- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Ay bi de kızlar afedersiniz ilaçlardan hele ki kan ilacindan tuvalete cikamiyordum çıksam da az az oluyordu. Geçen çiğ köfte yedim sabah tuvalete gidince karnım falan kalmadı dümdüz oldumhamile gibi degilim megersem karnım bebekten sismemis
Hehhe aynı fikirdeyim valla kuzum, cumartesi kontrol var yine söylemezse bi kaçamak yapıcam artık çünkü meraktan ölüyorum resmenAyyy kızlar kaçamak mı yapsam başka doktoraaaa uff çok sabırsızım. Şeytan durtuyor
Ben de yaaa herkes beni darliyo zaten hadi hadi öğrenin diye, napayim bebek popoyu gösterdi öğrenemedikHehhe aynı fikirdeyim valla kuzum, cumartesi kontrol var yine söylemezse bi kaçamak yapıcam artık çünkü meraktan ölüyorum resmen
Bizimki duruyordu öyle ama doktor çok benziyo birbirine yanıltmayayım demişti, hatta pipiyi ben bile gördüm dedim ki çok benzeyen bişi gördüm, yok yanıltır o dedi anlamadım neden öyle yaptı, çevredekiler de doktorun yeteneksiz olduğunu söylüyorlar sürekliBen de yaaa herkes beni darliyo zaten hadi hadi öğrenin diye, napayim bebek popoyu gösterdi öğrenemedikgaliba bi kaç hastaneyi arayıp sorcam sonra randevu alıp gidicem gibi
Yeteneksizliginden değil bence kız yazık o da şimdi erkek der alışveriş yaparsiz haftaya bi bakar o kordonmuş bu defa kız der güven kalmaz. Onları da anlayabiliyorum ama çok merak ediyor insan, ben de gidebilsem esimsiz giderim ama malesef burayı hiç bilmediğim için onu da götürmek zorundayız
Bizimki duruyordu öyle ama doktor çok benziyo birbirine yanıltmayayım demişti, hatta pipiyi ben bile gördüm dedim ki çok benzeyen bişi gördüm, yok yanıltır o dedi anlamadım neden öyle yaptı, çevredekiler de doktorun yeteneksiz olduğunu söylüyorlar süreklibilemedim Nası yapsam, ama bu hafta söylemezse annem de buradayken hazır, eşime söylemeden gidicem başka bi yere
Ay cnm sorma bende yazmıştım tartıda zayıflamışm bile ama gobegim çıktı diye benimkide odemmis megersem mide bulantıları yüzündn tuzlu yiyordum sudan tiksinmistm su icemiyordum şişmişm iki haftadır bulantılarm geçti acayip su içiyorum okadar güzel olduki karnım tipim kendime hayret ettim çok hafif bı gobus dışardan fark edilmiyor ben kendim fark edebiliyorm sadeceAy bi de kızlar afedersiniz ilaçlardan hele ki kan ilacindan tuvalete cikamiyordum çıksam da az az oluyordu. Geçen çiğ köfte yedim sabah tuvalete gidince karnım falan kalmadı dümdüz oldumhamile gibi degilim megersem karnım bebekten sismemis
Gözün aydın canım çok sevindim Rabbim yavrularimizi korusunKızlarrrr çok mutlu bi haber aldım, rabbime şükürler olsunikili test sonucu 600 de 1 riskli cıkmıştı, harmony prenatal test için kan vermiştim, sonuçlar gelmiş, risk yokmuş sonuçlar çok iyiymiş, çok mutlu oldum elim ayağım titredi allahım kimseyi evladıyla sınamasın, tüm hamileleri sağlıkla evlatlarına kavustursun inşallah
Ben de nfity için kan verdim darısı bana olsun inşallah, çok ama çok sevindim canım gerçekten. Sağlıkla gelsin inşallah, kıyamam.Kızlarrrr çok mutlu bi haber aldım, rabbime şükürler olsunikili test sonucu 600 de 1 riskli cıkmıştı, harmony prenatal test için kan vermiştim, sonuçlar gelmiş, risk yokmuş sonuçlar çok iyiymiş, çok mutlu oldum elim ayağım titredi allahım kimseyi evladıyla sınamasın, tüm hamileleri sağlıkla evlatlarına kavustursun inşallah
