2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım aslında cuma günü belli olacaktı ama bizimki popoyu döndü. 23 kasimdaki randevuda bakcaz artık
Hayırlısı bakalım ne olucak ins benimki donmezde görürüm bu ikinci cinsiyet için gidisim olck ilkinde çok erkendi busafer 13 +4 olck gittiğim gün çok heycanli bı süreç :) bundan sonra da hareketlerini bekliyz Rabbimin izniyle

Ahahah ben de baktım kız rusa sen deyince orada da Erkek diyor prenses mi seninki acaba bu senen erkek senesi kız lazım bizim oğlanlara :)

Ayyy ne olur doğru çıksın yaa doğru çıkarsa herkese benden çay kızımız da nazlı olur teyzoşlar valla bilemicem çok nazımızı cekersiniz

Videodan pek anlamadım benim yaptığımda kopurmustu burdakiler çok asitsis duruyo :)

Canım Allah yardımcın olsun inş biran evvel topalanabilirsin rabbim dayanma gücü versin

Merhabalar
Benim doğumumda 28 mayısa debk heliyor ama sezeryan olacagi icin daha erken gelecek bebiş haliyle kasım 15 inde ikili tarama testim var cinsiyet ögrenen anneler kacıncı haftada söyledi doktorlarınız acaba
12. Haftanın sonunda 2li tarama tedtinde kıza benziyor dendi. 14+4 te %9ü kıx dendi canım ❤

Hayır canım farklı bir cihazla bakılıyor. Lakin kadın doğum doktorunun cihazı okadar grlişmiş bir cihazsa farklı doktora yönlendirmeden kendi bakıyor. Yoksa eğer radyoloji uzmanına yönlendiriyor.

Perşembe günü 12+2olucaz ikili test yapılacak başka doktora yönlendirdi aynı hastanede ilk bebegimin renkli ulturasyonunu çeken doktor bu doktor ben ısrarla erkek mi hocam dediğimde gormuyon mu kc mm pipisi var demisti:)) bakalım bu bebegimin de cinsiyetini görecek mi:)

tgb34 canım,
ben iki kat penyeden yaptım, düğme diktiğim yeri tekrar katlayıp 4 kat olarak ilik açtım,
resimde pek belli olmuyor siyah renk olduğu için, bu şekilde rahat oluyor,
birde becerebilirsem, hamile pantalonu denicem , elimde dikicem, bazı blokları araştırdım,
becerebilirsem resimleri atıcam, inşallah yüzüme gözüme bulaştırmam

Canım kac haftalıkken erkek dedi doktor

Benim çin takvimi erkek rus takvimi erkek diyodu doktorum kız gibi dedi ama kesin değil kızsa eğer tutmuyo kesedeki yeri kalp atısı filan hiçbiri tutmuyo benim

eline sağlık cnm bunu hemen kayınvalideme göstereyim onun makinası da var yapar bana

Selam arkadaslarr ansizin hamile kalip bunalima girip yaklasik 2 ay boyunca aglayip halen alisamamis olsamda kendimi alostirmak icin buraya geldim... niye boyleyim 8 aylik bi oglum 5 yasinda bi oglum daha var ve asiri zorlanirken ansizin hamile kalmak gerekli butun onlemler alinmisken beni soka soktu. Biz insanoglu hayal kurariz ama kaderimizde ne varsa onu yasarmisiz benimde oyle oldu ni tekim regl olupta bian once gidip sipral taktirmak icondi butun cabam.. rabbim hayirlisi boyle uygun gormus ... bide benim 3 dogumumda sezeryan ve tansiyon hastasiyim .. tabsiyonum 17 - 18 lerde seyrederken zehirlenme olasigimin yuksek oldugunu ogrendim vucudum henuz toparlanmadan hamilr kaldigim icin bayagi zorrr .. allah yardimcimiz olsun .. ne uzun yazdim ya ..

Allah yardımcın olsun, işin bayağı zormuş kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…