Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip eylesin İNŞAALLAHMerhaba kızlar bende bugün öğrendim hamiş olduğumuu ama daha cok coook küçücüğüz
AYNI GÜN ÖĞRENDİK DESENE :) HAYIRLI UĞURLU SAĞLIKLI OLSUN ..Merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamiş olduğumuu ama daha cok coook küçücüğüz
ilk üç ay riskli gebeliklerde yasak cnm biz de korktuk ama doktor rahat olun deyince afedersin kendimi yormadan birlikte oldum eşimle yine de hafta bir en fazla iki ile sınırlı tutmaya çalışıyorum. dokuz ay birliktelik olmayacak mı sonuçta bence doktoruna sormalısın. benim aklım eşim de kalıyor erkek sonuçta bizim gibi değil ki onlar aramızda soğumasın, tamam o da çok mutlu bebiş olacak diye ama bizim gibi hissedemezler doğmadan.Ben ilişki konusunu sormadım Dr. A sakıncası olur diye de korkuyorum
cnm uzun yol yapacaksan bol mola verip bol sıvı tüketeceksin ve havuz sauna hamam yasak bunlar olmaz tatlım deniz daha güvenli.Kızlar bide önümüzdeki ay kısa bir 10 günlük tatile gitmeyi planlıyoruz eşimle havuz sauna hamam sakıncası varmıdır bilginiz varsa paylaşırmısınız
oluşturmadık cnm nasıl yapacağız?Bizlerin gün takvimini oluşurdunuz mu kızlar doğum sirası isimlerimiz falan
Canım sauna ve hamama girme sakın.çok tehlikeli düşük yaparsın Allah korusun.havuz da enfeksiyon konusunda çok riskli.Ama denize girebilirsin bence tabi bi de doktoruna danışKızlar bide önümüzdeki ay kısa bir 10 günlük tatile gitmeyi planlıyoruz eşimle havuz sauna hamam sakıncası varmıdır bilginiz varsa paylaşırmısınız
Bende tam bilmiyorum ama 2014 eylul annesiydim orda gormustumoluşturmadık cnm nasıl yapacağız?
Bende tam bilmiyorum ama 2014 eylul annesiydim orda gormustum
Mesela 1 mayisda elif 2.cocuk KIZ
.....
30 MAYIS ayse 1.cocuk
Tam anlamadım kızlar, word şeklinde mi düzenliyoruz yoksa burada mesaj kısmına mı yazıyoruz tek tek. Bilgileri özelden mesaj atıp bir kişiye ona mı bırakıyoruz işi.. ben yarın işte düzenlerim sizin için isterseniz tabi önce anlamalıyım.Onu pcden giren biri yapmalı tlfonla çok zor olur
Bende tam bilemiyorum bilen biri açıklar mutlakaTam anlamadım kızlar, word şeklinde mi düzenliyoruz yoksa burada mesaj kısmına mı yazıyoruz tek tek. Bilgileri özelden mesaj atıp bir kişiye ona mı bırakıyoruz işi.. ben yarın işte düzenlerim sizin için isterseniz tabi önce anlamalıyım.
Merhaba kızlar bende bugün öğrendim hamiş olduğumuu ama daha cok coook küçücüğüz
Tam anlamadım kızlar, word şeklinde mi düzenliyoruz yoksa burada mesaj kısmına mı yazıyoruz tek tek. Bilgileri özelden mesaj atıp bir kişiye ona mı bırakıyoruz işi.. ben yarın işte düzenlerim sizin için isterseniz tabi önce anlamalıyım.
Hayırlı olsun cnmMerhaba kızlar bende bugün öğrendim hamiş olduğumuu ama daha cok coook küçücüğüz
Ben yeni öğrenmiştim Kızılcahamam a gittik bı sorun olmadı cnm ama yinede Dr danışmanı tavsiye ederimKızlar bide önümüzdeki ay kısa bir 10 günlük tatile gitmeyi planlıyoruz eşimle havuz sauna hamam sakıncası varmıdır bilginiz varsa paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?