Gözünüz aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim, Darısı basına canım inşallah, minicik kuzularımız Sevinç’le mutlulukla neşe getirsin evlerimize,
Çok teşekkür ederim kuzum, amin hepimize inşallahGözünüz aydın Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bebişede sanada maşallah çok güzelsinizOldu mu acaba bu sefer yükleyebildim miEki Görüntüle 2065197
Fotoğrafı küçültüp atıcam diye çok uğraştım da bu sefer de kocaman olmuş kusura bakmayın...benim doktorum tarama sonucunu telefonda söyledi 1 ay sonra gel dedi cinsiyet öğrenemiyorum ultrason görüntüsünden de bir şey anlamadım buraya atsam nub falan anlıyor musunuz acaba var mı bilem anlayanBebişede sanada maşallah çok güzelsiniz
Teşekkür ederizBebişede sanada maşallah çok güzelsiniz
Olmuş cnm maşallah ikinizedeOldu mu acaba bu sefer yükleyebildim miEki Görüntüle 2065197
Ohoo süpersin sen canım sen bide benim beslenme şeklimi duysan korkarsın. Süt 10 günde bir bardak belki. Sürekli xanım ne isterse onu yiyorum. Salam sosis yemiyorum ama sucuk yiyorum. Geçen midye çekti canım misye bile yedim. Sabah kahvaltısında ne bulursam. Ama bunlar tabiki domates salatalık peynir zeyrin yumurta değil. Çok özensizim kendime çok hayret ediyorum ama kastide yapmıyorum bunları. İlk gebeliğimde aşırı titizlenmiştim ve kaybettim sanırım ondan. Elevit verdi doktor onu bile 3 günde bir falan aklıma geldikçe içiyorum. Allahım korusun meleklerimizi.Ya kızlar beslenme olayında ne kadar titizsiniz. ne kadar sağlıklı beslenmeye özenlisiniz?
Benim hassasiyetlerim şöyle;
Sucuk, salam, sosis,sakatat vs yemiyorum,
Kola yada herhangi bi gazlı içecek içmiyorum,
Dışarda salata yemiyorum, evde yaparsam da sirkeli suda bekletiyorum,
Çok abur cubur alışkanlığım zaten yoktu o nedenle paketli gıda çok yediğim söylenemez ama canım çekipte çikolata ve cips yediğim oldu,
Tavuk ne evde ne dışarda asla yemiyorum,
Haftanın bir günü balık yemeye özen gösteriyorum.
Kafein alımımı sınırlandırdım,
Organik yumurta alıyorum.
Ama yoğurdu evde mayalamıyorum mesela, ya da aman hergün yumurta yiyim, asla kızartma yemem gibi kurallarım yok, patates kızartması yediğim oldu tabiki her gün değil ama. Ya da sabah poğaça yediğim oluyor, çalışıyorum her gün kahvaltı getiremeyebilirim. Özenli süt tükettiğim söylenemez ama süt ürünleri tüketiyorum; dışarda yiyorsam ayran tercih ediyorum vs. Kiloma aşırı dikkat etmiyorum, çok kilo almadım ama aslında dikkat etmem gerekiyor zira zayıf başlamadım hamileliğime. Bazen vicdan yapıyorum; evde yoğurt mayalasam die, her gün yumurta yesem, hamurişi tüketmesem hiç vs die
Ay kuzum benim çok çok sevindim gözün aydın bayramın şimdi senin çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Kızlarrrr çok mutlu bi haber aldım, rabbime şükürler olsunikili test sonucu 600 de 1 riskli cıkmıştı, harmony prenatal test için kan vermiştim, sonuçlar gelmiş, risk yokmuş sonuçlar çok iyiymiş, çok mutlu oldum elim ayağım titredi allahım kimseyi evladıyla sınamasın, tüm hamileleri sağlıkla evlatlarına kavustursun inşallah
cnm zaten sağlık ocağı ve doktor pastörize süt öneriyor ev yoğurdunda mikrop riski olabilir bilemiyoruz çünkü. ben de dikkat ediyorum ama o kadar abartmıyorum senin yemediklerini ben de yemiyorum, çay kahve çok azalttım ama yumurta süt olmuyor çalışınca, şu küçük sütlerden alalım iş yerine tek içimlik diyorum ama unutuyorum işte alcam ama :) vicdan yapma canın çekerse azıcık ye bastır bizim de nefsimiz var. valla babaları bu kadar özen göstermezdi onlar taşısalar annelik içgüdüsü ile elimizden geleni yapıyoruz.Ya kızlar beslenme olayında ne kadar titizsiniz. ne kadar sağlıklı beslenmeye özenlisiniz?
