Ben Çanakkale :)acaba nereden yazıyoruz ?
Ben istanbul beylikdüzü :)
Ben Çanakkale :)
çok şükür cnm kendim adanalıyım eşim buralı o yüzden bu güzel şehrin kıymetini biliyorum doyasıya yaşıyorum, inş nasip olur size de burada yaşamak :)ayyy ne güzel çok severim en çok çanakkaleyi :) bende ileride taşınmak istediğim yer çok şanslısın :)
Bende istanbul ümraniyeacaba nereden yazıyoruz ?
Gunaydinlarrr ben kocaeli den yaziyorumacaba nereden yazıyoruz ?
Gittiğinde hcg değerin kaç olacak yaklaşık canım? Belki görürsün:) insallah gönlünce olurGünaydın kızlaaar. En son geçen hafta pazartesi gittim kontrole henüz hiç bir şey görememişti bahsetmiştim. Geç döllenme diye beta hcg yi takip etmiştik ona istinaden bu perşembeye randevu verdi doktor. Şimdi sat a göre 6+5 im perşembe tam 7hafta olucak ama muhtemelen geç döllenmeden dolayı kalp atışlarını duyamayacağım sanırım. Sadece keseyi değil nasip olursa bebeği görürmüyüm acaba. Boş gebelik geçirdim bundan 7ay önce bi tedirginlik var tabi :) günler geçmiyorr :)
Günaydın kızlaaar. En son geçen hafta pazartesi gittim kontrole henüz hiç bir şey görememişti bahsetmiştim. Geç döllenme diye beta hcg yi takip etmiştik ona istinaden bu perşembeye randevu verdi doktor. Şimdi sat a göre 6+5 im perşembe tam 7hafta olucak ama muhtemelen geç döllenmeden dolayı kalp atışlarını duyamayacağım sanırım. Sadece keseyi değil nasip olursa bebeği görürmüyüm acaba. Boş gebelik geçirdim bundan 7ay önce bi tedirginlik var tabi :) günler geçmiyorr :)
Gittiğinde hcg değerin kaç olacak yaklaşık canım? Belki görürsün:) insallah gönlünce olur
Yok bende 22 sine aldım randevu daha olmadım.yani.Doktorum izinde odlugu icin daha muayene olamadim canm sen oldun mu?
allahın izniyle görürüsün inş canım yha bi bakmışşın hızlıca gelişim gösteriyorlar sakin ol yemene içimene dikkat et yardımcı ol bebişine çabuk büyüsün boş gebelik olsa şimdiye kadar söylemez miydi dr?
Bende cumartesi gidicem.ama bu değere bebek gorunmeyebilir canım kesecigini görürsün:)2500lere yakın olacak inşallah canım Çok heyecanlıyım bir an önce perşembe gelsin istiyorum
Bende cumartesi gidicem.ama bu değere bebek gorunmeyebilir canım kesecigini görürsün:)
Benim geçen hafta 1900 du sadece kese göründü o da minnacık.haftaya artar baya inşallah görünür bebis :)Hayırlısı bakalım gidip göreceğiz Senin değern kaç oluyor canım yaklaşık o zamana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?