2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ayyy acaba kontrole 3 ay sonra mı gitsem çok korkuyorum öğrenip de değişmesinden alışveriş hayallerim var benim yaa

Valla bence erkek demelerinede kiz demelerinedw guvenmemiz lazim. Erkekse gordugumuz sey kordon olabilir. Kizsa bisey gormeme sebebimiz sakliyo olusu olabilir. Arkadasimda nurblc kiz dendi dendi 5 bucuk aylikken falan erkek denildi. Oglumuz dogdu cok sukur. O yuzden erkenden heveslenip alisverise baslamamak lazim valla yada aliyosakta unisex almak lazim

Anaaa sok sok sok. Valla ben 15+5 teyim cinsiyet kesinlesmedi diye yakiniyom daha beterleri varmis. Allah sabir versin valla alisveris cok yapmamistir insallah hayir umarim bi kac ay sonra kordonmus o diyip kiz demezler umarim
Eee alışveriş falan yapmışlardır, benimkinin cinsiyetini söylediği an bebe mağazasında alıcam soluğu alışveriş için :)) beklesek mi 6 ay falan
Valla bence biaz bekleyelim bugün bol hamileli yeni dogum uapmıs arkadas grubumla bulustum turlu turlu hikayeler allah yavrularımızı korusun ama yüklü alısveriş için 7. ayı beklemek lazım sanki. Hafiften korku sardı beni düşükler falan

Ya yanlıs anlamayım ama devlet hastanesi işte ben hem devlete hem özele gidiyorum yani insan yaşadıgına pişman oluyo devlet hastanesinde bi ense kalınlıgı ölçümü için radyolojiyi yıkacaktım yapmam diyo adam doluymus. Ama özelde saatlerce inceliyo cinsiyeti de soyluyo koca prof yanıldı işte. Tabi makinası da kötü çıktı bişe alamıyo

Kızlaaaar hayırlı akşamlar mutlu haftasonları olsun inşallah bir erkek bebek de bizden gelsin o zaman, pipiyi baya baya gördük hep beraber, hatta benim gönlümden kız geçiyordu doktora değişmez mi diye bile sordum :)) o da baya baya odaklayarak pipiyi gözümüze soktu nasıl değişsin diye bu sene erkek senesi sanırım gerçekten

Kızlar size bişey sorcam benim ilk hamileliğim daha önce hiç düşük falan da yaşamadım yani tamamlanmamış hamilelikte yok o yüzden çook bilgisizim.. 14. Haftadayım dünden beri karnım sol tarafında bi seyirmemi desem ardından kaşıntı mı desem böyle anlamlandıramadığım bi tuhaflık hissediyorum.. dün gece sol tarafıma yatmıştım ilk o zaman hissettim bugünde komşuda otururken oldu.. bebeğin hareketini hissediyo olamam dimi? Çok erken gibi geliyo çünkü.. bebek hareketi değilse endişelenecek bişeyde değildir dimi? Herşey için doktoru aramak istemiyorum hamileliğiminbaşından beri 10 ünite kanını çektim adamın :) bilen ya da tahmini olan varsa yazabilir mi?

Aynı durumdayım her ne kadar tıbben imkansız deselerde doktorum olabilir diyo. Ben 13 de ilk hissettim şimdi 15+6 arada bir oluyo. Koy elini karnına mutlu ol ben oyle yapıyorum gatta diyorum oglum nerdesin hareket etsin istiyorum

Ah ben daha cinsiyette bilemiyorum ama ultrason fotosunu gören herkes erkek dedi.. hissedelim artık yaa böyle hissetmeyince hep bi endişe acaba iyi mi diye zor oluyo valla.. bi de ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım hiç anlamıyorum hamilemiyin deil miyim

tatlım gözün aydin oglusunu saglikla kucagina alirsin insallah..simdi bi istatistik yapalim ozaman
* çin takvimi tuttu mu?
* tatlı aşerdin mi:)
*bulantın az mıydı?
*kalp atisı 150 altı mıydı?.simdiden tesekkurler :)

Canım çok teşekkürler, hadi yapalım bakalım
*çin ve Rus takvimi tuttu
*tatlı değil sürekli ekşi şeyler yiyorum, tatlıdan midem bulanıyor
*bulantım 13. Haftaya kadar fenaydı, hala bazı akşamlar fena kusuyorum
*kalp atışı 180 falandı:)
*ikili testdeki Hcg 108 di( 50 nin altında ise erkek diyorlar)
Benim ilk bebeğim o yüzden kız erkek farketmez ama nedense hep mi doğuyordu içime, hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kızda bulantı cok olur diyolar kalp atısı 140 ın üstü kız diyolar dediğin gibi 50 nin üstü kız diyolar hiçbiri tutmamıs bi takvimler tutmus

vala tüm istatistikleri alt üst ettin demekki alakası yok cidden aşermeymis kalp atısıymıs... her bebek her anne kendine özgü.

Canm gozunaydin oglusunu saglikla kucagina al insallah tabiki hepimiz bende senn gibi sasirdim aynen ilk bebegmz ve doktor erkek dedi benmde takvimler bile kiz diyodu hcg yuksekti bulanti fenaydi ve hic tatli asermedim :) ve beni goren herkes kiz deyince esimde kiz hissedince pipi bize sok oldu
Evet canım biz de şaşırdık valla, belli oldu merakımız dindi şükür

Kızlar mide yanması var mı sizde de benim şuan çok kötü ya yaniyo resmen yaniyo Ne iyi gelir ki.

Kızlar mide yanması var mı sizde de benim şuan çok kötü ya yaniyo resmen yaniyo Ne iyi gelir ki.

Bi dahaki kız olur inşallah diyelim kuzum, oğlan anneleri güzelleşirmiş diyorlar heyecanla bekliyorum güzelleşeceğim günü

Canm bendede oluyo ara ara duramck kadr degil cok skur ama cunku daha kotulerini yasadim normalde mide yanmasi gbi sorunlarim oldugundan iki yudum soguk sut ic 5-10 dk araliklarla fazla degil 2 yudum 2 yudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…