Sorma kız ben sordum hissedemezsin dedi ama biz hissediyoruz boşver sen onları.Şimdi çok erken oldugunu söyleyeceğinizi biliyorum. 13 haftalıkken karnımda bir sertlik hissetmiştim. Anlık ve tuhaf bi his doluluk hissi bagırsak hareketi gibi değil ve dün yine 15+1 sağ legen kemiği yanıda bir tuhaflık hareketlenme ama inanın tuhaf bi his bazen de bir kıpırtı ve hep sagda. Kimseciklere demiyorum ama hissediyorum ya doktoruma sorucam artık olabilir mi diye.
Ahaha oğluma arkadaş geliyor değişmez gülüm pipi mi düşecekKizlaarr bugun bebegimi gormeye gittik masallah 12 cm olmus :) veee doktor pipi gordu erkek dedi degisir mi bilmem ama doktor emin gbi konustuay o kdar kiza hazirlamistik ki kendimizi bi tuhaf oldum esimde kiz deyip duruyodu soku atlatmaya calsiyo:)
Erken değil cnm zayıfsan hissetmen daha normal bende hissediyorum hapsurunca hele deliriyo icerdeŞimdi çok erken oldugunu söyleyeceğinizi biliyorum. 13 haftalıkken karnımda bir sertlik hissetmiştim. Anlık ve tuhaf bi his doluluk hissi bagırsak hareketi gibi değil ve dün yine 15+1 sağ legen kemiği yanıda bir tuhaflık hareketlenme ama inanın tuhaf bi his bazen de bir kıpırtı ve hep sagda. Kimseciklere demiyorum ama hissediyorum ya doktoruma sorucam artık olabilir mi diye.
Erken değil cnm zayıfsan hissetmen daha normal bende hissediyorum hapsurunca hele deliriyo icerdeŞimdi çok erken oldugunu söyleyeceğinizi biliyorum. 13 haftalıkken karnımda bir sertlik hissetmiştim. Anlık ve tuhaf bi his doluluk hissi bagırsak hareketi gibi değil ve dün yine 15+1 sağ legen kemiği yanıda bir tuhaflık hareketlenme ama inanın tuhaf bi his bazen de bir kıpırtı ve hep sagda. Kimseciklere demiyorum ama hissediyorum ya doktoruma sorucam artık olabilir mi diye.
Bende kızın değişip erkeğin değişmemesini anlamıyorum yani kordonu filan görebilirler erkek zannedebilirler ama kız nasıl erkek oluyo orasını hiç anlamıyorum ama senin 14 olmus artıl cnm iyicr olusmustur sanmam değişsinSelam kızlar 14 haftamda doktor pipi gördü ve erkek dedi ama endişeliyim acaba değişme ihtimali olabilir mi sizce ?
Bende aradım şimdi tıbben imkansız dedi ama hissettiğine uemin eden hastalarım pldu dedi. Zayıf oldugun için hissedenilirsin ama tekne hissetmen enteresan dediSorma kız ben sordum hissedemezsin dedi ama biz hissediyoruz boşver sen onları.
Yani 175 boya 60 kiloyum zayıf sayılırım sanırım insan bi tuhaf oluyo dimi. O hissi anlatamam o olmasa tamam derim bagırsak hareketiErken değil cnm zayıfsan hissetmen daha normal bende hissediyorum hapsurunca hele deliriyo icerde
Cnm senin doktorun cihazı nasıldı ya 6 ayda cokmus 3 boyutlu filan var mıydıValla ona 17 haftaya kadar dedilerse yine iyi bana 6. Ayıma kadar kız dediler hahaha sonra erkek dediler
Erken değil cnm artık hissedersin 13 14 haftalık Ken genelde hissediliyo benimki daha küçük benbile hissediyorum sağ tarafında portakal gibi oluyo özellikle geceleri ama benim 3.normal diyo Dr senn kaçıncı çocuk bilmiyorum ama ilktede biraz geç hissediliyo ben oğlumda beş buçuk aylık Ken hissetmistmŞimdi çok erken oldugunu söyleyeceğinizi biliyorum. 13 haftalıkken karnımda bir sertlik hissetmiştim. Anlık ve tuhaf bi his doluluk hissi bagırsak hareketi gibi değil ve dün yine 15+1 sağ legen kemiği yanıda bir tuhaflık hareketlenme ama inanın tuhaf bi his bazen de bir kıpırtı ve hep sagda. Kimseciklere demiyorum ama hissediyorum ya doktoruma sorucam artık olabilir mi diye.
