2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım çok gecmiş olsun ya bende geçen hafta iki gün kaldım hastanede yüksek ateşle gittim 38.8 di . Doktor enfeksiyondan şüphelendi ama çok şükür idrarda kanda temiz çıktı gripten kaynaklı olmuş bnmki . Çok dikkat etmemiz lazım çok ben hala hastayım ilaç falan kullanmadım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin

Ah kuzum çok geçmiş olsun ya benim de böbrekler ağrıyor ara ara. Suyu artirayim bari.

Allah bi daha yasatmasin kiyamam

çok geçmiş olsun, günde ne kadar su içiyordun, bende az içerim 1 litreyi bulsa şükredicem, bebeğin iyi olmasına sevindim, inşallah bir daha yaşamazsın
Amin canım çok teşekkürler, 1 litreyi anca içebiliyordum, zaten yüzde kırkını bebek kullanıyormuş içilen suyun, en az üç litre içmen gerek dedi doktor

Kuzum teşekkürler, ondan önceki 10 gün de griple başladım 39 ateş sonra sinüzit vs devam etti şimdi de bu ağladım hep beni mi buluyor diye ama bebeğim iyi çok şükür, allah beterinden sakınsın hepimizi, çok dikkat etmek gerekiyor dediğin gibi, sana da çok geçmiş olsun

Ah kuzum çok geçmiş olsun ya benim de böbrekler ağrıyor ara ara. Suyu artirayim bari.

Allah bi daha yasatmasin kiyamam
Sagolasın canım benim, Artır tabi, hem ne agrıydı allah kimseye yaşatmasın, ayakları sıcak tutmak da lazımmış,benim ayaklarım yanıyor çorabı falan atıyorum, o da etkilermiş.. ayyy napsak ne etsek bilemedim, Suriyeliler bu kadar özen gösteriyor mu acaba vırt zırt doğuruyorlar

Yok canım ne özeni, annem 3 saat önce hamile gördüğü suriyeli bi kadını 3 saat sonra normal dümdüz karinla görmüş. Dayanamayıp sormuş, o da eve doğurup geldim demiş

Yok canım ne özeni, annem 3 saat önce hamile gördüğü suriyeli bi kadını 3 saat sonra normal dümdüz karinla görmüş. Dayanamayıp sormuş, o da eve doğurup geldim demiş
Yuhhh maşallah, biz doğurana kadar neler görcez bakalım, eşim de ayrı bi manyak ben agrıdan ölüyordum adam kimbilir yukarı mı uzandın naptın durmuyorsun diye beni fırçalıyordu o kadınlar sabahtan akşama kadar sokakta ayakta dileniyorlar ben bi okul nöbeti tutamadım yahu

Çok çok geçmiş olsun canım...Sorunsuz hamilelik geçiren olmayacak aramızda herhalde.....güya bu aylar hamilelikte en rahat aylar derler nerdeeee...
İlaçlarını ihmal etme antibiyotiği bitir
Parol hiç fayda etmiyor bence de...
Allah bizi de yavrularımızı da korusun
Tez zamanda iyileş...

Sağol canm bi su şişesi yap kendine sürekli yanında gezdr gözünün önünde olaun ki bol bol iç

Teşekkür ederim tatlım, hiç sorma her gün birimize bir şey oluyor, allah beterinden sakınsın hepimizi inşallah, evlatlarımız sağlıkla doğsun, senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle inşallah

Cok gecmiş olsun cnm Allah göstermesin bi daha bu ara salgında duyuyorum ishal kusma ates aman dikkat edin kızlar bol c vitamini bol meyve yeşillik tüketin

Aminnnnn inşALlah
Kazasız belasız şu doğumlarımızı yapsak
Sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza alsak bizden mutlusu olamaz
Allah yar ve yardımcımız olsun

Gecmiş olsun EvBoregi ben de geçen huylanmıştım ya toxoplasma dan falan dün sabah aç karnına aile hekimine kan verdim bugün sonuç aldım kendi doktorumla randevum yaklaşık 2 hafta sonra...aile hekimimiz kolesterolün yüksek et yeme yağlı yeme dedi mesela 200 olması gereken değer 240 çıkmış...et yemeden olur mu yaa zaten yediğimin yarısını çikarıyorum...3 gündür iyi yiyordum bugün öğlen okulda yediğim yemeğin yine tamamını çıkardım acaba gebelikte normal mi biraz kolesterol yükselmesi??? Bu adam ciddi mi yaa ne alaka et yeme yağlı yeme...zaten tatlı ve hamurişi yiyemiyorum ağzımın içi paslı gibi oluyor e lazım da değil boşuna şeker yükseltmek...ama bu ne şimdi

Sana da geçmiş olsun kuzum, kendi doktorunla mı görüşsen, aile hekimleri bazen abartıyorlar ve uzman olmadıkları için konuya hakim değiller, tahlil sonuçlarını kendi doktoruna götür bence, et yemezsen olur mu protein almamız lazım sonuçta.. ben de toxoplazma ve rubella geçirmemişim dikkat ediyorum

Çok geçmiş olsun tez zamanda düzeltsin inşallah hamilelikte çok hassas oluyo vucutlarimiz iki kat dikkat etmek gerekiyor gerçi bazen ne kadar dikkat etse de olacaksa oluyo o ayri

kızlar buaralar hepimiz dagılmışız anlaşılan..herkes hastanede..ben de dün acilde bi posta serum yedim..tabi once kendi doktorum gördü..su icsem kusuyodum amanın korkunc bir sey.. bebis iyi cok sükür ama ben usütmusum bugun daha zorla toparladim gün boyu 2 patates zor yedim..noldu bize nazara mı geliyoruz nedir

Günaydın hanımlar bu sene çok. Acayip bir salgin var çok dikkat etmek lazım Allah şifa versin tum hastalara

Canım çok geçmiş olsun sana da. Aman dikkat edin kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…