2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Olur cnm yapalım o zaman şöyle olsun isteyen arkadaşlar alıntı yaparak ya da özelden mesaj atarak bilgilerini yazsınlar biz de toparlayalım. Mesela ben,
Tuğba 5 Mayıs İlk çocuk :)
Lamezi 2.cocuk 27 mayıs
Gerci sezeryan olcak 21 mayis isterim kendi doğumgünüm

tatile ben de gittim canım uzun yola çıktık. denize de girdim. ama ilişki konusunda da tereddütlerim var. 8 hafta geçince daha rahatlayacağım sanırım. malum 8. haftaya kadar kritik dönem deniyor. belki de hiçbir şey olacağı yok bizim kuruntumuz. ama işte sonradan allah korusun bir şey olursa sebebi ben olayım istemiyorum.

Bence listeyi yapcak kisiye ozelden mi yazılsa böyle arada kaynayan olabilir kızlar
Baya kalabaligiz ki gelecekler de olcak

selam kızlar bahsettiğiniz listeden şubat anneleri grubunda görmüştüm ama word sayfasımı bilemem bu arada
sahra41, 11 mayııs ,ilk gebelik

Kizlar merbaba 4 haftalik hamileyim daha cok yeni. Kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi bi sanci oluyo arada ve yine bazen bel agrisi oluyo geciyo. Sizlerde de oldu mu acaba??

Kizlar merbaba 4 haftalik hamileyim daha cok yeni. Kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi bi sanci oluyo arada ve yine bazen bel agrisi oluyo geciyo. Sizlerde de oldu mu acaba??
Bende de var canim çok telaş yapıyorum ben de ama normalmis öyle diyor herkes+doktor dahil

Bende de var canim çok telaş yapıyorum ben de ama normalmis öyle diyor herkes+doktor dahil
Oyle mi icim rahatladi biraz doktorum izinde muayene olamadim daha ilk gebeligim hic bilgim yok netten falan arastiriyorum ancak onda da birbir cesit sey yaziyo

Kızlar nasılsınız durumlar ne? Ben hiçbir besin alamadığım ve sürekli kustuğum için doktorum yatış verdi bu gece hastanedeyim serum tedavisine başladı. Gözim açıldı yenifen dünyaya gelmiş gibiyim bu sabah ölüyorum sanmıştım. Allah hiçbirinize yaşatmasın ama bu kadar çok kusarsanız ve besin alamazsanız hiç beklemeyin hastaneye gidin. Çok şükür bebeğim iyi. Kalbi gümgüm atıyo teyzoşları.

Maşallah canim çok geçmiş olsun iyi yapmışsın doktora gitmekle

Oyle mi icim rahatladi biraz doktorum izinde muayene olamadim daha ilk gebeligim hic bilgim yok netten falan arastiriyorum ancak onda da birbir cesit sey yaziyo
Ben bugün doktoruma sordum canım gayet normal dedi ama ne olur ne olmaz progestan diye bi ilaç verdi fitil olarak kullan bebek daha sağlam tutunsun dedi

Ben bugün doktoruma sordum canım gayet normal dedi ama ne olur ne olmaz progestan diye bi ilaç verdi fitil olarak kullan bebek daha sağlam tutunsun dedi
Bende aradim hamile oldugumu soylediimde bana da progestan fitil olarak almami soyledi. Ama belirtilerim simdilerde oluyo bi de mide bulantiniz var mi? Benim kotu koku alinca midem bulaniyo onun disinda bise yok

Bende aradim hamile oldugumu soylediimde bana da progestan fitil olarak almami soyledi. Ama belirtilerim simdilerde oluyo bi de mide bulantiniz var mi? Benim kotu koku alinca midem bulaniyo onun disinda bise yok
Canım ben son günlerde çok iyi koku almaya başladım bir de ara ara bulantilar başladı ama henüz öyle aşırı değil bi an gelip gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…