2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

1. Happyending 1mayis 1.cocuk
  2. Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
  3. Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
  4. Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
  5. CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
  6. Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
  7. Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
  8. F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
  9. Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
  10. Pircici 11 Mayıs 1.cocuk
  11. özge 11 mayıs 1. gebeliğim
  12. Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
  13. Nilts 13 mayıs 1.gebelik
  14. Aylin 13 mayıs 2.gebelik
  15. Annona 13 mayıs 2. gebelik
  16. Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
  17. Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
  18. Lamezi 2.cocuk 27 mayıs

değerin kaç suan da Beta Hgg ? bende 3 ay önce kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldum anlıyorum seni ama her gebelik yeni aynı sanssss bu kez olucak arkadasım inşşşş

Kızlar yanlız aranızda 3. Çocuğa hamile olan bı ben varım heralde tuaf hissettim

değerin kaç suan da Beta Hgg ? bende 3 ay önce kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldum anlıyorum seni ama her gebelik yeni aynı sanssss bu kez olucak arkadasım inşşşş

En son geçen hafta salı yaptırdım 104 tü doktorum tekrarına gerek olmaıdğını söyleyip perşembeye randevu verdi tahmini bugün 1200 civarı falan diye düşünüyorum. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimiz için

amin canım inşşş münarek ay içindeyiz güzel haberler alıcağız hepbirlikte

Kızlar bu listeyi konu sahibi konu giriş sayfasına tablo ekleyerek yapıyor subat anneleri grubundaydım oradan biliyorum

amin canım inşşş münarek ay içindeyiz güzel haberler alıcağız hepbirlikte
Bende Bursa dan yaziyorum kizlar. Gecen hafta sali gunu kontrole gitmistim 4+6 ydim karindan keseyi gorduk. Haftaya yine gel dedi. Ama bu gun 5+6 kalp atisi icin cok erken dimi. yarin gideyim diyorum kontrole en azindab tam 6 haftalik olayim.

Bende Bursa dan yaziyorum kizlar. Gecen hafta sali gunu kontrole gitmistim 4+6 ydim karindan keseyi gorduk. Haftaya yine gel dedi. Ama bu gun 5+6 kalp atisi icin cok erken dimi. yarin gideyim diyorum kontrole en azindab tam 6 haftalik olayim.

değişebiliyor yha canım ama iyi düşünmüşşün 6 haftalık olur en azından mantıklı

takıp etmesi oluşturması daha kolay oluyor böyle zor olur canım

evet doğru söyüyorsun konu sahibi okuyorsa inş çeker listeyi ama telefondan giriyorsa zor olur oda ama ben pc başında düzeltebildiğim kadar güncel tutmaya çalışırım

Evet canım erken hatta yarın bile duyamazsan telaş yapma ben şu an 5+3teyim doktor tam 7de çağırdı beni, Inşallah duyarsin sağlıkla

kızlar yardım hiç gec döllenme yasayan oldumu ben asılama ile hamile kaldım il dedegim 140 sonra v345 enson 536 yarın kontrol ver hersey yolunda diyor ama kese bile görünmdei moralim çok bozuksat göre haftam uymlu degi,l çok kötüyüm

Canım daha küçük kese normal bence endişe etme

evet doğru söyüyorsun konu sahibi okuyorsa inş çeker listeyi ama telefondan giriyorsa zor olur oda ama ben pc başında düzeltebildiğim kadar güncel tutmaya çalışırım
Merhaba
Yazdığın gibi olsa daha iyi tabiii
Benimde sata göre Doğum tarihim 2 mayıs gözüküyor
2. Çocuğum olacak inş Allah nasip ederse
Bir kızım var 2 mayıs doğumlu
2ciside aynı tarih doğumlu olacak gibi gözüküyor şans işte.istesen denk getiremezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…