- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Görünmemesi çok normal çünkü çok minnak şuanda elma çekirdeğinden kucuk yavrularbi sıkıntı yoktur merak etmeyin
Acele yok tadını çıkart naz yap :))inş canım tşk ederim.Dün akşam terkrar gittik testen sonra değerimin iyi olduğunu söyledi. 6000 olunca karından görünür müş inşşşş bi kese bi kalp bi sağlığı derken ayyy bir an önce 8 aylık olmak istiyorum :)
Cokcokcok minnak sanırsam doktor birşeyler soyledimiBeta hcg 73,40 çıktı acaba kaç haftalıktır bilgisi olan var mı ??
Bende iki gebelik kaybi yaşadım çok tedirginim ama elden bişey gelmiyor malesef.inşallah sağlıkla devam edebilirizayyy inş ben 3 ay önce yaşadım kötü bi soninş rabbim bu kez bağışlar bize hepimize bir kalbini duysam pıtırcığımın inşşş
Kese gorunmez daha çok yenisin canım hayırlı olsun.şimdi iki güne bir betanin iki kat artışını takip edeceksin.haftanın da son adet tarihinin ilk gününden başlayıp hesaplıyorsun:)yok henüz gitmedim ama kese gözükür mü ? Bide haftalığını anlayamadım pek
Son adet tarihinden hesapliyolar nete yaz kaç haftalık hamileyim diye cikaryok henüz gitmedim ama kese gözükür mü ? Bide haftalığını anlayamadım pek
Bende iki gebelik kaybi yaşadım çok tedirginim ama elden bişey gelmiyor malesef.inşallah sağlıkla devam edebiliriz
Hafta sonu bel ağrım fazlaydı ama geçti şu an biseyim yok iyiyim.sende var mı belirti? Gerçi belirtiler için erken olabilir benim daha geç başlamıştı diğer gebeliklerdeevet anlıyorum senide inş hayırlı evlatsa allah nasip etsin belirtiler var mı nasılsın ?
Hafta sonu bel ağrım fazlaydı ama geçti şu an biseyim yok iyiyim.sende var mı belirti? Gerçi belirtiler için erken olabilir benim daha geç başlamıştı diğer gebeliklerde
yaa oo açlık hissi bende de var.Boyle sabah gözümü bir açıyorum sanki 3 gündür açım.Ama azcık yiyebiliyorum..Hemen midem bulanıyor lokma ağzımda büyüyor..Yiyemiyorum ağzım tatsız..Su bile içemiyorum tadı acı geliyor..Allahım 3 4 aylık olunca geçer dedi annem..İnşallah geçsin hemen hamileliğimin tadını çıkaramiyorumçok acıkıyorum.Ara ara migde bulantısı ama öğürme seklinde birde ağzımda kötü bi tat var. ha birde malüm kasık agrısı
hayırlı olsun canım.Bu durumda geç döllenme oluyor herhalde değil mi? ?kizlar doktora gittim kese olusmus sat a gore 7 hafta ama doktor 4hafta 6gunluk dedi
evet canim doktor normal dedi. zaten ben gec adet olurdum polikistik over vardi bende. sancilarin olabilir yerlesmeden dolayi dedi haftaya gel dedi kese buyumusmu bakalim kalbe de o zaman bakariz dedi foto koyucaktm da koyamadmhayırlı olsun canım.Bu durumda geç döllenme oluyor herhalde değil mi? ?
Hayırlı olsun cnm darısı başımıza bende daha gitmedim drkizlar doktora gittim kese olusmus sat a gore 7 hafta ama doktor 4hafta 6gunluk dedi
amin canim benimmmHayırlı olsun cnm darısı başımıza bende daha gitmedim dr
cok degisik bi hissss mutluluktan napcami bilemedim can parcamİn
Ay ay mercimek tanen
cok degisik bi hissss mutluluktan napcami bilemedim can parcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?