2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Görünmemesi çok normal çünkü çok minnak şuanda elma çekirdeğinden kucuk yavrular bi sıkıntı yoktur merak etmeyin

inş canım tşk ederim.Dün akşam terkrar gittik testen sonra değerimin iyi olduğunu söyledi. 6000 olunca karından görünür müş inşşşş bi kese bi kalp bi sağlığı derken ayyy bir an önce 8 aylık olmak istiyorum :)

Acele yok tadını çıkart naz yap :))

yok henüz gitmedim ama kese gözükür mü ? Bide haftalığını anlayamadım pek

yok henüz gitmedim ama kese gözükür mü ? Bide haftalığını anlayamadım pek
Kese gorunmez daha çok yenisin canım hayırlı olsun.şimdi iki güne bir betanin iki kat artışını takip edeceksin.haftanın da son adet tarihinin ilk gününden başlayıp hesaplıyorsun:)

evet anlıyorum senide inş hayırlı evlatsa allah nasip etsin belirtiler var mı nasılsın ?
Hafta sonu bel ağrım fazlaydı ama geçti şu an biseyim yok iyiyim.sende var mı belirti? Gerçi belirtiler için erken olabilir benim daha geç başlamıştı diğer gebeliklerde

Hafta sonu bel ağrım fazlaydı ama geçti şu an biseyim yok iyiyim.sende var mı belirti? Gerçi belirtiler için erken olabilir benim daha geç başlamıştı diğer gebeliklerde

çok acıkıyorum.Ara ara migde bulantısı ama öğürme seklinde birde ağzımda kötü bi tat var. ha birde malüm kasık agrısı

çok acıkıyorum.Ara ara migde bulantısı ama öğürme seklinde birde ağzımda kötü bi tat var. ha birde malüm kasık agrısı
yaa oo açlık hissi bende de var.Boyle sabah gözümü bir açıyorum sanki 3 gündür açım.Ama azcık yiyebiliyorum..Hemen midem bulanıyor lokma ağzımda büyüyor..Yiyemiyorum ağzım tatsız..Su bile içemiyorum tadı acı geliyor..Allahım 3 4 aylık olunca geçer dedi annem..İnşallah geçsin hemen hamileliğimin tadını çıkaramiyorum

hayırlı olsun canım.Bu durumda geç döllenme oluyor herhalde değil mi? ?
evet canim doktor normal dedi. zaten ben gec adet olurdum polikistik over vardi bende. sancilarin olabilir yerlesmeden dolayi dedi haftaya gel dedi kese buyumusmu bakalim kalbe de o zaman bakariz dedi foto koyucaktm da koyamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…