2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Günaydın kızlar....
Hepimizde üç aşağı beş yukarı aynı problemler var
Ben de mide bulantısı azalsa da bitmedi
Çıkarıyorum da.Baş ağrısı sık sık oluyor
Hiç iştahım yok zorla yiyorum o zaman da sanki karnım midem patlayacak gibi oluyor.
Hiç kilo almadım henüz
Amniyo yaptıralı bugün 1hafta oldu
Doktorum için rahat olsun kötü bi şey çıkmayacak dese de o şüphe bile ınsanı bitiriyor.
Allah bu yolda da hepimizin yardımcısı olsun.iş hamile kalmakla bitse keşke.....

Kızlar ikinci doğumu olanlar aynı doktora mi gidiyorsunuz ilk ebenizle aynı mi olacak yani benim zor bi doğumdu kanamadan ölüyordum az kalsın şimdi kafam karışık aynı doktora mi gitsek başka mi sonuçta bi kere o kurtardı beni zorda olsa ama ne yapsam bilemiyorum doktor hatası diyende cok

Allah yardımcın olsun, içini ferah tut sen sıkıntı ettikçe , bebeğinde sıkılacak,
Oha cidden mı ben demiştim ya, neyse çok değil 25 kasimda bitecek hasret valla özlüyorum @geminiwoman ı
bende şaşırdım acaba neden diye, ama kurallar da yazıyor du sosyal medya da watsap ta grup kurmak yasak, inşallah çabuk geçer günler de gelir çabuk, yokluğu belli oluyor

Canım benim içini ferah tut bence sonuçların çok iyi çıkacak, Allah ne yazdiysa onu yaşıyoruz ama eminim çok güzel haberler vereceksin bize azcık sabır

Bugün berbat bir güne uyandım. Gözümü açıp banyoya koştum çıkardım kahvaltı yaptım çıkardım sonra ilacımı içtim geçer sandım geçmedi yine çıkardım. Allahım ölücem herhalde 16+2 yiz hala geçmedi 9 aymı sürecek anlamadım gitti.

inşallah senin ki tez zamanda geçer ,
moralini bozmak istemem kardeşim doğumuna kadar çekmişti,
bu şekilde de var malesef

Canım benim içini ferah tut bence sonuçların çok iyi çıkacak, Allah ne yazdiysa onu yaşıyoruz ama eminim çok güzel haberler vereceksin bize azcık sabır

İnş canım ..benim inancım ve umudum da iyi yönde...o sonuçlar güzel çıkınca dünyada benden mutlusu olamaz herhalde...
Bu zor ve uzun yolda hep güzel haberler alırız inş.

Bu mide bulantısı bende de halen devam ediyor maleseffff...çıkıyorum da çoğu zaman....çok berbat bir durum çok iyi anlıyorum seni canım....
Geçecek inş...sabır sabır sabır işte

Merhaba Kızlar, beni kimse merak etmemiş :) kaç gündür acillerde hastanelerde çok yorulduk.. pazar gecesi şiddetli kasık agrısı, kusma ve Ateş şikayeti ile acile gittik, doktorumuza ulaştılar idrar ve kan tahlili yaptılar, tahlil sonucu beklerken üç ünite serum takıldı, o arada ağrılarım arttı ve böbrek agrısı başladı dayanılmaz şekilde, bir şişe de parol serum bağladılar ve ertesi gün böbrek ultrasonu için randevu verdiler, idrar ve kan testinde yoğun miktarda enfeksiyon çıktı. Ertesi sabah erkenden doktorumuza gittik, bebeğimiz çok şükür sağlıklıydı ama ben agrıdan yürüyemiyordum bile, böbrek mesane gibi idrar yollarına ultrason ile baktılar, taş ya da kum yok. İdrar kültürü verdik tekrar, onu beklerken tekrar acile yatış yaptık çünkü anlatamam dayanılmaz bir agrıydı. Vücudum susuz kalmış ve idrar yolu iltihabı olmuş, öncesinde hiç belirti vermedi, ne idrarda yanma ne sık idrara çıkma vs hiçbiri yoktu. Antibiyotik kullanıyorum ağrıya dayanamadıgımda parol alıyorum çok da fayda etmiyor, lütfen siz de günde 3 litre su içmeyi ihmal etmeyin, hamilelerin dağ böbreği ve idrar yolları da genişliyormuş bu arada ve o da Ağrı yapıyormuş. Size de Bilgi vermek istedim, güzel haberlerde buluşalım inşallah, herkese sağlıklı günler diliyorum

Çok geçmiş olsun. Kendinize dikkat edin

çok geçmiş olsun, günde ne kadar su içiyordun, bende az içerim 1 litreyi bulsa şükredicem, bebeğin iyi olmasına sevindim, inşallah bir daha yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…