelerde bebişi normal herşey.

Bnde gece sürekli uyanıyorum bi daha dön dön uykum glmiyo sabah beste her gün kalkıyrm bi saat ayaktayım altıda bi daha uyuyorum ancak

Bayramdan sonra arayıp randevu alcam bende ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi ya ağrı falan yok miğde bulantısı yok sadece çok çabuk acıkıyorum o da psikolojik galiba
Valla bende öyleyim kuzum. Arada bazen kasık ağrısı oluyor yemek yerken bazen çok az midem bulanıyor o kadar. Göğüs hassasiyetimde azıcık. Hepimiz aynı olduğumuza göre bence sorun yok ☺

Mayis anneleri kahverengiden siyaha dönen ara ara akintilariniz oluyor mu kese iyi birsey yok mu diyor doktorlar?

Benim öyle bir akıntım olmadığı için yardımcı olamayacağım canım dra da gitmedim henüz keseyi falan görmedim

Mayis anneleri kahverengiden siyaha dönen ara ara akintilariniz oluyor mu kese iyi birsey yok mu diyor doktorlar?
Biz henüz keseyi bile göremedik bayram girdi araya doktor yoktu ortalarda. Hiç akıntim olmadı benim, sadece bir gün sarı akıntim oldu o kadar.

kizlar ikinci testimi 31 inde yaptim 61 di yarin yine yaptiricam kac olmasi lazim acaba ? 200un ustunde mi olmali

kizlar ikinci testimi 31 inde yaptim 61 di yarin yine yaptiricam kac olmasi lazim acaba ? 200un ustunde mi olmali
2 günde bir 1.6 katı kadar artış olmalı canimen az
31 61 ise
2 de 100 desek
4 de 160 dan büyük olmalı sağlıklı gebelik için ama inşallah 240 ve. Üzeri olur
Bol şans.

2 günde bir 1.6 katı kadar artış olmalı canimen az
31 61 ise
2 de 100 desek
4 de 160 dan büyük olmalı sağlıklı gebelik için ama inşallah 240 ve. Üzeri olur
Bol şans.
insallah canim ya insallah yukselmistirr. peki kese ve kalp atisi icin kac olmali? 18 eylulde randevum var o zamana ogrenir miyim dersin?

insallah canim ya insallah yukselmistirr. peki kese ve kalp atisi icin kac olmali? 18 eylulde randevum var o zamana ogrenir miyim dersin?
Canım henüz o aşamalara bende gelemedim ama kese için en az 1000 ı görmen lazım benim doktorum 2400 civarına geleceğim gün kese için çağırdı
Kalp için en erken 6. Hafta diye biliyorum

Kese için 1500
Kese 1500 ün üzerinde vajinal ultrasonla görülüyormuş canım.48 saatte bir beta hcg nin 2 katına çıkması lazım.

Merhaba kızlar ben de 5. Haftamı bitirdim. Haftaya ilk doktor randevuma gidicem. Benim regl sancısı gibi sancım oluyor bide kasılma bazen.

Kizlar bazen siyah kan parcasi sert et gibi olmuş.sanki birseyleri temizler gibi.ne olacak şimdi.bulantim var biraz.sanki bu siyah akıntıyı attıkça bulantim oluyor ateş kirmizi kan vücutta gerginlik yok. Bulantilarim aksam üstü aksam gece oluyor.araba yolculuğunda sarsılan insanlar gibiyim.bulantida sağlık habercisi degil mi

Merhaba kızlar ben de 5. Haftamı bitirdim. Haftaya ilk doktor randevuma gidicem. Benim regl sancısı gibi sancım oluyor bide kasılma bazen.
ben burdayim diyor bebiş.banada oluyor.benim icin ani bir hareket olmasa da sanki ani harektte tutulan kas gibi kasılmış gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…