- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
sabirsizlaniyorumm ya kalbini duymak kendisini gormek hareketlerini hissetmek bi an once zaman gecsin diye dua ediyorumTadını çıkar bide hareket etmeye başlasin o zaman daha mutlu olacaksın
En güzel duygular bunlar Allah isteyen herkese nasip etsinsabirsizlaniyorumm ya kalbini duymak kendisini gormek hareketlerini hissetmek bi an once zaman gecsin diye dua ediyorum
amin canim insallah isteyen herkese nasib ederEn güzel duygular bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin
Kese ve kalp atışı 8 haftada kesinlikle gorunuyorMuş diye streslenmemk adına gitmeyi düşünüyorum bakalım canım belki de giderim:)Neden gitmeyeceksin bence gitmelisin doktor zaten tekrar geleceğin zamanı 10-15 gün ileriye atıyor. Doktora gitmeden olur mu hem ağrınız da varmış, dikkat edin lütfen sonra pişman olmayın.
o nasıl güzel duygu bir bilsen biz geçen hafta keseyi gördük nasıl mutlu olduk hala bakıyoruz çıktısına, maşallah sabır var sende ben başka doktora bile gitmek istiyorum ki fazla göreyim diyeKese ve kalp atışı 8 haftada kesinlikle gorunuyorMuş diye streslenmemk adına gitmeyi düşünüyorum bakalım canım belki de giderim:)
kizlar doktora gittim kese olusmus sat a gore 7 hafta ama doktor 4hafta 6gunluk dedi
dış gebelik olup olmadığının anlaşılması için doktora gitmeni tavsiye ederim. Allah korusn ama embriyonun doğru yere yerleştiğinden, rahmin içinde olduğundan emin olmak lazım.Benim gece Karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi mahfoluyorum ondan başka bişey de yok herhalde 8 hafta olmayana kadar doktora gitmeyecegim
ben de baharda 5 kilo kadar vermiştim, düzenli yürüyüş yapıyordum. tatilde biraz ipin ucu kaçmıştı o ara hamile kaldım. hamilelikten önce en az 10 kilo verme planlarım da böylece suya düştü. ama hayırlısı böyleymiş. dikkatli bir hamilelik geçirirsek hiçbir sıkıntı yaşamayız inşallahay cnm ben 165 boy 69 kiloydum ağustos başında doktora gittiğimde doktor 55 ol kolay olur bebiş olunca dedi ben iki kilo verdim ve hamile kaldım dün tartıldım yine 69 olmuşum, bayram tatil derken çok da dikkatli beslenirim ama ben de insülin direnci var kilo veremiyorum. olsun sağlık olsun almayalım fazla.
ay hadi gözün aydın maşallah susamcık :)kizlar doktora gittim kese olusmus sat a gore 7 hafta ama doktor 4hafta 6gunluk dedi
her gün yarım saat yürüyüş yapmalıyız cnm hem fazla kilo almayız hem rahat doğum yaparız inş.ben de baharda 5 kilo kadar vermiştim, düzenli yürüyüş yapıyordum. tatilde biraz ipin ucu kaçmıştı o ara hamile kaldım. hamilelikten önce en az 10 kilo verme planlarım da böylece suya düştü. ama hayırlısı böyleymiş. dikkatli bir hamilelik geçirirsek hiçbir sıkıntı yaşamayız inşallah
ilk gittiğim doktor yürüyüş de pek önermedi. illa ki yürüyeceksen de kendini yorgun hissettiğin anda durmalısın dedi. ara vermiştim ama bugün başlayacağım. çok fazla da sakınmamak gerek diye düşünüyorumher gün yarım saat yürüyüş yapmalıyız cnm hem fazla kilo almayız hem rahat doğum yaparız inş.
Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsinMerhaba. bugün itibariyle hamile olduğumu öğrendimdizlerim titredi saatlerce. Çarşamba günü doktora gidip kesinleştirdikten sonra daha rahat edicem. tuhaf hissediyorum hatta ne hissedeceğimi bile bilemiyorum. ilk bebeğim
allah razi olsun sagol canimmmohh ne güzel gözün aydın canım :)
sagol canimmmmmay hadi gözün aydın maşallah susamcık :)
valla bende ayniyim bakip bakip mutlu oluyorummaşallah kızzz benimki de aynı küçük siyah yuvarlak bişey ama bakıp bakıp mutlu oluyorummaşallah maşallah Happyending
gözün aydın canım amin inş kucağımıza da alırız sağ salim.Kızlar Merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım şuan 5 haftalık cuma günü keseyi görmek için gidicem Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah
gözün aydın canım Allah kucağımıza almayı da nasip etsin, zamanla alışır tadını daha çok çıkarırız inş bebişlerin. ilk etapta şok ve ağlama mutluluk karışık oluyor sonra sakinlik ve telaş başlıyor. Ona birşey olmasın korkusu ile annelik baş gösteriyor sanırım :)Merhaba. bugün itibariyle hamile olduğumu öğrendimdizlerim titredi saatlerce. Çarşamba günü doktora gidip kesinleştirdikten sonra daha rahat edicem. tuhaf hissediyorum hatta ne hissedeceğimi bile bilemiyorum. ilk bebeğim
bilmiyorum ki cnm benim doktorum kilo alma sağlıklı beslen, hamur işinden uzak dur ve yürüyüş yapmayı ihmal etme dedi. denize de girdim yola da çıktım hepsine izin verdi, birliktelik için de hasta değilsin normal hayatına devam et dedi çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı... bulantım olmuyor diye endişeleniyordum, dünden beri yemekten sonra bulantım oluyor tuzlu kraker ile bastırıyorum onu da inş artmaz.ilk gittiğim doktor yürüyüş de pek önermedi. illa ki yürüyeceksen de kendini yorgun hissettiğin anda durmalısın dedi. ara vermiştim ama bugün başlayacağım. çok fazla da sakınmamak gerek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?