Yaaaa canim maşallah maşallah maşallahKızlarrrr çok mutlu bi haber aldım, rabbime şükürler olsunikili test sonucu 600 de 1 riskli cıkmıştı, harmony prenatal test için kan vermiştim, sonuçlar gelmiş, risk yokmuş sonuçlar çok iyiymiş, çok mutlu oldum elim ayağım titredi allahım kimseyi evladıyla sınamasın, tüm hamileleri sağlıkla evlatlarına kavustursun inşallah
Ben titiz değilim canım ne yalan söyleyeyim. Yalnızca sabahları peynir yemeye dikkat ediyorum, gazlı içecek icmiyorum, kahve ve demli çay icmiyorum. Canımin istediği şeyi yiyorum arada tatlı çikolata cips jelibon tavuk vs. Yumurtadan tiksindim yemiyorum. Salam sakatat falan hayatta yemem zaten midem bulanır. Gerisi normal seyrinde gidiyo valla ben çok üstüne düşmeme taraftariyimYa kızlar beslenme olayında ne kadar titizsiniz. ne kadar sağlıklı beslenmeye özenlisiniz?
Benim hassasiyetlerim şöyle;
Sucuk, salam, sosis,sakatat vs yemiyorum,
Kola yada herhangi bi gazlı içecek içmiyorum,
Dışarda salata yemiyorum, evde yaparsam da sirkeli suda bekletiyorum,
Çok abur cubur alışkanlığım zaten yoktu o nedenle paketli gıda çok yediğim söylenemez ama canım çekipte çikolata ve cips yediğim oldu,
Tavuk ne evde ne dışarda asla yemiyorum,
Haftanın bir günü balık yemeye özen gösteriyorum.
Kafein alımımı sınırlandırdım,
Organik yumurta alıyorum.
Ama yoğurdu evde mayalamıyorum mesela, ya da aman hergün yumurta yiyim, asla kızartma yemem gibi kurallarım yok, patates kızartması yediğim oldu tabiki her gün değil ama. Ya da sabah poğaça yediğim oluyor, çalışıyorum her gün kahvaltı getiremeyebilirim. Özenli süt tükettiğim söylenemez ama süt ürünleri tüketiyorum; dışarda yiyorsam ayran tercih ediyorum vs. Kiloma aşırı dikkat etmiyorum, çok kilo almadım ama aslında dikkat etmem gerekiyor zira zayıf başlamadım hamileliğime. Bazen vicdan yapıyorum; evde yoğurt mayalasam die, her gün yumurta yesem, hamurişi tüketmesem hiç vs die
Ben de değilim işte, ama bişi olur mu die vicdan yapıyorumBen titiz değilim canım ne yalan söyleyeyim. Yalnızca sabahları peynir yemeye dikkat ediyorum, gazlı içecek icmiyorum, kahve ve demli çay icmiyorum. Canımin istediği şeyi yiyorum arada tatlı çikolata cips jelibon tavuk vs. Yumurtadan tiksindim yemiyorum. Salam sakatat falan hayatta yemem zaten midem bulanır. Gerisi normal seyrinde gidiyo valla ben çok üstüne düşmeme taraftariyim
Bende dikkat ettiğim için değilde tiksindigim için et ürünleri kesinlikle yemiyorum görmeye tahammül edemiyorum ama yesem kırmızı et yerdim haftada bir kaç kez süt ürünlerinden tiksindim geçti bu ara geceleri bir küçük paket süt içiyorum mesela ama benim düşüncem zararlı şeyler yemediktn sonra diğer türlü sağlıklı besleniyor uzun zaten kimsede dokuz ay boyunca çok düzenli besleniyor um diyemez mesela hergun yumurtaa tuketilmiyo tiksiniyidm insan haftada üç dört gün falanYa kızlar beslenme olayında ne kadar titizsiniz. ne kadar sağlıklı beslenmeye özenlisiniz?
