2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar bide önümüzdeki ay kısa bir 10 günlük tatile gitmeyi planlıyoruz eşimle havuz sauna hamam sakıncası varmıdır bilginiz varsa paylaşırmısınız

Teşekkürler kızlar siteyede en son oglumun hamileliğinde kullanıyordum alışıp ogrenmem icin kurcalamam gerek.RABBIM tum isteyenlere versin ve hayırlısı ile tüm hamislerinde saglikli kucaklarina almayi nasi etsin ins.

Ben ilişki konusunu sormadım Dr. A sakıncası olur diye de korkuyorum
ilk üç ay riskli gebeliklerde yasak cnm biz de korktuk ama doktor rahat olun deyince afedersin kendimi yormadan birlikte oldum eşimle yine de hafta bir en fazla iki ile sınırlı tutmaya çalışıyorum. dokuz ay birliktelik olmayacak mı sonuçta bence doktoruna sormalısın. benim aklım eşim de kalıyor erkek sonuçta bizim gibi değil ki onlar aramızda soğumasın, tamam o da çok mutlu bebiş olacak diye ama bizim gibi hissedemezler doğmadan.

Bizlerin gün takvimini oluşurdunuz mu kızlar doğum sirası isimlerimiz falan

Kızlar bide önümüzdeki ay kısa bir 10 günlük tatile gitmeyi planlıyoruz eşimle havuz sauna hamam sakıncası varmıdır bilginiz varsa paylaşırmısınız
cnm uzun yol yapacaksan bol mola verip bol sıvı tüketeceksin ve havuz sauna hamam yasak bunlar olmaz tatlım deniz daha güvenli.

Canım sauna ve hamama girme sakın.çok tehlikeli düşük yaparsın Allah korusun.havuz da enfeksiyon konusunda çok riskli.Ama denize girebilirsin bence tabi bi de doktoruna danış

Onu pcden giren biri yapmalı tlfonla çok zor olur

Eylul 2014 annesiydim orda oyleydi yeni arkadas geldikce takvim yeniliyordu falan.
Örnegin
1 mayis elif 2.cocuk erkek
.
.
30 mayis ayse 1.cocuk kiz
31 mayis fatma 3.cocuk ikiz
Gibiii

Bende tam bilmiyorum ama 2014 eylul annesiydim orda gormustum
Mesela 1 mayisda elif 2.cocuk KIZ
.....
30 MAYIS ayse 1.cocuk
Onu pcden giren biri yapmalı tlfonla çok zor olur
Tam anlamadım kızlar, word şeklinde mi düzenliyoruz yoksa burada mesaj kısmına mı yazıyoruz tek tek. Bilgileri özelden mesaj atıp bir kişiye ona mı bırakıyoruz işi.. ben yarın işte düzenlerim sizin için isterseniz tabi önce anlamalıyım.

Bende tam bilemiyorum bilen biri açıklar mutlaka

bende destek olabilirim yada kendimiz yapalım böyle bişey çok mantıklııı :)

Ben yeni öğrenmiştim Kızılcahamam a gittik bı sorun olmadı cnm ama yinede Dr danışmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…