- 23 Kasım 2016
- 520
- 230
- 33
- 33
Bi dahaki kız olur inşallah diyelim kuzum, oğlan anneleri güzelleşirmiş diyorlar heyecanla bekliyorum güzelleşeceğim günü
Ikisindense bi paket var yiyim biraz bakalimoluyo canim..beyaz ya da sarı leblebi cok ise yariyor..olmadi cubuk kraker..ama leblebi candir:)
Sağol canim oğlumda bende çok olurdu süt hiç içemiyorum leblebi demiş bi arkadaş onu denicem bakalımCanm bendede oluyo ara ara duramck kadr degil cok skur ama cunku daha kotulerini yasadim normalde mide yanmasi gbi sorunlarim oldugundan iki yudum soguk sut ic 5-10 dk araliklarla fazla degil 2 yudum 2 yudum
Bende oğlumda kullanıyordum çok oluyordu saçlı doğacak falan diyolardi gerçektende saçlı doğdu yok şuan evde ama haftasonu doktora gidicem soylerim verir mi bakalım sağol canim.Gaviskon kullanıyorum ben canım, doktor kullanabilirsin dedi
Dün akşam baş ağrısı bir türlü geçmek bilmedi. Bu tarifin aklıma geldi. Saksıda taze nanem vardı . Yaptım gerçekten anında kesti baş ağrısını. Allah razı olsun canım. İlaç olsa bu kadar çabuk geçmezdi. Kızlar yazın bir kenara mutlaka bir gün lazım olurkızlar 2 gündur korkunc bas agrılari cekiyordum...uyuyup uyanıyorum hic gecmiyordu.. sodanin icine 1 limon +himalaya tuzu(normal tuz da olur+bikac nane yapragı koyup ictim. internette buldum bu tarifi..ve anında gecirdi..sizl3 de paylasayim dedim. Parol falan kullanmiyorum zaten bi ise yaramiyor migrende
Saçlı bebekler de çok tatlı oluyor :) belki benimki de saçlı olur çünkü ne yesem köz yutmuş gibi oluyorum ama gaviskon iyi geliyor şükür.. allah başka dert vermesin çok şükür bu günümüze deBende oğlumda kullanıyordum çok oluyordu saçlı doğacak falan diyolardi gerçektende saçlı doğdu yok şuan evde ama haftasonu doktora gidicem soylerim verir mi bakalım sağol canim.
Canım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al, bir de bi çorba yap şöyle bol acılı falan sıcak sıcak iç hafiflersin.cok geçmiş olsunKizlar sizlerden uzak fena grip oldumesimden bulasti galiba o kadar da dikkat etti esim ama cok kotuyum bi de bas agrisi cikti arkadasin verdigi tarifi uygulicam ama.. hamilelikte griple nasi bas etcem yardimmm
Canım takma hiç. Emin ol ne kadar takarsan o kadar şey sizi bulur Allah korusun. Ben de ilk gebeliğimde içtiğim suya kadar dikkat eder sadece arıtma cihazından su içerdim. Ama bebeğimizi kaybettik. Şimdi 16 haftalık hamileyim sana yemin ederim geçen canım istedi sosis bile yedim. Rabbim koruyor meleklerimizi. Çok kötü şeyler yapmadıkça korkma alkol sigara vs gibi. İçini ferah tut ki meleğinde içerde stres olmasın annesi :)Ben de geçen et doğramıştım domestos bitmiş tezgahı sadece deterjanla sildim ondan da bi huylandım...toxoplasma testi yapmamışlar bana geçen sefer...2 gündür başım boğazım ağrıyor boğazımda beyaz sivilce gibi bişey var, kesin bi enfeksiyon kaptım ağzımda boğazımda yaralar buna tepki...ve şimdi de buna taktım kafayı ya toksoplasma ysa diye bebeğime bişey olursa diye
Canim cok tesekkur ederim limon kamkat falan yiyorum da su corba isini halledicem bugunCanım çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al, bir de bi çorba yap şöyle bol acılı falan sıcak sıcak iç hafiflersin.cok geçmiş olsun
