- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
Hayırlısı bakalım ne olucak ins benimki donmezde görürüm bu ikinci cinsiyet için gidisim olck ilkinde çok erkendi busafer 13 +4 olck gittiğim gün çok heycanli bı süreç :) bundan sonra da hareketlerini bekliyz Rabbimin izniyleCanım aslında cuma günü belli olacaktı ama bizimki popoyu döndü. 23 kasimdaki randevuda bakcaz artık
Ahahah ben de baktım kız rusa sen deyince orada da Erkek diyor prenses mi seninki acaba bu senen erkek senesi kız lazım bizim oğlanlara :)Otomatikten hesapladimmm
Ayyy rus takvimi de çin takvimi de kız diyo kizlaaar ben bi heyecanlandım şimdi
Hahaha aynen hepsi erkek olursa kızda lazım yaniAhahah ben de baktım kız rusa sen deyince orada da Erkek diyor prenses mi seninki acaba bu senen erkek senesi kız lazım bizim oğlanlara :)
Cnm arkadaşım sodayla test yaptı demiştin nasıl yaptı bı bilgin varmıAhahah ben de baktım kız rusa sen deyince orada da Erkek diyor prenses mi seninki acaba bu senen erkek senesi kız lazım bizim oğlanlara :)
Hayırlısı bakalım ne olucak ins benimki donmezde görürüm bu ikinci cinsiyet için gidisim olck ilkinde çok erkendi busafer 13 +4 olck gittiğim gün çok heycanli bı süreç :) bundan sonra da hareketlerini bekliyz Rabbimin izniyle
Ahahah ben de baktım kız rusa sen deyince orada da Erkek diyor prenses mi seninki acaba bu senen erkek senesi kız lazım bizim oğlanlara :)
Olsun kız kız evi naz eviAyyy ne olur doğru çıksın yaa doğru çıkarsa herkese benden çaykızımız da nazlı olur teyzoşlar valla bilemicem çok nazımızı cekersiniz
Cnm arkadaşım sodayla test yaptı demiştin nasıl yaptı bı bilgin varmı
Teşekkür ederim canımburada var cnm
Canım Allah yardımcın olsun inş biran evvel topalanabilirsin rabbim dayanma gücü versinAmin, allah razı olsun 2 hafta sonra inşallah başlıcam hem kontorüm hemde, testler yapılacakmış, ama istanbul anadolu yakasında oturuyorum, burdaki hastanelerdende doktorlardanda hiç memnun kalmadım, bu yüzden tedavimi avrupa yakasındaki doktorlardan biriyle başlıcam bakalım
12. Haftanın sonunda 2li tarama tedtinde kıza benziyor dendi. 14+4 te %9ü kıx dendi canım ❤Merhabalar
Benim doğumumda 28 mayısa debk heliyor ama sezeryan olacagi icin daha erken gelecek bebiş haliyle kasım 15 inde ikili tarama testim var cinsiyet ögrenen anneler kacıncı haftada söyledi doktorlarınız acaba
Hayır canım farklı bir cihazla bakılıyor. Lakin kadın doğum doktorunun cihazı okadar grlişmiş bir cihazsa farklı doktora yönlendirmeden kendi bakıyor. Yoksa eğer radyoloji uzmanına yönlendiriyor.kizlar haftaya 2li test yaptircam. Şunu sormak istiyorum her zaman baktıkları ultrasyon cihaziyla bakıp ölcüm alıyorlar degil mi? Yani baska bir dr a falan mi yönlendiriyorlar acaba merak ettim.hic bilmiyorum. Bi de kan vericem sanirim.
çin takvimi tutan var mı cidden?
Canım kac haftalıkken erkek dedi doktorPerşembe günü 12+2olucaz ikili test yapılacak başka doktora yönlendirdi aynı hastanede ilk bebegimin renkli ulturasyonunu çeken doktor bu doktor ben ısrarla erkek mi hocam dediğimde gormuyon mu kc mm pipisi var demisti:)) bakalım bu bebegimin de cinsiyetini görecek mi:)
eline sağlık cnm bunu hemen kayınvalideme göstereyim onun makinası da var yapar banatgb34 canım,
ben iki kat penyeden yaptım, düğme diktiğim yeri tekrar katlayıp 4 kat olarak ilik açtım,
resimde pek belli olmuyor siyah renk olduğu için, bu şekilde rahat oluyor,
birde becerebilirsem, hamile pantalonu denicem , elimde dikicem, bazı blokları araştırdım,
becerebilirsem resimleri atıcam, inşallah yüzüme gözüme bulaştırmamEki Görüntüle 2063986
Allah yardımcın olsun, işin bayağı zormuş kardeşSelam arkadaslarr ansizin hamile kalip bunalima girip yaklasik 2 ay boyunca aglayip halen alisamamis olsamda kendimi alostirmak icin buraya geldim... niye boyleyim 8 aylik bi oglum 5 yasinda bi oglum daha var ve asiri zorlanirken ansizin hamile kalmak gerekli butun onlemler alinmisken beni soka soktu. Biz insanoglu hayal kurariz ama kaderimizde ne varsa onu yasarmisiz benimde oyle oldu ni tekim regl olupta bian once gidip sipral taktirmak icondi butun cabam.. rabbim hayirlisi boyle uygun gormus ... bide benim 3 dogumumda sezeryan ve tansiyon hastasiyim .. tabsiyonum 17 - 18 lerde seyrederken zehirlenme olasigimin yuksek oldugunu ogrendim vucudum henuz toparlanmadan hamilr kaldigim icin bayagi zorrr .. allah yardimcimiz olsun .. ne uzun yazdim ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?