2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ah ah bekarlığa hatırlıyorum da 46 kilo citirdim
ben en son üniversite 1de 53tüm.daha zayıf olmadım ama düğün zamanı gelinlik için 55 kiloya indiğimi bilirim diyetisyene yonlendirdi doktorum gidip konuştum 2 hafta sonraki kontrolde tekrar bakicak vaziyete.kilo alıyorsam eğer liste verecekmis keşke leblebi yutmuş solucan gibi olan kadınlardan olsaydık

Aynen ya hep ozendim öyle hamilelere bende öyle olurum saniyodum ama hayaller ve hayatlar

Diyetisyene niye gidiyorsun çok kilo almamak için mi aslinda benimde aklımda ama bu kadarda kasnak istemiyorum kendimi doğrayın emzireyim ondan sonra
Evet çok kilo almamak için çocuğa yarayışlı bana kilo yapmayan bir liste istiycm

Kızlar hayırlı geceler hepinize önümüzde uzun bir serüven var Rabbim izniyle bol bol konuşuruz inşallah

kizlar kizlarr ben 18i i bekliyemicem yarin baska bi doktora gidiyorum meraktan olcem vallahi dua ediyorum insallah hersey normaldir

ben biraz kilolu hamile kaldım kızlar. boyum 1.73 ama kilomu söylemem vücudumun üst kısmı incedir, belim de öyle ama basenlerim geniş. o yüzden boyum da kısa olmadığı için insnlar kilomu söylediğimde şaşırırlar ama artık ince belimle de övünemeyeceğim malum hamilelik =) ilk gittiğim doktor ilk 3 ay yürüyüş dahil herhangi bir spor önermedi. 2.gittiğim doktor ise yürüyüşün iyi geleceğini söyledi. yediklerime çok dikkat ediyorum. çünkü vücudum ödem yapmaya da müsait. en korktuğum şey şişmek Allahtan yaza gelmiyor hamileliğimiz...

bu arada bende ne mide bulantısı var ne aşerme sadece aşırı yorgunluk ve biraz evhamlar başladı...bu sorumluluğun altından kalkabilecek miyim, doğum nasıl olacak vs...malum ilk hamilelik. bir de ara ara kasık batması oluyor hala o kadar.

Benim gece Karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi mahfoluyorum ondan başka bişey de yok herhalde 8 hafta olmayana kadar doktora gitmeyecegim

Benim gece Karnım çok ağrıyor adet sancısı gibi mahfoluyorum ondan başka bişey de yok herhalde 8 hafta olmayana kadar doktora gitmeyecegim
Neden gitmeyeceksin bence gitmelisin doktor zaten tekrar geleceğin zamanı 10-15 gün ileriye atıyor. Doktora gitmeden olur mu hem ağrınız da varmış, dikkat edin lütfen sonra pişman olmayın.

ay cnm ben 165 boy 69 kiloydum ağustos başında doktora gittiğimde doktor 55 ol kolay olur bebiş olunca dedi ben iki kilo verdim ve hamile kaldım dün tartıldım yine 69 olmuşum, bayram tatil derken çok da dikkatli beslenirim ama ben de insülin direnci var kilo veremiyorum. olsun sağlık olsun almayalım fazla.

merhaba,

ben 4+6 günlük hamileyim .Cumartesi d gittim.kese göremedik .Pazar beta hgg testi yaptırdım 2250 çıktı tekrar baktı küçüçük iğne ucu kadar gördü.Çarşambaya çağırdı tekrar .kese geç görünmesi normal mi ?

Canım bende 5+0da beta 1900ken vajinal usg ile çok küçük 3.76 mm bi kese gördük.geç döllenmedır diye umut ediyorum.sıkıntı yoktur inşallah içini ferah tut.ben biraz daha bekleyip cumartesi gidicem

Canım bende 5+0da beta 1900ken vajinal usg ile çok küçük 3.76 mm bi kese gördük.geç döllenmedır diye umut ediyorum.sıkıntı yoktur inşallah içini ferah tut.ben biraz daha bekleyip cumartesi gidicem

ayyy inş ben 3 ay önce yaşadım kötü bi son inş rabbim bu kez bağışlar bize hepimize bir kalbini duysam pıtırcığımın inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…