canım cok geçmiş olsun..Senin ve bebeğinin iyi olduğuna sevindim.umarim bundan sonra böyle bir durum yaşamazsın..Bende de aşırı halsizlik ve tansiyon düşüklüğü var bende yarın dr a gidicem.Kızlar nasılsınız durumlar ne? Ben hiçbir besin alamadığım ve sürekli kustuğum için doktorum yatış verdi bu gece hastanedeyim serum tedavisine başladı. Gözim açıldı yenifen dünyaya gelmiş gibiyim bu sabah ölüyorum sanmıştım. Allah hiçbirinize yaşatmasın ama bu kadar çok kusarsanız ve besin alamazsanız hiç beklemeyin hastaneye gidin. Çok şükür bebeğim iyi. Kalbi gümgüm atıyo teyzoşları.
Geçmiş olsun canım teyzesi sevsin onu iyiymiş çok şükürKızlar nasılsınız durumlar ne? Ben hiçbir besin alamadığım ve sürekli kustuğum için doktorum yatış verdi bu gece hastanedeyim serum tedavisine başladı. Gözim açıldı yenifen dünyaya gelmiş gibiyim bu sabah ölüyorum sanmıştım. Allah hiçbirinize yaşatmasın ama bu kadar çok kusarsanız ve besin alamazsanız hiç beklemeyin hastaneye gidin. Çok şükür bebeğim iyi. Kalbi gümgüm atıyo teyzoşları.
Oldu cnm regl dönemine yakın olunca regl olacağım yine diye düşündüm ama bebistenmis. Artık eskisi kadar ağrım yok sadece ani kalktığımda yükseğe uzandigimda oluyor o kadar.Kizlar merbaba 4 haftalik hamileyim daha cok yeni. Kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi bi sanci oluyo arada ve yine bazen bel agrisi oluyo geciyo. Sizlerde de oldu mu acaba??
Geçmiş olsun canım ya inş toparlarsin kendini. Allah bir daha yasatmasin ya korkulu rüyam kusma, hafif bulantim oluyor ama şükür ağır değil.Kızlar nasılsınız durumlar ne? Ben hiçbir besin alamadığım ve sürekli kustuğum için doktorum yatış verdi bu gece hastanedeyim serum tedavisine başladı. Gözim açıldı yenifen dünyaya gelmiş gibiyim bu sabah ölüyorum sanmıştım. Allah hiçbirinize yaşatmasın ama bu kadar çok kusarsanız ve besin alamazsanız hiç beklemeyin hastaneye gidin. Çok şükür bebeğim iyi. Kalbi gümgüm atıyo teyzoşları.
Kızlar nasılsınız durumlar ne? Ben hiçbir besin alamadığım ve sürekli kustuğum için doktorum yatış verdi bu gece hastanedeyim serum tedavisine başladı. Gözim açıldı yenifen dünyaya gelmiş gibiyim bu sabah ölüyorum sanmıştım. Allah hiçbirinize yaşatmasın ama bu kadar çok kusarsanız ve besin alamazsanız hiç beklemeyin hastaneye gidin. Çok şükür bebeğim iyi. Kalbi gümgüm atıyo teyzoşları.
Çok geçmiş olsun cnm... Genelde bulantılar üç aydan sonra geçiyor ama inşallah çok uzamaz srnnkideKızlar nasılsınız durumlar ne? Ben hiçbir besin alamadığım ve sürekli kustuğum için doktorum yatış verdi bu gece hastanedeyim serum tedavisine başladı. Gözim açıldı yenifen dünyaya gelmiş gibiyim bu sabah ölüyorum sanmıştım. Allah hiçbirinize yaşatmasın ama bu kadar çok kusarsanız ve besin alamazsanız hiç beklemeyin hastaneye gidin. Çok şükür bebeğim iyi. Kalbi gümgüm atıyo teyzoşları.
