Şimdiden başladık desene :)Ben de öyleyim canım 7-8 defa uyanıyorum, 1isi tuvalet diğerleri öyle boş boş uyanma
Evet ya karin üstü de yatamiyorum pıt pıt damar atıyo sankiŞimdiden başladık desene :)
Evet bende yatamıyorum ayrıca sırt üstü yatıncada kasığıma sızı giriyo sağa yada sola dönünce geçiyoEvet ya karin üstü de yatamiyorum pıt pıt damar atıyo sanki
Erkeklerde pek degisme olmuyo CNN hayırlı evlat olsun insallahSelam kızlar 14 haftamda doktor pipi gördü ve erkek dedi ama endişeliyim acaba değişme ihtimali olabilir mi sizce ?
ay kız biz yok muyuz her yerimizi dinliyoruzgöbeğime baktım da az soğuk sanki ama havalarda soğuk benim ayak üşüyor yaa hep üşürdü zaten.
Neyse herkesin öyle demek ki, telaş yapmiimEvBoregi benim göbeğinde soğuk oğlumda 9 ay soğuktu ama usumuyodum
Al benden de o kadar sürekli uyanıyorum, iki tanesi lavabo için digerleri ya dönerken ya gerinirkenSelam kızlar. Daha henüz 14+6 iken uykusuz geceler başladı. Bir ben mi böyleyim yoksa sizde de oluyormu? Gece sağa sola dönerken vs yada baika bir sebepten hep uyanıyorum. Gece belki 10 15 kere gözüm açılıyordur. Deliksiz uykuya hasretim resmen.. Başka yaşayan var mı
Erkeklerde degisme ihtimali pek olmuyor cnmSelam kızlar 14 haftamda doktor pipi gördü ve erkek dedi ama endişeliyim acaba değişme ihtimali olabilir mi sizce ?
ahahahah eşlerin cevabları daha orjinal zaten haklı adam içi su dolu gergin oluyor üşür tabiÜşümüyorum kuzu ama nedense göbekte hep bi soğukluk var, doktora da sorsam güler mi bilmem çünkü çok orijinal soruların var nerden aklına geliyo diyo hepnapiim krem sürerken dikkatimi çekti eşim de içi su dolu diyedir diyo, hepten saçmaladık anlayacağın
Selam kızlar 14 haftamda doktor pipi gördü ve erkek dedi ama endişeliyim acaba değişme ihtimali olabilir mi sizce ?
Valla ona 17 haftaya kadar dedilerse yine iyi bana 6. Ayıma kadar kız dediler hahaha sonra erkek dedilergece kac defa wc ye kalkiyorum sayamıyorum artık
ya benm bi arkadasa da 17 hafta boyunca kız dediler...simdi de erkek demisler töbe töbe...vala cinsiyet deseler de dogurana kadar inanmicam sanirim
Aha aynıyız kuzum. Bilmiyorum nolucaz böyle bebiş gelincede uykusuzluk tavan yapıcak. İnş perte çıkmayız :)Al benden de o kadar sürekli uyanıyorum, iki tanesi lavabo için digerleri ya dönerken ya gerinirkendeliksiz uykuya hasret kaldım vallahi
İnşallah valla canım benim, sözde hamileler çok uyur falan diyorlar hep uykusuzum hep yorgunumAha aynıyız kuzum. Bilmiyorum nolucaz böyle bebiş gelincede uykusuzluk tavan yapıcak. İnş perte çıkmayız :)
Ben ilk zamanlar çok uyuyodm nerde otursaydi orda uyuya kalıyordum uykucu şirin gibi:) ama şimdi bende öyleyim saat başı uyanıyorum bide dönerken karnimda bebek döndüğüm yere doğru düşüyor sanki çok tuaf oluyom buda geçici bir durumdr insİnşallah valla canım benim, sözde hamileler çok uyur falan diyorlar hep uykusuzum hep yorgunum
Sanırım geçmeyecek göbekler büyüdükçe uyku düzenimiz bozulacak canımBen ilk zamanlar çok uyuyodm nerde otursaydi orda uyuya kalıyordum uykucu şirin gibi:) ama şimdi bende öyleyim saat başı uyanıyorum bide dönerken karnimda bebek döndüğüm yere doğru düşüyor sanki çok tuaf oluyom buda geçici bir durumdr ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?