Oğlumda böyle olmamıştım hamileliğimde falan çok rahattım...galiba sürekli bulantı kusma yatmak hastalıklı bu halim ayarlarımı bozdu, her gün bi yerim ağrıyor çok hareketliyimdir normalde alışamadım bu durumuma...1.de Allah ım hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum derdim ve öyleydi de, bu sefer vücudum enkaz gibi, inşallah bir an önce iyileşir hamileliğimin tadını çıkarmaya başlarım, benim gibi olan herkes de inşallah...Canım takma hiç. Emin ol ne kadar takarsan o kadar şey sizi bulur Allah korusun. Ben de ilk gebeliğimde içtiğim suya kadar dikkat eder sadece arıtma cihazından su içerdim. Ama bebeğimizi kaybettik. Şimdi 16 haftalık hamileyim sana yemin ederim geçen canım istedi sosis bile yedim. Rabbim koruyor meleklerimizi. Çok kötü şeyler yapmadıkça korkma alkol sigara vs gibi. İçini ferah tut ki meleğinde içerde stres olmasın annesi :)
Bu videoda ultrason anne karnndaki bebeğe zarar verirmi sorusunun açıklaması var. Bazı arkadaşlar korkuyordu yada usg nin bebeğe zararlı olduğunu düşünüyordu. İçiniz rahatlasın herhangi bir zararı yok arkadaşlar. :)
Kesinlikle haklısın banada öyle oluyor canım. Her ultrasona girişimde hatim ede ede giriyorum o kalp atışını görünce o eli ayağının oynadığını görünce annemden yeniden doğmuş gibi oluyorum. Keşke uygun birşey olsada evlerede alabilsek bakabilsek bebeklerimize ama malesef.. O yüzden korkan arkadaşlar hiçmi hiç korkmasın herhangi bir radyasyon veya bir zararı yok bebeklerimize.Banda cok gitme zarari olur diyolar cok bilmis bazilari ama zararli olsa onca doktor bunu bilirdi heralde uzun sure goremeynce hem icim rahat etmiyor benm yasadigni ekranda gormek hareket etme het seferinde beni moral olarak o kdar rahatlatiyo ki
Yaptır canim kesinlikle ben yatırmıştım atlatmışım yine tekrarlayabilir dedi sebze meyve kabuk soyarak ye dedi az pişmiş et yeme dedi doktor zaten bi çok hastalık geçirmişim bi halsızlığını hisstemistimBen de geçen et doğramıştım domestos bitmiş tezgahı sadece deterjanla sildim ondan da bi huylandım...toxoplasma testi yapmamışlar bana geçen sefer...2 gündür başım boğazım ağrıyor boğazımda beyaz sivilce gibi bişey var, kesin bi enfeksiyon kaptım ağzımda boğazımda yaralar buna tepki...ve şimdi de buna taktım kafayı ya toksoplasma ysa diye bebeğime bişey olursa diye
Bende öyleyim ya oğlumda daha rahattı hamileliğim hatta bana yolda falan doğuracaksın diyorlardı sürekli geziyordum yiyordum içiyordum yinede 9 kilo alabilmiştim bu sefer zayıfladım kemik gibi oldum zaten zayıftım iyice mahvoldum oğlumla ilgilenen biri olsa yanımda sürekli yatarim heralde 16 hafta da geçer dedi inşallah gecerOğlumda böyle olmamıştım hamileliğimde falan çok rahattım...galiba sürekli bulantı kusma yatmak hastalıklı bu halim ayarlarımı bozdu, her gün bi yerim ağrıyor çok hareketliyimdir normalde alışamadım bu durumuma...1.de Allah ım hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum derdim ve öyleydi de, bu sefer vücudum enkaz gibi, inşallah bir an önce iyileşir hamileliğimin tadını çıkarmaya başlarım, benim gibi olan herkes de inşallah...
ise yaramasına sevindim canım ben artik dolapta hep acil durum sodası ve nanesi bulunduruyorumDün akşam baş ağrısı bir türlü geçmek bilmedi. Bu tarifin aklıma geldi. Saksıda taze nanem vardı . Yaptım gerçekten anında kesti baş ağrısını. Allah razı olsun canım. İlaç olsa bu kadar çabuk geçmezdi. Kızlar yazın bir kenara mutlaka bir gün lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?