2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Tüylerde artış olan varmı kızlar benim acayip arttı hanzo gibi oldum söylemesi ayıp almakla baş gelemiyorum artık bide hamileliktn önce lazer epilasyon yaptirmistm genitale hiç yoktu nasl bukadar arttı anlamadım

benimde çıkış hızlandı kızım olacak sözde ama pala remziye dönecekmişim gibi. daha siyah çıkıyorlar.

Hem de nasıl canım resmen ben de bir hanzoyum şu an salasım geliyo valla bıktım artık Ben de tam lazere baslicaktim hamile olduğumu öğrendim. Kuzum dogsun da hemen gitcem lazere hemennn

Hem de nasıl canım resmen ben de bir hanzoyum şu an salasım geliyo valla bıktım artık Ben de tam lazere baslicaktim hamile olduğumu öğrendim. Kuzum dogsun da hemen gitcem lazere hemennn
İyi k baslamamissin ben basladimda noldu sanki son iki seansm kalmıştı hiç yoktu ince tüy şeklindeydi okadar acıyı da boşuna çekmişim .ben busene hamilelik düşündüğüm için rahat ederim demistim.kismet değilmiş artık o keşke salaebilsem çok rahatsız oluyorum karnım büyüynce napcm onu düşünüyorum bende

Kizlar sizde surekli su icmek istyo musun seker hastasi gbiyim bi kac gundur suya doymuyorum dilim damagim kuruyo hamilelikten midir

kızlar diş hekimi tanıdığınız var mı ben muhtemel döllenme tarihimden 1-2gün sonra dolgu yaptırırken iğne vurulmıştum tabi o zaman hamile olduğumu bilmiyordum söylüyordum da diş hekimime çocuk düşünüyorum diye. Sizce birşey olur mu tarama testi ve ayrıntılı ultrasonda bi aksilik çıkmadı ama içime dert oldu gece gece

Doktor bi sorun olabilcegni mi soyledi peki ? Canm insallah bisey olmamstr etkilenmedigni dusunuyorum ben Allahn iznyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…