- 13 Eylül 2017
- 485
- 484
- 103
Ahahaha yakalandık poliseKız döverim seni bak o beslenme düzene girecek hatta rapor alcam senden her gün
Cnm geçmiş ve gelecek için düşüncelere boğulmak faydası olmadığı gibi zarar veren bir eylemdir, o yüzden akışına bırak. Ablam 12 yıl 2. çocuk düşünmedi ilk bebeğini aldatıyormuş gibi hissetti ama sonunda evlat isteği ağır bastı ve 2. çocuğu oldu ikisini de aynı seviyor ve çocuklarda birbirine çok düşkün bence kardeş ona yapabileceğin en güzel iyilik.Kızlar ben bikaç gündür garip düşüncelere kapılıyorum...aslında çok da yoğunum okul islerim hiç bitmiyor evde bile devam yani boşluktan değil de, duygusalım. Oğlum 5buçuk yaşında ve kardeşi olacak diye çok mutlu ama ben onunla eskisi gibi ilgilenemeyeceğime ayrı üzülüyorum bu bebeği onun gibi sevebilecek miyim diye de ayrı üzülüyorum...
Çevremde ne kadar 2. ye hamile olan arkadaşım tanıdığım varsa hepsi aynı dönemden geçti kuzum.. Hiç üzme kendini üzülme çok normal böyle düşünmen korkman. Ama geçici bir durum. Rabbim sağlıkla kavuştursun yeterki sen iki evladınada fazla fazla yetersin evelallah :*Kızlar ben bikaç gündür garip düşüncelere kapılıyorum...aslında çok da yoğunum okul islerim hiç bitmiyor evde bile devam yani boşluktan değil de, duygusalım. Oğlum 5buçuk yaşında ve kardeşi olacak diye çok mutlu ama ben onunla eskisi gibi ilgilenemeyeceğime ayrı üzülüyorum bu bebeği onun gibi sevebilecek miyim diye de ayrı üzülüyorum...
süpermiş , bende de var migren, çok sağol canımkızlar 2 gündur korkunc bas agrılari cekiyordum...uyuyup uyanıyorum hic gecmiyordu.. sodanin icine 1 limon +himalaya tuzu(normal tuz da olur+bikac nane yapragı koyup ictim. internette buldum bu tarifi..ve anında gecirdi..sizl3 de paylasayim dedim. Parol falan kullanmiyorum zaten bi ise yaramiyor migrende
çok geçmiş olsun canım,Hanımlar herkese merhaba. Yine ben yine olaylar. Dün akşam eşimle misafirliğe gittik. Gittiğimiz evde arkadaşım sigara içmek için balkon gibi görünen bir yere çıktı ama meğerse orası hava boşluğuymuş. Bende çıkayım derken yerdeki ince ızgarayı ve boşlukları görmedim doğal olarak. Bastım ve ayağım içeri girdi ufak çaplı bir düşme yaşadım. Sonrasında müthiş bir bel ağrısı ve şiddetli bulantım oldu. Doktora gittik. Çok şükür kuzum iyiydi bir sıkıntı yoktu lakin bizim kafamız çok karıştı.
Radyoloji uzmanı ve bir başka doktor farklı zamanlarda bebeğimizin cinsiyeti için %90 kız demişti. Dün gece acildeki doktor da erkek dedi ve oradaki çıkıntıyı resmen eşimde bende gördük. Fakat doktor tekrar yakınlaşıp bakınca çıkıntı falan yoktu. Sanırım göbek kordonuydu şimdide kıza benziyor dedi. Şuan çok tuhaf hissediyorum kendimi :) Hayırlısı olsun tabikide ama 15+5 teyim hala cinsiyetin belli olmaması çok canımı sıkıyor :) 25 kasımda kendi doktorum kesin söylerim dedi inşallah öğrenebiliriz.
Canm gecmis olsun kendine dikkat et kuzunun iyi olmasina sevindim :)Hanımlar herkese merhaba. Yine ben yine olaylar. Dün akşam eşimle misafirliğe gittik. Gittiğimiz evde arkadaşım sigara içmek için balkon gibi görünen bir yere çıktı ama meğerse orası hava boşluğuymuş. Bende çıkayım derken yerdeki ince ızgarayı ve boşlukları görmedim doğal olarak. Bastım ve ayağım içeri girdi ufak çaplı bir düşme yaşadım. Sonrasında müthiş bir bel ağrısı ve şiddetli bulantım oldu. Doktora gittik. Çok şükür kuzum iyiydi bir sıkıntı yoktu lakin bizim kafamız çok karıştı.
Radyoloji uzmanı ve bir başka doktor farklı zamanlarda bebeğimizin cinsiyeti için %90 kız demişti. Dün gece acildeki doktor da erkek dedi ve oradaki çıkıntıyı resmen eşimde bende gördük. Fakat doktor tekrar yakınlaşıp bakınca çıkıntı falan yoktu. Sanırım göbek kordonuydu şimdide kıza benziyor dedi. Şuan çok tuhaf hissediyorum kendimi :) Hayırlısı olsun tabikide ama 15+5 teyim hala cinsiyetin belli olmaması çok canımı sıkıyor :) 25 kasımda kendi doktorum kesin söylerim dedi inşallah öğrenebiliriz.
Ay büyük şok hakkaten bayada büyükmüşAz önce arkadasım aradı 24 haftalık hamile koz demişti devlet hastanesinde prof. Detaylı ulrasyona girdi ve ne görsün erkekhepimiz sok olduk resmen 6 aylık sayılır
Sorma valla zaten 20 de anca soyledi doktor. Cok cekti devlet hastanesinden. Beni de bi korku aldı erkekden koza döner mi acaba diyeAy büyük şok hakkaten bayada büyükmüş
Eee alışveriş falan yapmışlardır, benimkinin cinsiyetini söylediği an bebe mağazasında alıcam soluğu alışveriş için :)) beklesek mi 6 ay falanSorma valla zaten 20 de anca soyledi doktor. Cok cekti devlet hastanesinden. Beni de bi korku aldı erkekden koza döner mi acaba diye
Her şeye rağmen yeşil sarı mı alsak ne yapsak bizim oğlan da korkmaya başladımEee alışveriş falan yapmışlardır, benimkinin cinsiyetini söylediği an bebe mağazasında alıcam soluğu alışveriş için :)) beklesek mi 6 ay falan
Anaaa sok sok sok. Valla ben 15+5 teyim cinsiyet kesinlesmedi diye yakiniyom daha beterleri varmis. Allah sabir versin valla alisveris cok yapmamistir insallahAz önce arkadasım aradı 24 haftalık hamile kız demişti devlet hastanesinde prof cinsiyet için. Detaylı ulrasyona girdi ve ne görsün erkeksonra prof yeniden baktı ve erkek dedi o da.hepimiz sok olduk resmen 6 aylık sayılır
Ayy benim miniğim dört battaniyesi var ikisi sarı bi gri bi yeşilHer şeye rağmen yeşil sarı mı alsak ne yapsak bizim oğlan da korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?