Ben 11+6 da gittim tatlım senin bebiş de artık vaktini yakalamıştır merak etme.Arkadaşlar ikili teste 11+5 te gitsem erken mi olur, bi de bebiş 4 gün geriden geliyordu. Biraz daha beklesem mi?
Tarih verdi canım ama haftaiçine denk geliyor, eşim de olsun istiyorum o yüzden dört, beş gün beklemem gerekecek. İnsan bir an önce öğrenmek istiyor : )Doktorun tarih vermedimi cnm sana normalde su haftada şu tarihte gel der.
Ama vermediyse şayet ve bebeek 4 gün geriden geliyorsa biraz daha bekle. Aslinda ikili tarama testi 11 ile 14 haftaları arasında yapılıyor sende ortasıni ayarla isde
Ağzından bal damlıyo : ) İnşallah yakalamıştır. Bizim doktor aynı ya sana sorayım. Gidince muayene edip sonra ense kalınlığı için radyolojiye mi yollayacak, kendi mi bakacak canım.Ben 11+6 da gittim tatlım senin bebiş de artık vaktini yakalamıştır merak etme.
Aynen cnm önce kendisi bakıyor sonra radyoloji çekim yapıyor orada sen de görmüyorsun eşin de girmiyor sonra oradan raporu o alıp kan veriyorsun hepsi 98 TL arti muayene ücreti de eklicen tabi. Bu arada Cem 14.Haftada cinsiyet söylüyor önce söylemiyor.Ağzından bal damlıyo : ) İnşallah yakalamıştır. Bizim doktor aynı ya sana sorayım. Gidince muayene edip sonra ense kalınlığı için radyolojiye mi yollayacak, kendi mi bakacak canım.
Cnm zaten o ara zamanla kapanıo merak etme. Ikili test içinde genelde doktorlar başka doktora yönlendiriyor özel hastaneye gidiyorsan ayni hastanede başka doktora rapor veriyor sana. Hayirlisiyla kicagina al insallahAğzından bal damlıyo : ) İnşallah yakalamıştır. Bizim doktor aynı ya sana sorayım. Gidince muayene edip sonra ense kalınlığı için radyolojiye mi yollayacak, kendi mi bakacak canım.
Valla tatlım baya yüksek oran vermiş ama yakınımin hep kız dediler 8.ayda erkek olduğunu anladılar yani bilemiyorum ki.Kızlar benim de bugun randevum vardı 13+3 üz ve %90 kız dedi ama bi ay sonra kesin soylicem dedi acaba yanılma var mıdır ya
Boşuna sorma kuzum çünkü ilk çocuksa 20. Haftadan önce asla diyecek. Ama ben inanıyorum ve hissettiğimiz şeylerin bebek olduğuna eminim. Vende 15+0 oldum ce 1 haftadır ara ara a aaa noluyo böyle dediğim anlar oldu. Hatta c.tesi sabahı uyanıp sol kasığıma elimi attığımda semsert ufak bir şişlik vardı ve emindim bebeğim olduğuna.. O yüzden inanıyorum ve sende emin ol bebeğimn o ❤Şimdi çok erken oldugunu söyleyeceğinizi biliyorum. 13 haftalıkken karnımda bir sertlik hissetmiştim. Anlık ve tuhaf bi his doluluk hissi bagırsak hareketi gibi değil ve dün yine 15+1 sağ legen kemiği yanıda bir tuhaflık hareketlenme ama inanın tuhaf bi his bazen de bir kıpırtı ve hep sagda. Kimseciklere demiyorum ama hissediyorum ya doktoruma sorucam artık olabilir mi diye.
Hayırlısı olsun canııım ❤ genelde erkekte çok fazla yanılma olmuyo pipi gördükleri için. Kızda çok yanılma oluyor. Hayırlısı neyse onu versin rabbim ❤Kizlaarr bugun bebegimi gormeye gittik masallah 12 cm olmus :) veee doktor pipi gordu erkek dedi degisir mi bilmem ama doktor emin gbi konustuay o kdar kiza hazirlamistik ki kendimizi bi tuhaf oldum esimde kiz deyip duruyodu soku atlatmaya calsiyo:)
Canım 1 1buçuk hafta daha bekle istersenArkadaşlar ikili teste 11+5 te gitsem erken mi olur, bi de bebiş 4 gün geriden geliyordu. Biraz daha beklesem mi?
Aynen hislerime tercüman oldun semsert bişey hatta eşime dedim bi dokun diye içi tuhaf oldu dayanamadıBoşuna sorma kuzum çünkü ilk çocuksa 20. Haftadan önce asla diyecek. Ama ben inanıyorum ve hissettiğimiz şeylerin bebek olduğuna eminim. Vende 15+0 oldum ce 1 haftadır ara ara a aaa noluyo böyle dediğim anlar oldu. Hatta c.tesi sabahı uyanıp sol kasığıma elimi attığımda semsert ufak bir şişlik vardı ve emindim bebeğim olduğuna.. O yüzden inanıyorum ve sende emin ol bebeğimn o ❤
Öylei daha mantıklı galiba canım garanti olur.Canım 1 1buçuk hafta daha bekle istersen
Aynen cnm önce kendisi bakıyor sonra radyoloji çekim yapıyor orada sen de görmüyorsun eşin de girmiyor sonra oradan raporu o alıp kan veriyorsun hepsi 98 TL arti muayene ücreti de eklicen tabi. Bu arada Cem 14.Haftada cinsiyet söylüyor önce söylemiyor.
Yapabiliyisan yap cnm ben yapamadım yakinrda gittiğim yerden başka biyer var özel orya gidcktim muane ücreti 350 tlmis bekliym dedim bari...Ayyy kızlar kaçamak mı yapsam başka doktoraaaa uff çok sabırsızım. Şeytan durtuyor
başka doktor direk söyler mi acaba bide kesin olurmu canım sabret benceAyyy kızlar kaçamak mı yapsam başka doktoraaaa uff çok sabırsızım. Şeytan durtuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?