Hayırlı olsun cnm prensinKizlaarr bugun bebegimi gormeye gittik masallah 12 cm olmus :) veee doktor pipi gordu erkek dedi degisir mi bilmem ama doktor emin gbi konustuay o kdar kiza hazirlamistik ki kendimizi bi tuhaf oldum esimde kiz deyip duruyodu soku atlatmaya calsiyo:)
Cnm bana 1 doktor kız demediki ayrı 3 ayrı doktor kiz dedi hemde özeldekiler ve gerceği söyleyen sigorta doktoru olduCnm senin doktorun cihazı nasıldı ya 6 ayda cokmus 3 boyutlu filan var mıydı
Ay üzülünmez tabi yeterki saglıklı olsunlar bizimki nefs işte nefsimize yenik düşüyoruz benimde oglum var gönlümden gecen kız ama Allah saglıklı hayırlı versin dediğin gibi renkli ultrasonda kesinleşiyo öyle duyuyorum hep oğlumda gerci erken ögrenmiştim cokCnm bana 1 doktor kız demediki ayrı 3 ayrı doktor kiz dedi hemde özeldekiler ve gerceği söyleyen sigorta doktoru olduve baska özel hastaneye devam ettim ordaki doktorda erkek dedi zaten renkli ultrason falan derken netlesti 6. Ayından sonra. Ama kader kısmet ya ben üzülmedim erkek olduğuna abisi ben erkek kardes istiyorum kız yapma diyince üzülmüştüm onun istedigi oldu simdiki hamileliğimde de abimiz bu seferde kız istiyorum diyo bende kız istiyorum valla inşallah gönlümüzden gecen olur
Cok tesekkr ederim saglikla gelsin hepsi insallah :)Hayırlı olsun cnm prensin
Zaten erkek dendiginde yanılma payı pek olmuyor cnm bende ilk oģlumda 13 aylıkti ögrendigimde pipi cok net sekildeydi yani ikinci oglum gizlemis demekki. Kiz dendiginde durup iki kez düsunmek lazım.Ay üzülünmez tabi yeterki saglıklı olsunlar bizimki nefs işte nefsimize yenik düşüyoruz benimde oglum var gönlümden gecen kız ama Allah saglıklı hayırlı versin dediğin gibi renkli ultrasonda kesinleşiyo öyle duyuyorum hep oğlumda gerci erken ögrenmiştim cok
13+2 canım bugün işte banada kız gibi dedi ama hiç inanamıyorumZaten erkek dendiginde yanılma payı pek olmuyor cnm bende ilk oģlumda 13 aylıkti ögrendigimde pipi cok net sekildeydi yani ikinci oglum gizlemis demekki. Kiz dendiginde durup iki kez düsunmek lazım.
Valla bu hamileligimde de kiz derlerse nasıl inancam diye düsünmüo degilimsaglikla gelsinler ya senin kaç haftalik suan
Sanmıyorum değişmez artık bana da 14. öyle dedi hiç o ihtimali düşünmedim neden endişelisin.
Doktorun tarih vermedimi cnm sana normalde su haftada şu tarihte gel der.Arkadaşlar ikili teste 11+5 te gitsem erken mi olur, bi de bebiş 4 gün geriden geliyordu. Biraz daha beklesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?