2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Selam kızlar 14 haftamda doktor pipi gördü ve erkek dedi ama endişeliyim acaba değişme ihtimali olabilir mi sizce ?

ay kız biz yok muyuz her yerimizi dinliyoruz göbeğime baktım da az soğuk sanki ama havalarda soğuk benim ayak üşüyor yaa hep üşürdü zaten.

Üşümüyorum kuzu ama nedense göbekte hep bi soğukluk var, doktora da sorsam güler mi bilmem çünkü çok orijinal soruların var nerden aklına geliyo diyo hep napiim krem sürerken dikkatimi çekti eşim de içi su dolu diyedir diyo, hepten saçmaladık anlayacağın

Al benden de o kadar sürekli uyanıyorum, iki tanesi lavabo için digerleri ya dönerken ya gerinirken deliksiz uykuya hasret kaldım vallahi

ahahahah eşlerin cevabları daha orjinal zaten haklı adam içi su dolu gergin oluyor üşür tabi

gece kac defa wc ye kalkiyorum sayamıyorum artık
ya benm bi arkadasa da 17 hafta boyunca kız dediler...simdi de erkek demisler töbe töbe...vala cinsiyet deseler de dogurana kadar inanmicam sanirim

gece kac defa wc ye kalkiyorum sayamıyorum artık
ya benm bi arkadasa da 17 hafta boyunca kız dediler...simdi de erkek demisler töbe töbe...vala cinsiyet deseler de dogurana kadar inanmicam sanirim
Valla ona 17 haftaya kadar dedilerse yine iyi bana 6. Ayıma kadar kız dediler hahaha sonra erkek dediler

Al benden de o kadar sürekli uyanıyorum, iki tanesi lavabo için digerleri ya dönerken ya gerinirken deliksiz uykuya hasret kaldım vallahi
Aha aynıyız kuzum. Bilmiyorum nolucaz böyle bebiş gelincede uykusuzluk tavan yapıcak. İnş perte çıkmayız :)

İnşallah valla canım benim, sözde hamileler çok uyur falan diyorlar hep uykusuzum hep yorgunum
Ben ilk zamanlar çok uyuyodm nerde otursaydi orda uyuya kalıyordum uykucu şirin gibi:) ama şimdi bende öyleyim saat başı uyanıyorum bide dönerken karnimda bebek döndüğüm yere doğru düşüyor sanki çok tuaf oluyom buda geçici bir durumdr ins

Sanırım geçmeyecek göbekler büyüdükçe uyku düzenimiz bozulacak canım

Şimdi çok erken oldugunu söyleyeceğinizi biliyorum. 13 haftalıkken karnımda bir sertlik hissetmiştim. Anlık ve tuhaf bi his doluluk hissi bagırsak hareketi gibi değil ve dün yine 15+1 sağ legen kemiği yanıda bir tuhaflık hareketlenmeama inanın tuhaf bi his bazen de bir kıpırtı ve hep sagda. Kimseciklere demiyorum ama hissediyorum ya doktoruma sorucam artık olabilir mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…