- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
Ne güzel işte inşallah hep böyle gidersin ben biraz ağırım yaa hep yatasım varBayramdan sonra arayıp randevu alcam bende ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi ya ağrı falan yok miğde bulantısı yok sadece çok çabuk acıkıyorum o da psikolojik galiba
Aynen bi yandan gzel inşallah bulantı falan olmazNe güzel işte inşallah hep böyle gidersin ben biraz ağırım yaa hep yatasım var
Ben kızıma hamileyken hiç olmadı çok hafiftim ama bu sefer biraz farklıyımAynen bi yandan gzel inşallah bulantı falan olmaz
Heheh ben de öyle diyorum hamile olduğumu unutuyorum, hiç ağrım bulantim yok bir gece uyuyamıyorum uykusuzum o kadar. Bulantı olmadan hamilelik geçiren çok az cnm bizi de bekliyor ilerde bulantı bence şimdi kıymetini bilelim. ben hamile olmadan önce daha çok bulantim olurdu midem hassas, gastrit de var ama şimdi iyiyim. Daha erken kimse hissetmiyormus zaten bu evrelerde bebişi normal herşey.Bayramdan sonra arayıp randevu alcam bende ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi ya ağrı falan yok miğde bulantısı yok sadece çok çabuk acıkıyorum o da psikolojik galiba
Bnde gece sürekli uyanıyorum bi daha dön dön uykum glmiyo sabah beste her gün kalkıyrm bi saat ayaktayım altıda bi daha uyuyorum ancakHeheh ben de öyle diyorum hamile olduğumu unutuyorum, hiç ağrım bulantim yok bir gece uyuyamıyorum uykusuzum o kadar. Bulantı olmadan hamilelik geçiren çok az cnm bizi de bekliyor ilerde bulantı bence şimdi kıymetini bilelim. ben hamile olmadan önce daha çok bulantim olurdu midem hassas, gastrit de var ama şimdi iyiyim. Daha erken kimse hissetmiyormus zaten bu evrelerde bebişi normal herşey.
Doktordan çıkar çıkmaz hemen haber veririm :) inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu hafta :)Ozaman ilk sen gidiyorsun. Salı günü bizi bolbol bilgilendirmeyi unutma kuzum. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Valla bende öyleyim kuzum. Arada bazen kasık ağrısı oluyor yemek yerken bazen çok az midem bulanıyor o kadar. Göğüs hassasiyetimde azıcık. Hepimiz aynı olduğumuza göre bence sorun yok ☺Bayramdan sonra arayıp randevu alcam bende ben hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi ya ağrı falan yok miğde bulantısı yok sadece çok çabuk acıkıyorum o da psikolojik galiba
Biz henüz keseyi bile göremedik bayram girdi araya doktor yoktu ortalarda. Hiç akıntim olmadı benim, sadece bir gün sarı akıntim oldu o kadar.Mayis anneleri kahverengiden siyaha dönen ara ara akintilariniz oluyor mu kese iyi birsey yok mu diyor doktorlar?
2 günde bir 1.6 katı kadar artış olmalı canimen azkizlar ikinci testimi 31 inde yaptim 61 di yarin yine yaptiricam kac olmasi lazim acaba ? 200un ustunde mi olmali
insallah canim ya insallah yukselmistirr. peki kese ve kalp atisi icin kac olmali? 18 eylulde randevum var o zamana ogrenir miyim dersin?2 günde bir 1.6 katı kadar artış olmalı canimen az
31 61 ise
2 de 100 desek
4 de 160 dan büyük olmalı sağlıklı gebelik için ama inşallah 240 ve. Üzeri olur
Bol şans.
Canım henüz o aşamalara bende gelemedim ama kese için en az 1000 ı görmen lazım benim doktorum 2400 civarına geleceğim gün kese için çağırdıinsallah canim ya insallah yukselmistirr. peki kese ve kalp atisi icin kac olmali? 18 eylulde randevum var o zamana ogrenir miyim dersin?
Mayis anneleri kahverengiden siyaha dönen ara ara akintilariniz oluyor mu kese iyi birsey yok mu diyor doktorlar?
Kese için 1500insallah canim ya insallah yukselmistirr. peki kese ve kalp atisi icin kac olmali? 18 eylulde randevum var o zamana ogrenir miyim dersin?
Kese 1500 ün üzerinde vajinal ultrasonla görülüyormuş canım.48 saatte bir beta hcg nin 2 katına çıkması lazım.insallah canim ya insallah yukselmistirr. peki kese ve kalp atisi icin kac olmali? 18 eylulde randevum var o zamana ogrenir miyim dersin?
ben burdayim diyor bebiş.banada oluyor.benim icin ani bir hareket olmasa da sanki ani harektte tutulan kas gibi kasılmış gibi oluyorMerhaba kızlar ben de 5. Haftamı bitirdim. Haftaya ilk doktor randevuma gidicem. Benim regl sancısı gibi sancım oluyor bide kasılma bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?