Merhaba hosgeldinMerhabalar yeni gördüm bu topiği
Merhabalar yeni gördüm bu topiği[/QUOTE merhaba hoşgeldin cnm
benimde çıkış hızlandı kızım olacak sözde ama pala remziye dönecekmişim gibi. daha siyah çıkıyorlar.Tüylerde artış olan varmı kızlar benim acayip arttı hanzo gibi oldum söylemesi ayıp almakla baş gelemiyorum artıkbide hamileliktn önce lazer epilasyon yaptirmistm genitale hiç yoktu nasl bukadar arttı anlamadım
Hoşbuldum canım :)Merhaba hosgeldin
Hem de nasıl canım resmen ben de bir hanzoyum şu anTüylerde artış olan varmı kızlar benim acayip arttı hanzo gibi oldum söylemesi ayıp almakla baş gelemiyorum artıkbide hamileliktn önce lazer epilasyon yaptirmistm genitale hiç yoktu nasl bukadar arttı anlamadım
İyi k baslamamissin ben basladimda noldu sanki son iki seansm kalmıştı hiç yoktu ince tüy şeklindeydi okadar acıyı da boşuna çekmişim .ben busene hamilelik düşündüğüm için rahat ederim demistim.kismet değilmiş artık oHem de nasıl canım resmen ben de bir hanzoyum şu ansalasım geliyo valla bıktım artık Ben de tam lazere baslicaktim hamile olduğumu öğrendim. Kuzum dogsun da hemen gitcem lazere hemennn
Geçici olarak hesap pasiftir yazıyor@geminiwoman a ne olduu
Ona şaşırdım bendeGeçici olarak hesap pasiftir yazıyor
İnşallah bebek saglıklıdırOna şaşırdım bende
Kizlar sizde surekli su icmek istyo musun seker hastasi gbiyim bi kac gundur suya doymuyorum dilim damagim kuruyo hamilelikten midir
Doktor bi sorun olabilcegni mi soyledi peki ? Canm insallah bisey olmamstr etkilenmedigni dusunuyorum ben Allahn iznylekızlar diş hekimi tanıdığınız var mıben muhtemel döllenme tarihimden 1-2gün sonra dolgu yaptırırken iğne vurulmıştum tabi o zaman hamile olduğumu bilmiyordum söylüyordum da diş hekimime çocuk düşünüyorum diye. Sizce birşey olur mu tarama testi ve ayrıntılı ultrasonda bi aksilik çıkmadı ama içime dert oldu gece gece
Evett iyidir :)su ben de cok iciyorum sonra butun gece wc de....yarı uyanik geciobosver su icmek iyidir
@geminiwoman a ne olduu
Geçici olarak hesap pasiftir yazıyor
İnşallah bebek saglıklıdır
Ona şaşırdım bende
ben öyleyim akşam yemeklerinden sonra 2 gündür kötü oluyorum yaBu arada patlayacakmıs gibi hisseden var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?