Canım Allah yardımcın olsun sıkıntısız bir hamilelik gecirip yavruna kavusursun insallah Rabbim neylerse güzel eyler yavrununda kısmeti varmıs bu dünyadaSelam arkadaslarr ansizin hamile kalip bunalima girip yaklasik 2 ay boyunca aglayip halen alisamamis olsamda kendimi alostirmak icin buraya geldim... niye boyleyim 8 aylik bi oglum 5 yasinda bi oglum daha var ve asiri zorlanirken ansizin hamile kalmak gerekli butun onlemler alinmisken beni soka soktu. Biz insanoglu hayal kurariz ama kaderimizde ne varsa onu yasarmisiz benimde oyle oldu ni tekim regl olupta bian once gidip sipral taktirmak icondi butun cabam.. rabbim hayirlisi boyle uygun gormus ... bide benim 3 dogumumda sezeryan ve tansiyon hastasiyim .. tabsiyonum 17 - 18 lerde seyrederken zehirlenme olasigimin yuksek oldugunu ogrendim vucudum henuz toparlanmadan hamilr kaldigim icin bayagi zorrr .. allah yardimcimiz olsun .. ne uzun yazdim ya ..
Tansiyon hastalığı hariç diger hersey ayni cnm tabi ama ben 2 ay bunalima girmedim ben herseye olumlu bakan bir anneyim sadece ogrendigim ilk gun kabullenmekle gecti ama sonradan aliştım Allahin takdiri cnm olumlu duşün olumlu olsun hayirlisi olsun saglikla al kucaginaSelam arkadaslarr ansizin hamile kalip bunalima girip yaklasik 2 ay boyunca aglayip halen alisamamis olsamda kendimi alostirmak icin buraya geldim... niye boyleyim 8 aylik bi oglum 5 yasinda bi oglum daha var ve asiri zorlanirken ansizin hamile kalmak gerekli butun onlemler alinmisken beni soka soktu. Biz insanoglu hayal kurariz ama kaderimizde ne varsa onu yasarmisiz benimde oyle oldu ni tekim regl olupta bian once gidip sipral taktirmak icondi butun cabam.. rabbim hayirlisi boyle uygun gormus ... bide benim 3 dogumumda sezeryan ve tansiyon hastasiyim .. tabsiyonum 17 - 18 lerde seyrederken zehirlenme olasigimin yuksek oldugunu ogrendim vucudum henuz toparlanmadan hamilr kaldigim icin bayagi zorrr .. allah yardimcimiz olsun .. ne uzun yazdim ya ..
Allah kolayligini verir dünyaya geleceği varmış demekki hiçbir sorun yaşamazsınız insallahSelam arkadaslarr ansizin hamile kalip bunalima girip yaklasik 2 ay boyunca aglayip halen alisamamis olsamda kendimi alostirmak icin buraya geldim... niye boyleyim 8 aylik bi oglum 5 yasinda bi oglum daha var ve asiri zorlanirken ansizin hamile kalmak gerekli butun onlemler alinmisken beni soka soktu. Biz insanoglu hayal kurariz ama kaderimizde ne varsa onu yasarmisiz benimde oyle oldu ni tekim regl olupta bian once gidip sipral taktirmak icondi butun cabam.. rabbim hayirlisi boyle uygun gormus ... bide benim 3 dogumumda sezeryan ve tansiyon hastasiyim .. tabsiyonum 17 - 18 lerde seyrederken zehirlenme olasigimin yuksek oldugunu ogrendim vucudum henuz toparlanmadan hamilr kaldigim icin bayagi zorrr .. allah yardimcimiz olsun .. ne uzun yazdim ya ..
Hayırlısı olsun Allah ne yazdıysa o kaderimiz benimde öyleydi erken diyordun ama Allahım şükürler olsun ki veriyo bize evlat Allah olmayanlara isteyenlere de versin herşey gönlünce olsun benimde riskli dedi doktor ama olacağı varsa olur yapacak birşey yok.Selam arkadaslarr ansizin hamile kalip bunalima girip yaklasik 2 ay boyunca aglayip halen alisamamis olsamda kendimi alostirmak icin buraya geldim... niye boyleyim 8 aylik bi oglum 5 yasinda bi oglum daha var ve asiri zorlanirken ansizin hamile kalmak gerekli butun onlemler alinmisken beni soka soktu. Biz insanoglu hayal kurariz ama kaderimizde ne varsa onu yasarmisiz benimde oyle oldu ni tekim regl olupta bian once gidip sipral taktirmak icondi butun cabam.. rabbim hayirlisi boyle uygun gormus ... bide benim 3 dogumumda sezeryan ve tansiyon hastasiyim .. tabsiyonum 17 - 18 lerde seyrederken zehirlenme olasigimin yuksek oldugunu ogrendim vucudum henuz toparlanmadan hamilr kaldigim icin bayagi zorrr .. allah yardimcimiz olsun .. ne uzun yazdim ya ..
