2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

canım cok geçmiş olsun..Senin ve bebeğinin iyi olduğuna sevindim.umarim bundan sonra böyle bir durum yaşamazsın..Bende de aşırı halsizlik ve tansiyon düşüklüğü var bende yarın dr a gidicem.

Geçmiş olsun canım teyzesi sevsin onu iyiymiş çok şükür

Sana bişey sorcaktım ne zaman başladı bulantıların bende yok diye seviniyodum eltim daha erken dedi senin ne zaman başladı

Kizlar merbaba 4 haftalik hamileyim daha cok yeni. Kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi bi sanci oluyo arada ve yine bazen bel agrisi oluyo geciyo. Sizlerde de oldu mu acaba??
Oldu cnm regl dönemine yakın olunca regl olacağım yine diye düşündüm ama bebistenmis. Artık eskisi kadar ağrım yok sadece ani kalktığımda yükseğe uzandigimda oluyor o kadar.

Geçmiş olsun canım ya inş toparlarsin kendini. Allah bir daha yasatmasin ya korkulu rüyam kusma, hafif bulantim oluyor ama şükür ağır değil.

Kızlar doktor progestan verdi
Aslında ağızdan alınan bi ilaç ama fitil olarak kullan dedi.fitil gibi ittim içeri afedersiniz de korkuyorum bebise bi zararı olur mu ki

Cok gecmis olsun cnm. Ins bir an once toparlarsin

Çok geçmiş olsun cnm... Genelde bulantılar üç aydan sonra geçiyor ama inşallah çok uzamaz srnnkide

Kızlar doktor progestan verdi
Aslında ağızdan alınan bi ilaç ama fitil olarak kullan dedi.fitil gibi ittim içeri afedersiniz de korkuyorum bebise bi canım korkma zararlı bişeyi Dr vermez zate
Bişey olmaz canım korkma zararı olcak bişeyi Dr önermez zaten ben 3 haftadır kullanıyorum

Bu progestani agizdan alan bi tek benim sanirim gunde 2 kere tok karna dedi ve cok bas donmesi yapar dedi. Oturdugum yerde bile basim donuyor o derece bas donmesi yapti. Fitil olarak alinca bas donmesi yapiyormu acaba. Ona gore doktoruma fitil olarak alip alamiyacagimi sorayim. Bu arada ben elif 9 mayis ve 2. Gebelik

Fitil olarak bi yan etkisi olmadı bende ( gaz oldu) onu saymazsak

Oldu cnm regl dönemine yakın olunca regl olacağım yine diye düşündüm ama bebistenmis. Artık eskisi kadar ağrım yok sadece ani kalktığımda yükseğe uzandigimda oluyor o kadar.
Sen kac haftaliksin canim doktorum ani haraketten ve yukariya uzanmaktan sakinmami soyledi cok dusebilirmis dikkat etmek lazim

Gaz hamilelikte genel bi sikayet belkide hic alakasi yok progestanla. Ama benim bariz haptan oluyor bas donmesi olmadi soyluyeyim doktora bakalim ne dicek.
Canım doktor bana ağızdan alırsan aşırı baş dönmesi yapar fitil olarak kullan hiç bi yan etkisi olmaz dedi.Bence bi sor hem daha etkili oluyormuş fitil olarak

Sen kac haftaliksin canim doktorum ani haraketten ve yukariya uzanmaktan sakinmami soyledi cok dusebilirmis dikkat etmek lazim
6+3'deyiz cnm biz, dikkat ediyoruz elbette çok zorlamıyoruz kendimizi ama normal hayata da devam ediyoruz.

Günaydın kızlar, listeye eklenecekler özelden mesaj atsın bana ya da Aylin yigit 'e :)
1.Happyending 1mayis 1.cocuk

2.Tuğba 5 mayıs 1. gebelik

3.Elif 9 mayis ve 2. Gebelik

4.F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik

5.Nilts 13 mayıs 1.gebelik

6.Aylin 13 mayıs 2.gebelik

7.Annona 13 mayıs 2. gebelik

8.Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik

9.Ayşe 16 mayıs 1. gebelik

10.Lamezi 2.cocuk 27 mayıs

11.Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk

12.Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk

13. Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik

14.Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk

15.Elif 9 mayis ve 2. Gebelik

16. Happyending 1mayis 1.cocuk

Melek anneler günaydın
Naçizane fikrimi söylemek isterim. Şimdi liste yapılıyor ya, aslında bir çoğumuz bu listeye göre doğum yapmayacağız. 1/2 hafta önde olacak muhtemelen... Ama yine de ekleyebilirsiniz.. 11 mayıs Pircici ilk çocuk...

Bugün 11:40da doktora gideceğim bakalım minik fasulyemin kesesi gözükecek mi?

Melek anne, geçmiş olsun canım. Rabbim sana şifa bebeğine sağlık sıhhat versin... Mide bulantısına en iyi çözüm sarı kavrulmuş leblebi. Mide asidini alıyor. İnanın gerçekten çok faydasını göreceksiniz... Her şeye rağmen bol bol bol bol su içmeyi sakın ama sakın ihmal etmeyelim annişler.. Su içmek gerçekten çok önemli gebeliğimiz için.

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…