2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Cihazda baya iyi 3 boyutlu filanda gördük bide kordon filan baya ayrı yerdeydi ama şüphe var tabi

Ay nasıl saklamış onca zaman yabenimde bi oğlum var doktor kız gibi dedi bende göremedim pipi filan ama bekliyorum bakalım
Valla ya bana bu hamileligimde de kız deseler nasıl inanıcam diye düsünmüyir değilim .
Bakalim cinsiyeti ne olacak :)

Kızlar göbekleriniz soguk mu üşümüyorum vücudum sıcak ama göbeğim hep soguk, var mı başka böyle olanlar

Reactions: tmz
Kızlar göbekleriniz soguk mu üşümüyorum vücudum sıcak ama göbeğim hep soguk, var mı başka böyle olanlar
Sen soyleyince bi yokladim da hayir soguk degil? Sen usutuyo musun acaba dikkatli ol balli limon falan ic

Kız sen kac haftaliksın resmine baktim baya baya göbüşün var :)
13 haftaligiz biz canim karnim baya baya cikti herkes soyluyo :) bi de masallah benim bebis onden gidiyomus her ultrasona girdigimden gununden onde oluyo 3 gun onde suan onunla alakalidir diye dusunuyorum sizin cikmadi mi burda bikac arkadasinki de cikmis baya

Valla ben 3. Ye hamileyim normalde benim karnım oldum olası büyümez 7 aylik hamileyken herkes 4-5 aylık sanırdı suan benim bebede 4 gun önde benim hesabımca 11 hafta doktor hesabinca 11+4 ama benim karın dümdüz valla

11 haftadayken benim de daha kucuktu birden buyumeye basladi bende sasrdm

13 haftalık olsam benim yine büyümez zayıfım ama göbüşüm çıkmaz 2. Dogumuma giderken doktorum tarihimde ilk demisti 3. Doğumumda yine tarihe gecer heralde
Yapi meselesi demekki zayiflarda cabuk cikiyo diye duydum halbuki sende tam tersi

G Guvenim Evladın ne demek olduğun benden iyi bilirsiniz benim henüz ilk hamileleğim bu yüzden üzülmeyin lütfen doğacak olanın önüne geçemezsiniz. En başta aldırmak istemediğinize göre siz de içinizden biliyorsunuz o sizin evladınız ve onu çok seveceksiniz, sağ salim hayırlı bir evlat olarak dünyaya gelsin inş. gönlünüzden ne geçiyor bilmiyorum ama Rabbim hayırlı bir kız evladı versin :)

ay kız biz yok muyuz her yerimizi dinliyoruz göbeğime baktım da az soğuk sanki ama havalarda soğuk benim ayak üşüyor yaa hep üşürdü zaten.

Selam kızlar. Daha henüz 14+6 iken uykusuz geceler başladı. Bir ben mi böyleyim yoksa sizde de oluyormu? Gece sağa sola dönerken vs yada baika bir sebepten hep uyanıyorum. Gece belki 10 15 kere gözüm açılıyordur. Deliksiz uykuya hasretim resmen.. Başka yaşayan var mı

Ben de öyleyim canım 7-8 defa uyanıyorum, 1isi tuvalet diğerleri öyle boş boş uyanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…