Benim hassasiyetlerim şöyle;
Sucuk, salam, sosis,sakatat vs yemiyorum,
Kola yada herhangi bi gazlı içecek içmiyorum,
Dışarda salata yemiyorum, evde yaparsam da sirkeli suda bekletiyorum,
Çok abur cubur alışkanlığım zaten yoktu o nedenle paketli gıda çok yediğim söylenemez ama canım çekipte çikolata ve cips yediğim oldu,
Tavuk ne evde ne dışarda asla yemiyorum,
Haftanın bir günü balık yemeye özen gösteriyorum.
Kafein alımımı sınırlandırdım,
Organik yumurta alıyorum.
Ama yoğurdu evde mayalamıyorum mesela, ya da aman hergün yumurta yiyim, asla kızartma yemem gibi kurallarım yok, patates kızartması yediğim oldu tabiki her gün değil ama. Ya da sabah poğaça yediğim oluyor, çalışıyorum her gün kahvaltı getiremeyebilirim. Özenli süt tükettiğim söylenemez ama süt ürünleri tüketiyorum; dışarda yiyorsam ayran tercih ediyorum vs. Kiloma aşırı dikkat etmiyorum, çok kilo almadım ama aslında dikkat etmem gerekiyor zira zayıf başlamadım hamileliğime. Bazen vicdan yapıyorum; evde yoğurt mayalasam die, her gün yumurta yesem, hamurişi tüketmesem hiç vs die
Kız döverim seni bak o beslenme düzene girecek hatta rapor alcam senden her günOhoo süpersin sen canım sen bide benim beslenme şeklimi duysan korkarsın. Süt 10 günde bir bardak belki. Sürekli xanım ne isterse onu yiyorum. Salam sosis yemiyorum ama sucuk yiyorum. Geçen midye çekti canım misye bile yedim. Sabah kahvaltısında ne bulursam. Ama bunlar tabiki domates salatalık peynir zeyrin yumurta değil. Çok özensizim kendime çok hayret ediyorum ama kastide yapmıyorum bunları. İlk gebeliğimde aşırı titizlenmiştim ve kaybettim sanırım ondan. Elevit verdi doktor onu bile 3 günde bir falan aklıma geldikçe içiyorum. Allahım korusun meleklerimizi.
valla kulağını çekcem bulursun iyi bir doktor üzülecek şey değil bu bebiş iyi olsun yeter. bak millet nelerle uğraşıyor.Kızlar ya öyle moralim bozuk ki uyuyamadim hiç bu yüzden. Doktoruma aşıktım resmen ama kadın hastaneyle calismicakmis artık üstelik bulunduğum şehirde olmayacakmış. Hastanenin sahibi de arkadaşım, arayıp dün akşam söyledi. Başka doktor gelecekmiş önümüzdeki hafta. Ayyy ya valla bi stres oldum ki sormayın. Napcam şimdi ya
Yaa inşallah bebisim yaa valla resmen sevgilimden ayrılmış gibi oldum dünden beri kadının "20 gün sonra görüşürüz canim" demesi aklımdan çıkmıyor tüh deyip duruyorum. Çok baglaniyorum saçma şeylerevalla kulağını çekcem bulursun iyi bir doktor üzülecek şey değil bu bebiş iyi olsun yeter. bak millet nelerle uğraşıyor.
ahahah benim doktor erkek böyle hissetsem kocam ne oluyoruz der valla Allah'tan seninki kızmış. ama ben de üzülürüm doktorum değişse çünkü iyi anlaşıyoruz adamla.Yaa inşallah bebisim yaa valla resmen sevgilimden ayrılmış gibi oldum dünden beri kadının "20 gün sonra görüşürüz canim" demesi aklımdan çıkmıyor tüh deyip duruyorum. Çok baglaniyorum saçma şeylere
ay yerim ben onu yaaaaa içime katasım geliyor içimdeyken böyle de değişik seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?