Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar buaralar hepimiz dagılmışız anlaşılan..herkes hastanede..ben de dün acilde bi posta serum yedim..tabi once kendi doktorum gördü..su icsem kusuyodum amanın korkunc bir sey..bebis iyi cok sükür ama ben usütmusum bugun daha zorla toparladim gün boyu 2 patates zor yedim..noldu bize nazara mı geliyoruz nedir
Evlilik yoldonumunuz kutlu olsun canımHepinize çok geçmiş olsun arkadaşlar çok üzüldüm bende aynıyım kusmak gecmiyo bi türlü çok bunaldim artik bugün 3.evlilik yildonumuz ama içimden hiç birsey yapmak gecmiyo(
sağol canım şu 2 günü atlatsam. vitamin hapım var vicium d3 diye.kalsiyom ile c vitamini aynı şey mi?beynim yandı şu saatte iş yerinde
Hiç bilmiyorum ben sadece ferrum kullanıyorum şuandasağol canım şu 2 günü atlatsam. vitamin hapım var vicium d3 diye.kalsiyom ile c vitamini aynı şey mi?beynim yandı şu saatte iş yerinde
Yok kuzum aynı şey değil, c vitamini gribi atlatmak için falan aldığımız şeyler narenciyede yeşil yapraklı sebzelerde vs oluyo, limon ve mandalina tüket bol bol, kalsiyum da süt ve süt ürünlerinde var, bebeğin kemik gelişimi için önemli, yetersiz olursa bizdeki kalsiyum deposunu kullanır, kemiklerimiz incelir dişlerimiz dökülür falansağol canım şu 2 günü atlatsam. vitamin hapım var vicium d3 diye.kalsiyom ile c vitamini aynı şey mi?beynim yandı şu saatte iş yerinde
hamileler için c vitamini şurubu varmış(tabi 3 aylık ve sonrası içindir).bir arkadaş kullanmış onun ismini mi istesem acaba?Yok kuzum aynı şey değil, c vitamini gribi atlatmak için falan aldığımız şeyler narenciyede yeşil yapraklı sebzelerde vs oluyo, limon ve mandalina tüket bol bol, kalsiyum da süt ve süt ürünlerinde var, bebeğin kemik gelişimi için önemli, yetersiz olursa bizdeki kalsiyum deposunu kullanır, kemiklerimiz incelir dişlerimiz dökülür falan
Bol bol portakal suyu falan içsen, doktoruna sormadan alma bence, portakal mandalina ye, sıcak suyun içine limon sık biraz da bal at onu iç, çok iyi geliyor bunlar.. grip olmasam da her gün portakal mandalina tüketiyorum ben ama illa şurup dersen doktora sor derim. Herkese her şeyi vermiyorlar, ben magnezyum kullanıyorum, başka bi arkadaş Demir kullanıyor meselahamileler için c vitamini şurubu varmış(tabi 3 aylık ve sonrası içindir).bir arkadaş kullanmış onun ismini mi istesem acaba?
işte çalışıyorum çalışırken zor oluyorBol bol portakal suyu falan içsen, doktoruna sormadan alma bence, portakal mandalina ye, sıcak suyun içine limon sık biraz da bal at onu iç, çok iyi geliyor bunlar.. grip olmasam da her gün portakal mandalina tüketiyorum ben ama illa şurup dersen doktora sor derim. Herkese her şeyi vermiyorlar, ben magnezyum kullanıyorum, başka bi arkadaş Demir kullanıyor mesela
Kız götür yanında bi şey olmaz iki arada atıver ağzına mandalinayı, portakalı eşin şıksın koyun şişeye içiver gün içinde, çalışırken zor biliyorum ben raporluyum bu ara evdeyim, ama çalışırken de iki mandalina götürüyodum arada soyup yiyodum ama işin yoğunsa zor tabi kuzum, yine de doktoruna sor derim benişte çalışıyorum çalışırken zor oluyor
Dikkat ediyorum eskiden doktorlar 4 kalem ilaç yazarlardı ve bunun 1i C vitamini ya da multivitamin olurdu ama artık yazmıyorlar ve bence bunun açıklamadıkları bir sebebi var...Ogluma hamileyken köy okulunda çalısıyorduk 40km yol...sabah 6da kalkıp kahvaltı yapıyorduk öglen için de yemek götürürdüm 4te eve geliyorduk o saate kadar aç kalmamak için...Benim şekerle ilgili bi sorunum olmadığı ve başka da tatlı yiyip icmediğim için gün kahvaltıdan sonra eşim katı meyve sıkacağında portakal elma suyu sıkıyordu içiyordum...o köyde çocuklarla tuvalet temizlerdim soba yakardım çocuklarım da pek akça pakça değildi ama 9 ay boyunca 1 kere bile hastalanmadım...taze sıkılmış portakal suyu bencehamileler için c vitamini şurubu varmış(tabi 3 aylık ve sonrası içindir).bir arkadaş kullanmış onun ismini mi istesem acaba?
Ayy çok teşekkür ederim canimEvlilik yoldonumunuz kutlu olsun canım
Okul yemeği agır mı geliyor acaba canım, yoğurt salata falan götürsen bi süre.. b6 vitamini eksikse çok kusma yapıyormuş, bi de ne kadar su içiyorsunBen öglen okulda yediklerimi yine çıkardım yarım saat sonra...ama akşam evde peynir ekmekle biraz tarhana çorbası yedim...sanırım o soğanlı salçalı sulu yani katıklı yemek yiyemiyorum...ve kusmama rağmen kilo alıyorum çunkü hep kuru şeyler yiyorum mecburen ekmek makarna pilav gibi ama açlıktan ölcem yemezsem de...kusunca zaten halsiz düsüyorum kanım çekiliyor
30 tane falan yiyorum sabahları, benim bebek erkek :) senin belli mi cinsiyetben zeytine sardım buaralar ya..
yeşil ama daha çok siyah zeytin..kalkıp kalkıp zeytin yiyorum..benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?