2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım Allah yardımcın olsun sıkıntısız bir hamilelik gecirip yavruna kavusursun insallah Rabbim neylerse güzel eyler yavrununda kısmeti varmıs bu dünyada

Tansiyon hastalığı hariç diger hersey ayni cnm tabi ama ben 2 ay bunalima girmedim ben herseye olumlu bakan bir anneyim sadece ogrendigim ilk gun kabullenmekle gecti ama sonradan aliştım Allahin takdiri cnm olumlu duşün olumlu olsun hayirlisi olsun saglikla al kucagina

Allah kolayligini verir dünyaya geleceği varmış demekki hiçbir sorun yaşamazsınız insallah

Bu arada benim çin takvimine Rus takviminde erkek gösteriyor bakalım ne olacak meraktayim bende

Benim çin takvimide rus talvimide kız diyor. 2li tarama testinde radyoloji uzmanı kıza benziyor dedi. Kendi doktorum 25 kasımda gel söyliyim dedi. C.tesi gece acile gittim ağrım oldu. Farklı erkek bi doktor vardı. %90 kız dedi ❤ hayırlısı olsun inşallah hanımlar. Sağlıklı olsunlar inş.

Hayırlısı olsun Allah ne yazdıysa o kaderimiz benimde öyleydi erken diyordun ama Allahım şükürler olsun ki veriyo bize evlat Allah olmayanlara isteyenlere de versin herşey gönlünce olsun benimde riskli dedi doktor ama olacağı varsa olur yapacak birşey yok.

Kendi doktorum her zamanki ultrasonla yaptı canım.ense kalınlığı filan ölçülüyor.sonrasında da kan verdim. Çin takvimi tuttu bu arada :)

Hiç inanmıyordum yaptım kiz cıktı bakalım gerçekten öyle mi hep bi kızım olsun istemişimdir heyecanlandım oğluma kiz kardeş düşüncesi bile heyecanlı ama yinede hayırlısı sağlıklısı neyse o olsun çok korkuyorum Allahın gücüne gider diye

Rusa ve çine gore kiz diyo ama yine de bel baglamamak lazim esim asiri derecede kiz duskunu kiz olsun istiyo hayirlisi bakalim ben fark etmez ilk cocugum diyodum ama esimden yana kiz olsun da istiyorm artk

Benim de 2 takvim de kız diyor 11.haftada doktor erkek gibi demişti ay çok heyecanlandım inşallah tutar ben de 23 kasımda ogrencem inşallah, ya daha da umutlandık şimdi, Allah hayırlısını versin tabiki yine de

Bana ilk ikiz demisti sonra görmemişti endokrin doktorumda senin gebeliğin ikiz olmasin dedi yoksa bu kadar seni etkilemzdi falan dedi kafam karıştı acaba imizde göremiyorlar mi ikili teste renkli ultrasonda falan kesin görünür ama perşembe günü insallah:)

13 haftalıkken demişti erkek diye 16 haftada tam kesinlesmisti
Ben gene bunda sandım benimde oğlumda öyle oldu cnm 11+larda öğrendim bundada aynı zamanlarda kız gibi dedi dr ondan sordum sanada yani o zamana kdr cinsel organın çoğu tamamlanmıs oluyo o zaman internette de 9.hf da farklılasmaya baslıyo yazıyoda işte hep bi soru işareti benimde gönlümden gecen kız yalan yok insan farklı istiyo ama bende senin gibi diyorum Allahım gücüne gitmesin önemli olan sağlık karısık duygular işte

Hemde çok karışık valla inşallah hayırlısıyla gönlümüzden geçen olur .

Benim de 2 takvim de kız diyor 11.haftada doktor erkek gibi demişti ay çok heyecanlandım inşallah tutar ben de 23 kasımda ogrencem inşallah, ya daha da umutlandık şimdi, Allah hayırlısını versin tabiki yine de
Bende 23 Kasım'da ogrencm randevuyu ozamna attı drm bugün cumaya randevuyu almak için gittim senn bı sorunun yok cinsiyet için de erken görsem de net bişey soyluyemm dedi .ondan erteledi hayırlısı bakalım catliycm meraktan daha üç hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…