- 10 Eylül 2017
- 403
- 275
- 18
- 36
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah...Kızlar merhaba
Dün amniyosentez yaptırdım
Nasıl geçti diye sorarsanız
İğneyi sokarlarken canım acıdı
Hemen tek giriş olmuyor
Aşama aşama batırdı doktor
Suyu çekerlerken az bir acı var
Bide iğneyi çıkarırlarken can yanıyo
Çok şükür atlattım
Korktuğun kadar değilmiş
Emin ellerdeydim rahattım
Doktorum Prof kendisi yaptı
Asistanlarına bırakmadı
Sonrasında antibiyotik ağrı kesici verildi
Kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı
4 aaat müşahade altında kaldım
En son yine usg yapıldı
Her şey yolunda dendi
Allah'ıma şükürler olsun
Şimdi sıra sonuçları güzel almakta inş
Doktorum korkma bi şey çıkmayacak inş dedi rahatlattı beni
Bebek erkeğe benziyor dedi
Çok fazla pozisyon vermedi
O yüzden cinsiyet konusunda emin olamadık
Yavrum benim dün çok yoruldu
Özeline iğne soktular
Durum bundan ibaret kızlar
İyim ağrım sızım yok
Başım ağrıyor ama son bir aydın baş ağrısı var zaten ben de
Mide bulantısı azalsada var çıkarıyorum da
Hiç kilo almadım henüz
Böyle işte
İşte bu da alınan sıvı
Eki Görüntüle 2065450
varya demin aklımdan gectin inan bana. Dün doktora gittim sonucu gördü aynı sekilde amniyosentez ile netlesir bende böyle sonuclarda amniyo isterim dedi. Ama ben inanıyorum iyi cıkacak Allahın izniyle. Canın cok yanmamıstır insallah. Hepsi gececek stresin bas agrın. Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin
Canım büyük geçmiş olsun, Allah yüzünüzü güldürsün inşallah sonuçlar açıklanınca. Hiç korkma rabbimin izniyle hayırlı güzel sonuçlar alacaksın. Sağlıklı bir bebisin olacak inşallah
Oyy kuzunun suyuna kurban inşallah çok güzel sonuçlar cikicak gönlünü ferah tut
Hayırlı haberlerini alırsın inşallah canım geçmiş olsun...Allah büyük tüm yavruları korusun...
Canım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerini de bekliyoruz inşallah, dinlen bol bol stresten agrımıştır başınkurban olsunlar miniğin suyuna kıyamaz teyzesi
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah...
varya demin aklımdan gectin inan bana. Dün doktora gittim sonucu gördü aynı sekilde amniyosentez ile netlesir bende böyle sonuclarda amniyo isterim dedi. Ama ben inanıyorum iyi cıkacak Allahın izniyle. Canın cok yanmamıstır insallah. Hepsi gececek stresin bas agrın. Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin
Amin, Rabbim saglıklarını eksik etmesin insallah güzel sonuclar alırsın canımCanımm sağolasın ilgilendin doktoruna sormuşsun.Allah hiçbirimizi yavrumuzla sınamasın inş.
İnşallah canım benim, en başından beri çok stres çektiniz yavrun da sen de inşallah en kısa zamanda rabbim sana müjdeli haberi gönderecek ve yine yüce rabbimin izni ile evlatlarımızı sağlık içinde kucağımıza alacağız, güzel haberlerini bekliyorum, lütfen sen de olumlu düşünerek bekle, kendini de yavrunu da üzme annesiEVBOREGİ. Canımm gözün aydın sonuçların güzel çıkmış şükür....
İkinci güzel haberi de ben vereceğim inş.