Çok abur cubur alışkanlığım zaten yoktu o nedenle paketli gıda çok yediğim söylenemez ama canım çekipte çikolata ve cips yediğim oldu,
Ama yoğurdu evde mayalamıyorum mesela, ya da aman hergün yumurta yiyim, asla kızartma yemem gibi kurallarım yok, patates kızartması yediğim oldu tabiki her gün değil ama. Ya da sabah poğaça yediğim oluyor, çalışıyorum her gün kahvaltı getiremeyebilirim. Özenli süt tükettiğim söylenemez ama süt ürünleri tüketiyorum; dışarda yiyorsam ayran tercih ediyorum vs. Kiloma aşırı dikkat etmiyorum, çok kilo almadım ama aslında dikkat etmem gerekiyor zira zayıf başlamadım hamileliğime. Bazen vicdan yapıyorum; evde yoğurt mayalasam die, her gün yumurta yesem, hamurişi tüketmesem hiç vs die
Valla ben hic dikkat etmiyorum. Yani soyle ki salam sosis asiri severim. Cok sık tuketirdim. Sagliksiz olusundan kaynakli hamilelik oncesinden kendime sinir koymAya baslamistim. Hamileligimde de bir iki sefer kizartarak tukettim(oncesince cig yerdim) bunun disinda meyve hic sevmem. Hamileligimde saglikli diye meyve yemeye basladim bu kadar. Yani cips te yiyorum paketli gidalar da tuketiyorum.Ya kızlar beslenme olayında ne kadar titizsiniz. ne kadar sağlıklı beslenmeye özenlisiniz?
Ay yok canım ya valla sakinilan göze çöp batarmış, bi cevrene baksana insanlar bazen evine peynir alamıyor.herkes aşırı sağlıklı beslenerek doğurmuyor çocuk boşver Allah aşkına her gün bulgur pilavı yiyenler var Türkiye burası. Cidden istediğini ye elinden geldiğince sağlıklı şeyler yersin ama robot değiliz takma kafana. Sonuçta alkol uyuşturucu kullanmiyoruz her gün hamburger yemiyoruzBen de değilim işte, ama bişi olur mu die vicdan yapıyorumBazıları öyle titiz ki gördükçe moralim bozuluyor ne yalan sölim.
heh sen tam benim kafadansınAy yok canım ya valla sakinilan göze çöp batarmış, bi cevrene baksana insanlar bazen evine peynir alamıyor.herkes aşırı sağlıklı beslenerek doğurmuyor çocuk boşver Allah aşkına her gün bulgur pilavı yiyenler var Türkiye burası. Cidden istediğini ye elinden geldiğince sağlıklı şeyler yersin ama robot değiliz takma kafana. Sonuçta alkol uyuşturucu kullanmiyoruz her gün hamburger yemiyoruz
Ayyy kız benim annem de öyle valla, ne yapsın garipler patates haslarmis annem de onu yermis, Allah isterse hepimize sağlıklı bebekler verir inşallah ben çok inanmıyorum öyle yurtdışından vitaminler vs.getirtenlerin çocukları çok farklı olsun. Imkan dahilinde ne istersen yicen ya elinden geldiğince temkinli olmak yeter abartmaya gerek yokheh sen tam benim kafadansınnerdeydin şimdiye kadar
bende öyle aynı normal seyirde , midem neyi alıyorsa abartmadan yemeye çalışıyorum,
ekstra dikkat ettiğim kuruyemiş, ceviz vs normale göre azcık daha fazla yiyorum,
benim annem bana hamile iken , yiyecek doğru dürüst bir şey de yokmuş, babam çok az maaş aldığı için
süt peynir vs hak getire, çoğunluğu kara lahana yemiş öyle der,
maşallah ım var zehir gibi çalışıyor kafam, herkes öyle der ,
Çok teşekkür ederim, Darısı basına canım inşallah, minicik kuzularımız Sevinç’le mutlulukla neşe getirsin evlerimize,Ben de nfity için kan verdim darısı bana olsun inşallah, çok ama çok sevindim canım gerçekten. Sağlıkla gelsin inşallah, kıyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?