Lamezi 2.cocuk 27 mayısOlur cnm yapalım o zaman şöyle olsun isteyen arkadaşlar alıntı yaparak ya da özelden mesaj atarak bilgilerini yazsınlar biz de toparlayalım. Mesela ben,
Tuğba 5 Mayıs İlk çocuk :)
tatile ben de gittim canım uzun yola çıktık. denize de girdim. ama ilişki konusunda da tereddütlerim var. 8 hafta geçince daha rahatlayacağım sanırım. malum 8. haftaya kadar kritik dönem deniyor. belki de hiçbir şey olacağı yok bizim kuruntumuz. ama işte sonradan allah korusun bir şey olursa sebebi ben olayım istemiyorum.bilmiyorum ki cnm benim doktorum kilo alma sağlıklı beslen, hamur işinden uzak dur ve yürüyüş yapmayı ihmal etme dedi. denize de girdim yola da çıktım hepsine izin verdi, birliktelik için de hasta değilsin normal hayatına devam et dedi çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı... bulantım olmuyor diye endişeleniyordum, dünden beri yemekten sonra bulantım oluyor tuzlu kraker ile bastırıyorum onu da inş artmaz.
Aarohi 13 mayıs 1. GebelikANNE ADI BEKLENEN DOĞUM TARİHİ GEBELİK SIRASI
- Nilts 13 mayıs 1.gebelik
- Aylin 13 mayıs 2.gebelik
- Annona 13 mayıs 2. gebelik
- Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
Gectigimiz sali idrar testinde ogrendim carsamba kan verdim persembe soncu aldim saglik olcagindan:) sen ne zaman ogrendinBenimki de 10 agustos ne zman öğrendiniz hamile olduğunuzu?
Bende de var canim çok telaş yapıyorum ben de ama normalmis öyle diyor herkes+doktor dahilKizlar merbaba 4 haftalik hamileyim daha cok yeni. Kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi bi sanci oluyo arada ve yine bazen bel agrisi oluyo geciyo. Sizlerde de oldu mu acaba??
Aynı durumdayım canımKizlar merbaba 4 haftalik hamileyim daha cok yeni. Kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi bi sanci oluyo arada ve yine bazen bel agrisi oluyo geciyo. Sizlerde de oldu mu acaba??
Doktorum izinde odlugu icin daha muayene olamadim canm sen oldun mu?Aynı durumdayım canım
Oyle mi icim rahatladi biraz doktorum izinde muayene olamadim daha ilk gebeligim hic bilgim yok netten falan arastiriyorum ancak onda da birbir cesit sey yaziyoBende de var canim çok telaş yapıyorum ben de ama normalmis öyle diyor herkes+doktor dahil
Maşallah canim çok geçmiş olsun iyi yapmışsın doktora gitmekleKızlar nasılsınız durumlar ne? Ben hiçbir besin alamadığım ve sürekli kustuğum için doktorum yatış verdi bu gece hastanedeyim serum tedavisine başladı. Gözim açıldı yenifen dünyaya gelmiş gibiyim bu sabah ölüyorum sanmıştım. Allah hiçbirinize yaşatmasın ama bu kadar çok kusarsanız ve besin alamazsanız hiç beklemeyin hastaneye gidin. Çok şükür bebeğim iyi. Kalbi gümgüm atıyo teyzoşları.
Canım benim doktorum havuz hamam sauna yasak dedi.sadece denize girmeye izin var.Kızlar bide önümüzdeki ay kısa bir 10 günlük tatile gitmeyi planlıyoruz eşimle havuz sauna hamam sakıncası varmıdır bilginiz varsa paylaşırmısınız
Ben bugün doktoruma sordum canım gayet normal dedi ama ne olur ne olmaz progestan diye bi ilaç verdi fitil olarak kullan bebek daha sağlam tutunsun dediOyle mi icim rahatladi biraz doktorum izinde muayene olamadim daha ilk gebeligim hic bilgim yok netten falan arastiriyorum ancak onda da birbir cesit sey yaziyo
Bende aradim hamile oldugumu soylediimde bana da progestan fitil olarak almami soyledi. Ama belirtilerim simdilerde oluyo bi de mide bulantiniz var mi? Benim kotu koku alinca midem bulaniyo onun disinda bise yokBen bugün doktoruma sordum canım gayet normal dedi ama ne olur ne olmaz progestan diye bi ilaç verdi fitil olarak kullan bebek daha sağlam tutunsun dedi
Canım ben son günlerde çok iyi koku almaya başladım bir de ara ara bulantilar başladı ama henüz öyle aşırı değil bi an gelip gidiyorBende aradim hamile oldugumu soylediimde bana da progestan fitil olarak almami soyledi. Ama belirtilerim simdilerde oluyo bi de mide bulantiniz var mi? Benim kotu koku alinca midem bulaniyo onun disinda bise yok
Dogrudur canim koku alma tat alma daha fazla oluyoCanım ben son günlerde çok iyi koku almaya başladım bir de ara ara bulantilar başladı ama henüz öyle aşırı değil bi an gelip gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?