13 haftalıkken demişti erkek diye 16 haftada tam kesinlesmistiCanım kac haftalıkken erkek dedi doktor
Kendi doktorum her zamanki ultrasonla yaptı canım.ense kalınlığı filan ölçülüyor.sonrasında da kan verdim. Çin takvimi tuttu bu arada :)kizlar haftaya 2li test yaptircam. Şunu sormak istiyorum her zaman baktıkları ultrasyon cihaziyla bakıp ölcüm alıyorlar degil mi? Yani baska bir dr a falan mi yönlendiriyorlar acaba merak ettim.hic bilmiyorum. Bi de kan vericem sanirim.
çin takvimi tutan var mı cidden?
2li taramada kız olmasını tespit etmesi buyuk basari cidden..erkek cocugu daha kolay tespit ediyorlar..cts ben de gidicem tam 12 oluyor ozaman insallah ögrenebilirim12. Haftanın sonunda 2li tarama tedtinde kıza benziyor dendi. 14+4 te %9ü kıx dendi canım ❤
Benim de 2 takvim de kız diyor 11.haftada doktor erkek gibi demişti ay çok heyecanlandım inşallah tutarBenim çin takvimide rus talvimide kız diyor. 2li tarama testinde radyoloji uzmanı kıza benziyor dedi. Kendi doktorum 25 kasımda gel söyliyim dedi. C.tesi gece acile gittim ağrım oldu. Farklı erkek bi doktor vardı. %90 kız dedi ❤ hayırlısı olsun inşallah hanımlar. Sağlıklı olsunlar inş.
Ben gene bunda sandım benimde oğlumda öyle oldu cnm 11+larda öğrendim bundada aynı zamanlarda kız gibi dedi dr ondan sordum sanada yani o zamana kdr cinsel organın çoğu tamamlanmıs oluyo o zaman internette de 9.hf da farklılasmaya baslıyo yazıyoda işte hep bi soru işareti benimde gönlümden gecen kız yalan yok insan farklı istiyo ama bende senin gibi diyorum Allahım gücüne gitmesin önemli olan sağlık karısık duygular işte13 haftalıkken demişti erkek diye 16 haftada tam kesinlesmisti
Hemde çok karışık valla inşallah hayırlısıyla gönlümüzden geçen olur .Ben gene bunda sandım benimde oğlumda öyle oldu cnm 11+larda öğrendim bundada aynı zamanlarda kız gibi dedi dr ondan sordum sanada yani o zamana kdr cinsel organın çoğu tamamlanmıs oluyo o zaman internette de 9.hf da farklılasmaya baslıyo yazıyoda işte hep bi soru işareti benimde gönlümden gecen kız yalan yok insan farklı istiyo ama bende senin gibi diyorum Allahım gücüne gitmesin önemli olan sağlık karısık duygular işte
Bende 23 Kasım'da ogrencm randevuyu ozamna attı drm bugün cumaya randevuyu almak için gittim senn bı sorunun yok cinsiyet için de erken görsem de net bişey soyluyemm dedi .ondan erteledi hayırlısı bakalım catliycm meraktan daha üç hafta varBenim de 2 takvim de kız diyor 11.haftada doktor erkek gibi demişti ay çok heyecanlandım inşallah tutarben de 23 kasımda ogrencem inşallah, ya daha da umutlandık şimdi, Allah hayırlısını versin tabiki yine de
Benimde çin erkek rus kız dıyor ama benim ikinci oģlumda ikiside kız diyordu oglan oldu ben daha inanmiyorumbenim Rus takvimi erkek çin takvimi kız diyor..zaten %50 ihtimal var bakalım nolcak
Ayyy ciddi mı ya benim de ikisi de kız diyor, doktor erkek gibi demişti 11 haftalikken ama kesin değildi.umutlanmistim ben deBenimde çin erkek rus kız dıyor ama benim ikinci oģlumda ikiside kız diyordu oglan oldu ben daha inanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?