2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

Oyy kuzunun suyuna kurban inşallah çok güzel sonuçlar cikicak gönlünü ferah tut

Hayırlı haberlerini alırsın inşallah canım geçmiş olsun...Allah büyük tüm yavruları korusun...

Canım çok geçmiş olsun, hayırlı haberlerini de bekliyoruz inşallah, dinlen bol bol stresten agrımıştır başın kurban olsunlar miniğin suyuna kıyamaz teyzesi

Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar dualarınız ve güzel dilekleriniz için Allah razı olsun.....
Allah hepimizin yavrularını korusun
Mucizesini bize sağsalim kavuştursun inş..Amin

Canlar bildiğim kadarıyla yaklaşık 12 yada 13 haftalık olması lazım baya bir göbüşü var bakın takılmayalım kiloya yapabilse o kilo almaz. Hatta demet akalın ne kadar kilo almıstı hatırlayın. Sıkmayın tatlı canınızı

Eklentiler

• 43B8C851-AC01-459B-A744-500E008F9306.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 85

Canımm sağolasın ilgilendin doktoruna sormuşsun.Allah hiçbirimizi yavrumuzla sınamasın inş.

Kızlar bugün ikili test yaptırdım herşey güzel cıktı çok şükür doktor bebek sağlıklı görünüyor dedi Allaha şükür sonuçlar bi kaç gün sonra çıkacak. Anlamadigim tek nokta haftasını tam bilemiyorlardı bu doktor bu kesin dedi 12+5 günlük dedi nisan 28 dan önce doğmamalı 19 mayıstan sonraya da kalmamalı dedi

Bide hiç kilo almamışım 3 buçuk kilo vermişim. Normal tabi hiç birsey yiyemiyorum sürekli kusuyorum tiroid hormonu yüksekliği var çok değişik etkileri var 16. Haftada geçmesi lazım dedi inşallah gecer

B Babaocagi bı arkadaşım 6 kilo vermişti ama sonra da maşallah kat kat aldı o kiloları inşallah kısa zamanda geçer bulantilarin

EVBOREGİ. Canımm gözün aydın sonuçların güzel çıkmış şükür....

İkinci güzel haberi de ben vereceğim inş.
İnşallah canım benim, en başından beri çok stres çektiniz yavrun da sen de inşallah en kısa zamanda rabbim sana müjdeli haberi gönderecek ve yine yüce rabbimin izni ile evlatlarımızı sağlık içinde kucağımıza alacağız, güzel haberlerini bekliyorum, lütfen sen de olumlu düşünerek bekle, kendini de yavrunu da üzme annesi

Amin canım inş.Allah razı olsun
Ne kadar sonucun temiz çıkacağına inansam da doktorun dediği gizli stres bu olsa gerek.
Sonuçlarım güzel çıkacak hissediyorum inanıyorum ama yine de stres yapıyorum işte elimde değil
Geçmek bilmeyen baş ağrısı stresin hediyesi işte
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin inş.

Canım dualarımız seninle hayırlı haberle geliceksin insalllah

Bide hiç kilo almamışım 3 buçuk kilo vermişim. Normal tabi hiç birsey yiyemiyorum sürekli kusuyorum tiroid hormonu yüksekliği var çok değişik etkileri var 16. Haftada geçmesi lazım dedi inşallah gecer
Ben tam 7 kilo verdim aynı dert bende de var ama hormon sıkıntısı yok neden bilmiyorum

hiç moralini bozma daha çok başındasın hamileliğinin ya sonlara doğru olsaydı iyi bir araştırmaya gir mutlaka güzel bir doktor bulursun

Canım aslında cok kilo almamışsın sen çoçuk 4 kilo suyu ve eşiyle beraber 7 kilo de sen toplasan 13-15 kilo arası almışsın millet 25 kilo alıyor çoçuk çıkıyor 1,700 bence hiç üzülme millet kaç yaşında ne kilolar veriyor

çok geçmiş olsun inş sonucların güzel çıkar rahat bir oh çekesin canım

canım bence onun ki 13 haftadan büyük zaten kızı olucak geç söylediğine inanıyorum ben nazar falan olayı

Cok gecmis olsun canm hayrli haberlerle gel insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…