2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

1.Happyending 1mayis 1.cocuk

2.Tuğba 5 mayıs 1. gebelik

3.Elif 9 mayis ve 2. Gebelik

4.F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik

5.Nilts 13 mayıs 1.gebelik

6.Aylin 13 mayıs 2.gebelik

7.Annona 13 mayıs 2. gebelik

8.Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik

9.Ayşe 16 mayıs 1. gebelik

10.Lamezi 2.cocuk 27 mayıs

11.Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk

12.Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk

13. Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik

14.Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk

15.Elif 9 mayis ve 2. Gebelik

17.CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk

18.Pircici 11 Mayıs 1.cocuk

ayyy ne güzel çok severim en çok çanakkaleyi :) bende ileride taşınmak istediğim yer çok şanslısın :)
çok şükür cnm kendim adanalıyım eşim buralı o yüzden bu güzel şehrin kıymetini biliyorum doyasıya yaşıyorum, inş nasip olur size de burada yaşamak :)

Günaydın kızlaaar. En son geçen hafta pazartesi gittim kontrole henüz hiç bir şey görememişti bahsetmiştim. Geç döllenme diye beta hcg yi takip etmiştik ona istinaden bu perşembeye randevu verdi doktor. Şimdi sat a göre 6+5 im perşembe tam 7hafta olucak ama muhtemelen geç döllenmeden dolayı kalp atışlarını duyamayacağım sanırım. Sadece keseyi değil nasip olursa bebeği görürmüyüm acaba. Boş gebelik geçirdim bundan 7ay önce bi tedirginlik var tabi :) günler geçmiyorr :)

Kızlar benim ilki düşük oldu 2.de progestani doğuma kadar kullandim vucut alisana kadar baş donmesi yapiyo.agiz yoluyla aldim.gunde bi kere alanlar gece yatarken alirsa hissetmezler bas donmesi.
Bu arada ben kokuya aşırı hassas oldumdan anladim test yaptim ve daha 4 haftalik bile diiliz ikincide biraz rahatim sanirim 7.haftada hem kalp atışını duyarim hem keseyi görürüm ins.
Cin takviminde erkek gorunuyo ogluma erkek kardes gelcek gibi

Gittiğinde hcg değerin kaç olacak yaklaşık canım? Belki görürsün:) insallah gönlünce olur

allahın izniyle görürüsün inş canım yha bi bakmışşın hızlıca gelişim gösteriyorlar sakin ol yemene içimene dikkat et yardımcı ol bebişine çabuk büyüsün boş gebelik olsa şimdiye kadar söylemez miydi dr?

tabiki kendime dikkat ediyorum ama yine de çok evhamlanmıyorum. Normal yaşantıma devam ediyorum biraz daha dikkat ederek. İlk gebeliğimde normalde 9. Hafta olması gerekirken 6. Haftada kaldı büyümedi kese içinde bebek oluşmadı yine geç döllenmeden dolayı bekleyelim gözükür diye diye 9. Haftaya gelmiştik ama boş gebelikmiş canım :/ şimdi içim çok daha rahat hep iyi şeyler hissediyorum hayırlısı

1. 1.Happyending 1mayis 1.cocuk
  2. 2.Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
  3. 3.Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
  4. 4.F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
  5. 5.Nilts 13 mayıs 1.gebelik
  6. 6.Aylin 13 mayıs 2.gebelik
  7. 7.Annona 13 mayıs 2. gebelik
  8. 8.Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
  9. 9.Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
  10. 10.Lamezi 2.cocuk 27 mayıs
  11. 11.Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
  12. 12.Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
  13. 13. Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
  14. 14.Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
  15. 15.Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
  16. 17.CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
  17. 18.Pircici 11 Mayıs 1.cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…