2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Niye sizinkiler gibi olmadı bu böyle fotograf kocaman oldu

Bebişede sanada maşallah çok güzelsiniz
Fotoğrafı küçültüp atıcam diye çok uğraştım da bu sefer de kocaman olmuş kusura bakmayın...benim doktorum tarama sonucunu telefonda söyledi 1 ay sonra gel dedi cinsiyet öğrenemiyorum ultrason görüntüsünden de bir şey anlamadım buraya atsam nub falan anlıyor musunuz acaba var mı bilem anlayan

kızlar beslenme konusunda ben de bir seyler yazayim dedim. İlk 3 ay bebek zaten annenin stoklarini kullanıyor ve kucucuk..ama ya sonra?? iste bizi sömurmeye 3ten sonra basliyorlar..bol bol kalsiyum almamiz gerek. Krem peynir degil de sert peynirler daha kalsiyumluymus. Bi de elbette yogurdu evde mayalamaya calisalim..
ben gunlük 1 yumurta yiyorum ama bu kucuklukten bi alıskanlık..bayılıyorum yumurtaya balık sevmiyorum ama yememiz şart o nedenle kendimi zorlayıp haftada 1 yiyorum..ceviz falan iste..kola zaten icmem..ama sabahlari iste simit cay yiyorum..salam sosis zaten hic sevmem...fazla abartmadan dikkat etsek yeter..eskiler evet cok dikkat etmiyormus ama ozaman GDO lu gıdalar yoktu. Domatese meyvelere hormonları basmıyorlardı..bizim isimiz zor.

Ohoo süpersin sen canım sen bide benim beslenme şeklimi duysan korkarsın. Süt 10 günde bir bardak belki. Sürekli xanım ne isterse onu yiyorum. Salam sosis yemiyorum ama sucuk yiyorum. Geçen midye çekti canım misye bile yedim. Sabah kahvaltısında ne bulursam. Ama bunlar tabiki domates salatalık peynir zeyrin yumurta değil. Çok özensizim kendime çok hayret ediyorum ama kastide yapmıyorum bunları. İlk gebeliğimde aşırı titizlenmiştim ve kaybettim sanırım ondan. Elevit verdi doktor onu bile 3 günde bir falan aklıma geldikçe içiyorum. Allahım korusun meleklerimizi.

Kızlar ya öyle moralim bozuk ki uyuyamadim hiç bu yüzden. Doktoruma aşıktım resmen ama kadın hastaneyle calismicakmis artık üstelik bulunduğum şehirde olmayacakmış. Hastanenin sahibi de arkadaşım, arayıp dün akşam söyledi. Başka doktor gelecekmiş önümüzdeki hafta. Ayyy ya valla bi stres oldum ki sormayın. Napcam şimdi ya

Ay kuzum benim çok çok sevindim gözün aydın bayramın şimdi senin çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

cnm zaten sağlık ocağı ve doktor pastörize süt öneriyor ev yoğurdunda mikrop riski olabilir bilemiyoruz çünkü. ben de dikkat ediyorum ama o kadar abartmıyorum senin yemediklerini ben de yemiyorum, çay kahve çok azalttım ama yumurta süt olmuyor çalışınca, şu küçük sütlerden alalım iş yerine tek içimlik diyorum ama unutuyorum işte alcam ama :) vicdan yapma canın çekerse azıcık ye bastır bizim de nefsimiz var. valla babaları bu kadar özen göstermezdi onlar taşısalar annelik içgüdüsü ile elimizden geleni yapıyoruz.

Kız döverim seni bak o beslenme düzene girecek hatta rapor alcam senden her gün

valla kulağını çekcem bulursun iyi bir doktor üzülecek şey değil bu bebiş iyi olsun yeter. bak millet nelerle uğraşıyor.

valla kulağını çekcem bulursun iyi bir doktor üzülecek şey değil bu bebiş iyi olsun yeter. bak millet nelerle uğraşıyor.
Yaa inşallah bebisim yaa valla resmen sevgilimden ayrılmış gibi oldum dünden beri kadının "20 gün sonra görüşürüz canim" demesi aklımdan çıkmıyor tüh deyip duruyorum. Çok baglaniyorum saçma şeylere

ahahah benim doktor erkek böyle hissetsem kocam ne oluyoruz der valla Allah'tan seninki kızmış. ama ben de üzülürüm doktorum değişse çünkü iyi anlaşıyoruz adamla.

Kızlar ben ogluma hamileyken 20-25 kilo almıştım, çok da dikkatli beslenerek, her şeyim ölçülüydü günde 1 kase yoğurt 1 bardak süt, çiğ fındık fıstık badem ceviz kuru üzüm toplam 1 minicik kase, balık, baklagiller, sebze yemekleri normal porsiyon, salata her gün, ekmek ya hiç yok ya da kahvaltıda 1 dilim, su 2-3 litre...Tatlı yiyemem ağzım çamur gibi oluyor...doktor da şaşırırdı bana...şimdi yine aynı durum yaşanıyor...bugün 14.haftaya giriyoruz bazı zamanlar her şeyi çıkardım arada 1 hafta kusmadan yiyebildim, her gün 1 defa kesin çıkarıyorum ve şimdiden 1buçuk 2 kilo almışım...okulda tüm gün ayaktayım evde biraz uzanıyorum uyuyorum ama onu da mı yapmayayım yorgun halsiz öleyim mi? Neden bu kadar kilo alıyorum? Almak istemiyorum o kadar yemiyorum ki!!! Benim gibi olan var mı acaba aranızda ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…