İnşallah canım benim, en başından beri çok stres çektiniz yavrun da sen de inşallah en kısa zamanda rabbim sana müjdeli haberi gönderecek ve yine yüce rabbimin izni ile evlatlarımızı sağlık içinde kucağımıza alacağız, güzel haberlerini bekliyorum, lütfen sen de olumlu düşünerek bekle, kendini de yavrunu da üzme annesi
Canım dualarımız seninle hayırlı haberle geliceksin insalllahAmin canım inş.Allah razı olsun
Ne kadar sonucun temiz çıkacağına inansam da doktorun dediği gizli stres bu olsa gerek.
Sonuçlarım güzel çıkacak hissediyorum inanıyorum ama yine de stres yapıyorum işte elimde değil
Geçmek bilmeyen baş ağrısı stresin hediyesi işte
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin inş.
Ben tam 7 kilo verdim aynı dert bende de var ama hormon sıkıntısı yok neden bilmiyorumBide hiç kilo almamışım 3 buçuk kilo vermişim. Normal tabi hiç birsey yiyemiyorum sürekli kusuyorum tiroid hormonu yüksekliği var çok değişik etkileri var 16. Haftada geçmesi lazım dedi inşallah gecer
hiç moralini bozma daha çok başındasın hamileliğinin ya sonlara doğru olsaydı iyi bir araştırmaya gir mutlaka güzel bir doktor bulursunKızlar ya öyle moralim bozuk ki uyuyamadim hiç bu yüzden. Doktoruma aşıktım resmen ama kadın hastaneyle calismicakmis artık üstelik bulunduğum şehirde olmayacakmış. Hastanenin sahibi de arkadaşım, arayıp dün akşam söyledi. Başka doktor gelecekmiş önümüzdeki hafta. Ayyy ya valla bi stres oldum ki sormayın. Napcam şimdi ya
Canım aslında cok kilo almamışsın sen çoçuk 4 kilo suyu ve eşiyle beraber 7 kilo de sen toplasan 13-15 kilo arası almışsın millet 25 kilo alıyor çoçuk çıkıyor 1,700 bence hiç üzülme millet kaç yaşında ne kilolar veriyorOğlumu 2 yıl emzirdim ayda 1 kilo alıyordu ilk zamanlar sütüm iyiydi yarıyordu ama içim çekiliyordu ve yiyordum emzirirken çok acıkıyordum, yine kiloluydum, emzirme bitince eski halime döndüm o zaman için ama şu anda 33 yaşındayım ve yine yapabilir miyim bilmiyorum. İnşallah başarırız yine. Doktorum vücudun bebeği beslemek için alarma geçiyor demişti o zaman ama gerçekten bu yemeye bu kilo can sıkıcı...hasta falan değilimdir inşallah
çok geçmiş olsun inş sonucların güzel çıkar rahat bir oh çekesin canımKızlar merhaba
Hemen tek giriş olmuyor
Çok şükür atlattım
Korktuğun kadar değilmiş
Asistanlarına bırakmadı
En son yine usg yapıldı
Her şey yolunda dendi
Allah'ıma şükürler olsun
Özeline iğne soktular
İyim ağrım sızım yok
Hiç kilo almadım henüz
Böyle işte
İşte bu da alınan sıvı
Eki Görüntüle 2065450
canım bence onun ki 13 haftadan büyük zaten kızı olucak geç söylediğine inanıyorum ben nazar falan olayıCanlar bildiğim kadarıyla yaklaşık 12 yada 13 haftalık olması lazım baya bir göbüşü var bakın takılmayalım kiloya yapabilse o kilo almaz. Hatta demet akalın ne kadar kilo almıstı hatırlayın. Sıkmayın tatlı canınızı
Cok gecmis olsun canm hayrli haberlerle gel insallahKızlar merhaba
Hemen tek giriş olmuyor
Çok şükür atlattım
Korktuğun kadar değilmiş
Asistanlarına bırakmadı
En son yine usg yapıldı
Her şey yolunda dendi
Allah'ıma şükürler olsun
Özeline iğne soktular
İyim ağrım sızım yok
Hiç kilo almadım henüz
Böyle işte
İşte bu da alınan sıvı
Eki Görüntüle 2065450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?