Bişey olmaz canım korkma zararı olcak bişeyi Dr önermez zaten ben 3 haftadır kullanıyorumKızlar doktor progestan verdi
Aslında ağızdan alınan bi ilaç ama fitil olarak kullan dedi.fitil gibi ittim içeri afedersiniz de korkuyorum bebise bi canım korkma zararlı bişeyi Dr vermez zate
Fitil olarak bi yan etkisi olmadı bende ( gaz oldu) onu saymazsakBu progestani agizdan alan bi tek benim sanirim gunde 2 kere tok karna dedi ve cok bas donmesi yapar dedi. Oturdugum yerde bile basim donuyor o derece bas donmesi yapti. Fitil olarak alinca bas donmesi yapiyormu acaba. Ona gore doktoruma fitil olarak alip alamiyacagimi sorayim. Bu arada ben elif 9 mayis ve 2. Gebelik
Gaz hamilelikte genel bi sikayet belkide hic alakasi yok progestanla. Ama benim bariz haptan oluyor bas donmesi olmadi soyluyeyim doktora bakalim ne dicek.Fitil olarak bi yan etkisi olmadı bende ( gaz oldu) onu saymazsak
1mayis 1.cocukANNE ADI BEKLENEN DOĞUM TARİHİ GEBELİK SIRASI
- Nilts 13 mayıs 1.gebelik
- Aylin 13 mayıs 2.gebelik
Sen kac haftaliksin canim doktorum ani haraketten ve yukariya uzanmaktan sakinmami soyledi cok dusebilirmis dikkat etmek lazimOldu cnm regl dönemine yakın olunca regl olacağım yine diye düşündüm ama bebistenmis. Artık eskisi kadar ağrım yok sadece ani kalktığımda yükseğe uzandigimda oluyor o kadar.
Içim rahatlattin canım çok teşekkür ederimBişey olmaz canım korkma zararı olcak bişeyi Dr önermez zaten ben 3 haftadır kullanıyorum
Canım doktor bana ağızdan alırsan aşırı baş dönmesi yapar fitil olarak kullan hiç bi yan etkisi olmaz dedi.Bence bi sor hem daha etkili oluyormuş fitil olarakGaz hamilelikte genel bi sikayet belkide hic alakasi yok progestanla. Ama benim bariz haptan oluyor bas donmesi olmadi soyluyeyim doktora bakalim ne dicek.
6+3'deyiz cnm biz, dikkat ediyoruz elbette çok zorlamıyoruz kendimizi ama normal hayata da devam ediyoruz.Sen kac haftaliksin canim doktorum ani haraketten ve yukariya uzanmaktan sakinmami soyledi cok dusebilirmis dikkat etmek lazim
Melek anne, geçmiş olsun canım. Rabbim sana şifa bebeğine sağlık sıhhat versin... Mide bulantısına en iyi çözüm sarı kavrulmuş leblebi. Mide asidini alıyor. İnanın gerçekten çok faydasını göreceksiniz... Her şeye rağmen bol bol bol bol su içmeyi sakın ama sakın ihmal etmeyelim annişler.. Su içmek gerçekten çok önemli gebeliğimiz için.Kızlar nasılsınız durumlar ne? Ben hiçbir besin alamadığım ve sürekli kustuğum için doktorum yatış verdi bu gece hastanedeyim serum tedavisine başladı. Gözim açıldı yenifen dünyaya gelmiş gibiyim bu sabah ölüyorum sanmıştım. Allah hiçbirinize yaşatmasın ama bu kadar çok kusarsanız ve besin alamazsanız hiç beklemeyin hastaneye gidin. Çok şükür bebeğim iyi. Kalbi gümgüm atıyo teyzoşları.
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)Melek anneler günaydın
Naçizane fikrimi söylemek isterim. Şimdi liste yapılıyor ya, aslında bir çoğumuz bu listeye göre doğum yapmayacağız. 1/2 hafta önde olacak muhtemelen... Ama yine de ekleyebilirsiniz.. 11 mayıs Pircici ilk çocuk...
Bugün 11:40da doktora gideceğim bakalım minik fasulyemin kesesi gözükecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?