2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

cnm ilk 4 ay 3 kiloya kadar alman normal zaten önemli olan doğumdan sonra ne kadar sürede verdiğin ve bebişin kilosu sağlığı.

Abur cubur yemem kola içmem yıllardır doktorum bana vitamin bile vermezdi...ki yine vermedi henüz...kilo aldıracak bir hastalığım yok bildiğim kadarıyla tsh falan hepsi iyiydi...insanlar anlatıyor yedikleri tatlıları yemekleri ben inanamıyorum...ben dikkat ettiğim halde neden bu kadar kilo alıyorum...ve bizim her zamanki halimiz budur genel beslenme alışkanlıklarımız bu şekilde eve cips, ketçap, mayonez, bulyon girmez pirinç yenmez...özel bi bulgurumuz var onun çeşit çeşit pilavını yaparım onu sever benimkiler...süt alırım yoğurt kefir yaparım fazla hastalanmaz hastalansak bile kolay atlatırız...gel gelelim nolacak benim bu hamilelik kilolarım...kusuyorum deyince doktor tarttı oooo 2 kilo almıssın dedi çok moralim bozuldu sanki yalan söylüyorum

cnm ilk 4 ay 3 kiloya kadar alman normal zaten önemli olan doğumdan sonra ne kadar sürede verdiğin ve bebişin kilosu sağlığı.
Oğlum sağlıklıydı haftasını doldurdu 52cm ve 4 kilo doğdu çok şükür ama böyle fil gibi olmadan da sağlıklı çocuk doğuruyor herkes...ben nerde yanlış yapıyorum...yesem dert değil yedim derim...öglen okulda yemek yiyoruz herkes dolduruyor tabakları ben azar azar, 10dk sonra onu da çıkarıyorum

yanlış yapmıyorsun metabolizman demek ki bilemiyorum bir diyetisyen ile görüş hamile olduğun için ona göre yol izler ama ben normal buluyorum aldığın kiloyu cnm. herkes aynı değil işte maşallah evladın pek güzel doğmuş.

Bende oğlumda 52 ile hamile kalıp 72 ile doğuma gitmiştim 51 cm 3750 doğdu şimdi 64 le kaldım bakalım doğuma kadar ne hale gelicem

Canım bazı bünyeler çok hızlı kilo alır vucut su tutar ödem yapar. Hiç canını sıkma bende zayıf hamile kaldım hergün tartılırdım bi hafta salladım hop 1 bucuk kilo almısım şok oldum. Yediklerim tamamiyle aynı. Ben ilk başta çok takılıyodum çok kilo alırsam ve hayatımda hiç kilolu olmadım nasıl veririrm ne yapınca zayıflarım bilmiyorım. Ama şu an diyorum ki herkes nasıl veriyosa bende veririrm yeter ki bebeğim saglıklı olsun sütüm çok olsun

Oğlumu 2 yıl emzirdim ayda 1 kilo alıyordu ilk zamanlar sütüm iyiydi yarıyordu ama içim çekiliyordu ve yiyordum emzirirken çok acıkıyordum, yine kiloluydum, emzirme bitince eski halime döndüm o zaman için ama şu anda 33 yaşındayım ve yine yapabilir miyim bilmiyorum. İnşallah başarırız yine. Doktorum vücudun bebeği beslemek için alarma geçiyor demişti o zaman ama gerçekten bu yemeye bu kilo can sıkıcı...hasta falan değilimdir inşallah

Kuru yemiş çok ldiriyo diye biliyorum bebegede çok kilo aldırıyor ayrıca günlük iki ceviz dışında yemiyorum korkuyorum bebek çok kilolu olur diye benim ikinci 3.750gr doğdu bu dört olur diye korktuğum dan kuru yemiş çok yemiyorum kendimde 500 Gr aldım şu ana kadar

Şimdi zaten yiyemiyorum ki kusmaktan...o ilk hamileliğimde tutturduğum bir düzendi toplamda 1 avuç 3-5 antep fıstığı bikaç ceviz badem vs o da ara öğün olarak yani...bilmiyorum yaa oooofff ben böyleyim galiba hemen tosuncuk oluyorum

B
Bunyedende olabilir sonra verebiliyorsan takma kafana cnm hamileliginn tadını çıkar sayılı günler nede olsa

Kızlar merhaba
Dün amniyosentez yaptırdım
Nasıl geçti diye sorarsanız
İğneyi sokarlarken canım acıdı
Hemen tek giriş olmuyor
Aşama aşama batırdı doktor ‍
Suyu çekerlerken az bir acı var
Bide iğneyi çıkarırlarken can yanıyo
Çok şükür atlattım
Korktuğun kadar değilmiş
Emin ellerdeydim rahattım
Doktorum Prof kendisi yaptı
Asistanlarına bırakmadı
Sonrasında antibiyotik ağrı kesici verildi
Kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı
4 aaat müşahade altında kaldım
En son yine usg yapıldı
Her şey yolunda dendi
Allah'ıma şükürler olsun
Şimdi sıra sonuçları güzel almakta inş
Doktorum korkma bi şey çıkmayacak inş dedi rahatlattı beni
Bebek erkeğe benziyor dedi
Çok fazla pozisyon vermedi
O yüzden cinsiyet konusunda emin olamadık
Yavrum benim dün çok yoruldu
Özeline iğne soktular
Durum bundan ibaret kızlar
İyim ağrım sızım yok
Başım ağrıyor ama son bir aydın baş ağrısı var zaten ben de
Mide bulantısı azalsada var çıkarıyorum da
Hiç kilo almadım henüz
Böyle işte
İşte bu da alınan sıvı

varya demin aklımdan gectin inan bana. Dün doktora gittim sonucu gördü aynı sekilde amniyosentez ile netlesir bende böyle sonuclarda amniyo isterim dedi. Ama ben inanıyorum iyi cıkacak Allahın izniyle. Canın cok yanmamıstır insallah. Hepsi gececek stresin bas agrın. Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin

Canım büyük geçmiş olsun, Allah yüzünüzü güldürsün inşallah sonuçlar açıklanınca. Hiç korkma rabbimin izniyle hayırlı güzel sonuçlar alacaksın. Sağlıklı bir bebisin olacak inşallah

Oyy kuzunun suyuna kurban inşallah çok güzel sonuçlar cikicak gönlünü ferah tut

Hayırlı haberlerini alırsın inşallah canım geçmiş olsun...Allah büyük tüm yavruları korusun...

Canım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerini de bekliyoruz inşallah, dinlen bol bol stresten agrımıştır başın kurban olsunlar miniğin suyuna kıyamaz teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…