Ben devlete gittim cnm başka Dr yönlendirme di ama cihaz farklıydı sanki okadar belliydiki herşeyi her zaman gttigmde sadece Dr anliyodu ultrason kağıdında ayrıntılı ultrason gibi belliydikizlar haftaya 2li test yaptircam. Şunu sormak istiyorum her zaman baktıkları ultrasyon cihaziyla bakıp ölcüm alıyorlar degil mi? Yani baska bir dr a falan mi yönlendiriyorlar acaba merak ettim.hic bilmiyorum. Bi de kan vericem sanirim.
çin takvimi tutan var mı cidden?
ben 12+4de ogrendim canim kesin olarakMerhabalar
Benim doğumumda 28 mayısa debk heliyor ama sezeryan olacagi icin daha erken gelecek bebiş haliyle kasım 15 inde ikili tarama testim var cinsiyet ögrenen anneler kacıncı haftada söyledi doktorlarınız acaba
benim ilkindede bu gebeligimdede tuttu)kizlar haftaya 2li test yaptircam. Şunu sormak istiyorum her zaman baktıkları ultrasyon cihaziyla bakıp ölcüm alıyorlar degil mi? Yani baska bir dr a falan mi yönlendiriyorlar acaba merak ettim.hic bilmiyorum. Bi de kan vericem sanirim.
baska bir dr a yonlendirmedi.fakat detayli ultrasonda bakti .normalde bsktigi degildikizlar haftaya 2li test yaptircam. Şunu sormak istiyorum her zaman baktıkları ultrasyon cihaziyla bakıp ölcüm alıyorlar degil mi? Yani baska bir dr a falan mi yönlendiriyorlar acaba merak ettim.hic bilmiyorum. Bi de kan vericem sanirim.
Benimde ikili test yaptiricagm zamam 12+4 olucak cnm insallah soyler :)ben 12+4de ogrendim canim kesin olarak
bidr sanirim cihazin kalitesine bagli.benim doktorun cihazi cok kaliteliydi.o daha soylemrddn ben.kendim gormusdum cinsiyyetini)) srnde ogrenirsin insallahBenimde ikili test yaptiricagm zamam 12+4 olucak cnm insallah soyler :)
O kadar net gördüğüne göre kesin erkek seninki cnm dogrumu bildim :) valla benimki 3. Cü olacak cnm 2 oğlum var bunu kız istiyorumAllah izin ederse önce sağlikli sonra gönlüme gore versin inşaallahbidr sanirim cihazin kalitesine bagli.benim doktorun cihazi cok kaliteliydi.o daha soylemrddn ben.kendim gormusdum cinsiyyetini)) srnde ogrenirsin insallah
dogru bildin canimO kadar net gördüğüne göre kesin erkek seninki cnm dogrumu bildim :) valla benimki 3. Cü olacak cnm 2 oğlum var bunu kız istiyorumAllah izin ederse önce sağlikli sonra gönlüme gore versin inşaallah
Ayy inşallah cnm rabbim saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi cnmdogru bildin canimbenim 1kizim var 27aylik) gonlumden gecen erkek idi.cok sukur Rabbim nasip etti.saglikls kucaklarim insallah seninde gonlunden gecen bir prensesin olur)
İçinde bulunduğun yaşıKızlar bu çin takviminde doldurdugumuz yaşı mi baz alıyoruz içinde bulunduğumuz yaşı mi yaa
internette otomatik hesaplayici var canim..ben onunla hesapldimKızlar bu çin takviminde doldurdugumuz yaşı mi baz alıyoruz içinde bulunduğumuz yaşı mi yaa
İçinde bulunduğun yaşı
internette otomatik hesaplayici var canim..ben onunla hesapldim
Yaşına 1 ekliyorsun tabloya bakarken ama internette otomatik hesaplayan program var onu yap bence.Kızlar bu çin takviminde doldurdugumuz yaşı mi baz alıyoruz içinde bulunduğumuz yaşı mi yaa
Rusada baktın mı ikisinede bak ben ikisindede erkek çıktı bu cuma cinsiyet için gidcm bakalım tutacak mıAaa kız çıkıyor yaaa, doktor erkek gibi ama kesin değil demişti.Allahimmm ne şaşırırım ama kızçem olursa ay hadi hayırlısıyla inşallah
Nezaman tam belli olck cnm seninAaa kız çıkıyor yaaa, doktor erkek gibi ama kesin değil demişti.Allahimmm ne şaşırırım ama kızçem olursa ay hadi hayırlısıyla inşallah
Canım aslında cuma günü belli olacaktı ama bizimki popoyu döndü. 23 kasimdaki randevuda bakcaz artıkNezaman tam belli olck cnm senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?