Benim ikinci oglumda kac tane doktor kız demisti 6. Ayında erkek oldugunu ögrebdikAyyy ciddi mı ya benim de ikisi de kız diyor, doktor erkek gibi demişti 11 haftalikken ama kesin değildi.umutlanmistim ben de
Ay nasıl saklamış onca zaman yaBenim ikinci oglumda kac tane doktor kız demisti 6. Ayında erkek oldugunu ögrebdik
Valla ya bana bu hamileligimde de kız deseler nasıl inanıcam diye düsünmüyir değilim .Ay nasıl saklamış onca zaman yabenimde bi oğlum var doktor kız gibi dedi bende göremedim pipi filan ama bekliyorum bakalım
Sen soyleyince bi yokladim da hayir soguk degil? Sen usutuyo musun acaba dikkatli ol balli limon falan icKızlar göbekleriniz soguk muüşümüyorum vücudum sıcak ama göbeğim hep soguk, var mı başka böyle olanlar
Kız sen kac haftaliksın resmine baktim baya baya göbüşün var :)Sen soyleyince bi yokladim da hayir soguk degil? Sen usutuyo musun acaba dikkatli ol balli limon falan ic
13 haftaligiz biz canim karnim baya baya cikti herkes soyluyo :) bi de masallah benim bebis onden gidiyomus her ultrasona girdigimden gununden onde oluyo 3 gun onde suan onunla alakalidir diye dusunuyorum sizin cikmadi mi burda bikac arkadasinki de cikmis bayaKız sen kac haftaliksın resmine baktim baya baya göbüşün var :)
Valla ben 3. Ye hamileyim normalde benim karnım oldum olası büyümez 7 aylik hamileyken herkes 4-5 aylık sanırdı suan benim bebede 4 gun önde benim hesabımca 11 hafta doktor hesabinca 11+4 ama benim karın dümdüz valla13 haftaligiz biz canim karnim baya baya cikti herkes soyluyo :) bi de masallah benim bebis onden gidiyomus her ultrasona girdigimden gununden onde oluyo 3 gun onde suan onunla alakalidir diye dusunuyorum sizin cikmadi mi burda bikac arkadasinki de cikmis baya
11 haftadayken benim de daha kucuktu birden buyumeye basladi bende sasrdmValla ben 3. Ye hamileyim normalde benim karnım oldum olası büyümez 7 aylik hamileyken herkes 4-5 aylık sanırdı suan benim bebede 4 gun önde benim hesabımca 11 hafta doktor hesabinca 11+4 ama benim karın dümdüz valla
13 haftalık olsam benim yine büyümez zayıfım ama göbüşüm çıkmaz 2. Dogumuma giderken doktorum tarihimde ilk demisti 3. Doğumumda yine tarihe gecer heralde11 haftadayken benim de daha kucuktu birden buyumeye basladi bende sasrdm
Benimde aynısı :)))benim Rus takvimi erkek çin takvimi kız diyor..zaten %50 ihtimal var bakalım nolcak
Yapi meselesi demekki zayiflarda cabuk cikiyo diye duydum halbuki sende tam tersi13 haftalık olsam benim yine büyümez zayıfım ama göbüşüm çıkmaz 2. Dogumuma giderken doktorum tarihimde ilk demisti 3. Doğumumda yine tarihe gecer heralde
Benimde göbeğim hep soğukKızlar göbekleriniz soguk muüşümüyorum vücudum sıcak ama göbeğim hep soguk, var mı başka böyle olanlar
ay kız biz yok muyuz her yerimizi dinliyoruzKızlar göbekleriniz soguk muüşümüyorum vücudum sıcak ama göbeğim hep soguk, var mı başka böyle olanlar
Ben de öyleyim canım 7-8 defa uyanıyorum, 1isi tuvalet diğerleri öyle boş boş uyanmaSelam kızlar. Daha henüz 14+6 iken uykusuz geceler başladı. Bir ben mi böyleyim yoksa sizde de oluyormu? Gece sağa sola dönerken vs yada baika bir sebepten hep uyanıyorum. Gece belki 10 15 kere gözüm açılıyordur. Deliksiz uykuya hasretim resmen.. Başka yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?