Güzel haberlerini bekliyoruz canım:)yarın ben de doktora gideceğim inşallah ben de güzel haberler veririm.halsizlik bende de var sürekli yatmak istiyorum.Kızlar yarın doktora gidiyorum.çarşamba günü hcg 864 çıkmıştı.Doktorum salı günü gel keseyi görelim dedi
Kasık ve bel ağrısı azaldı
Göğüsler fena acıyor ama
Bi de halim yok.Biraz ayakta kalayım bayılacak gibi oluyorum.Tansiyonum düşük
Bakalım yarın ne haberler duyacağım
İnş sağlıklı bir kese görmeyi nasip eder Allahım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım:)yarın ben de doktora gideceğim inşallah ben de güzel haberler veririm.halsizlik bende de var sürekli yatmak istiyorum.
CNım benimde öyle göğüslerim hatta benim karnımda sabah uyandığımda yumuşak ama ilerleyen saatlerde semser oluyor ve resmen karnım kocaman yaaYa kızlar sizede oluyomu bilmiyorum ama bana oluyo. Bazen sabahları uya fığımda göğüs hassasiyetinden eser kalmamış oluyo dokununca acımıyo yumuşacık oluyo. Akşam üstüne doğru hassasiyet geri geliyo. Bu sabahta uyandım hiç hassasiyet yok şimdi sıkıyorum anca o zaman biraz acıyo. Sizin göğüs hassasiyet dereceniz ne? Yani parmakla dokunamıcak kadar hassas mı yoksa benim gibi ellryip sıkıncamı scıyo sadece. Yarın yine gidip sağlımocağında kan vereyim değerimi göreyimde içim rahatlasın. 22 ağustosta 58.22. 26 ağustosta 533.4 tü şimdi kaç çıkar acaba. Off kafamda deli sorular.
Ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana 1 kilo vermişimCNım benimde öyle göğüslerim hatta benim karnımda sabah uyandığımda yumuşak ama ilerleyen saatlerde semser oluyor ve resmen karnım kocaman yaa
Aynıyız valla... Hrpimizin birden gebeliğinde sıkıntı olamaz herhalde demekki normal diyip kendimi avutmak istiyorum :)Ben bile yazdığımı okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Goguslerim aciyor sikinca..karnim sis baya .bulantim gitti çok korkuyorum kızlar
Valla kuzum ben öğrenmeden önce sigara içerken midem kalkıyodu. Öğrendim öyle devam etti. Sonra 2 günde bir içmeye başladım. Bide üstüne hasta oldum boğazlarım çok acıdı içemedim. Şimdi yeni yeni iyileşiyorum sigara içmek istemiyorum kuzum. Zorlanıyosan evladına karşı vicdan yap kuzum ona bunu yapmaya hakkım yok diye düşün ondan izin aldımmı diye düşünvicdan yaparak bırakırsın :)Inşallah olmaz kuzucum .dodine canim sen gebeligi öğrenmeden önce sigara iciyodum demiştin.bende içiyordum.zor oldumu bırakmak ben çok zorlanıyorum.neler yaptin bana da biraz yol gostersene bende 3 gündür çıkıyorum ama hiç aklımdan cikmiyo
Kişiden kişiye değişiyor canım inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin :)Kızlar bende yarın 5 haftalık olucam inşallah. Benimde gebeliğe dair hiç bir belirttim yok göğüs hassasiyeti bulantı vs. Hiçte olmadı.sanırım bunlar için daha erken ilerki haftalarda başlar diye düşünüyorum.
Belki kalbi de duyarsın canım kaç haftalık oldu :)Gunaydin arkadaslar. Bugun ogleden sonra doktora gidecegim. Ins keseyi goruruz, kalp atisi icin erkendir belki. Tam bir hafta once beta hcg 1679 du o zmndan beri baktirmadim.
Gunaydin arkadaslar. Bugun ogleden sonra doktora gidecegim. Ins keseyi goruruz, kalp atisi icin erkendir belki. Tam bir hafta once beta hcg 1679 du o zmndan beri baktirmadim.
Günaydın canım. Allahın izniyle keseyi görür kalbidd duyarsın inşallah. Hayırlı haberletini bekliyoruz ❤Gunaydin arkadaslar. Bugun ogleden sonra doktora gidecegim. Ins keseyi goruruz, kalp atisi icin erkendir belki. Tam bir hafta once beta hcg 1679 du o zmndan beri baktirmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?