- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
tabiki kendime dikkat ediyorum ama yine de çok evhamlanmıyorum. Normal yaşantıma devam ediyorum biraz daha dikkat ederek. İlk gebeliğimde normalde 9. Hafta olması gerekirken 6. Haftada kaldı büyümedi kese içinde bebek oluşmadı yine geç döllenmeden dolayı bekleyelim gözükür diye diye 9. Haftaya gelmiştik ama boş gebelikmiş canım :/ şimdi içim çok daha rahat hep iyi şeyler hissediyorum hayırlısı
Kızlar yanlız aranızda 3. Çocuğa hamile olan bı ben varım heralde tuaf hissettim
Benim geçen hafta 1900 du sadece kese göründü o da minnacık.haftaya artar baya inşallah görünür bebis :)
değerin kaç suan da Beta Hgg ? bende 3 ay önce kalp atışını duyamadığım için kürtaj oldumanlıyorum seni ama her gebelik yeni aynı sanssss bu kez olucak arkadasım inşşşş
En son geçen hafta salı yaptırdım 104 tü doktorum tekrarına gerek olmaıdğını söyleyip perşembeye randevu verdi tahmini bugün 1200 civarı falan diye düşünüyorum. İnşallah Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimiz için
Kızlar yanlız aranızda 3. Çocuğa hamile olan bı ben varım heralde tuaf hissettim
Kızlar bu listeyi konu sahibi konu giriş sayfasına tablo ekleyerek yapıyor subat anneleri grubundaydım oradan biliyorum
Bende Bursa dan yaziyorum kizlar. Gecen hafta sali gunu kontrole gitmistim 4+6 ydim karindan keseyi gorduk. Haftaya yine gel dedi. Ama bu gun 5+6 kalp atisi icin cok erken dimi. yarin gideyim diyorum kontrole en azindab tam 6 haftalik olayim.amin canım inşşş münarek ay içindeyiz güzel haberler alıcağız hepbirlikte
takıp etmesi oluşturması daha kolay oluyor böyle zor olur canımlisteyi güncel tutuyoruz ben tablo ekleyemedim dediğin gibi de olursa daha iyi olur tabiki
Bende Bursa dan yaziyorum kizlar. Gecen hafta sali gunu kontrole gitmistim 4+6 ydim karindan keseyi gorduk. Haftaya yine gel dedi. Ama bu gun 5+6 kalp atisi icin cok erken dimi. yarin gideyim diyorum kontrole en azindab tam 6 haftalik olayim.
takıp etmesi oluşturması daha kolay oluyor böyle zor olur canım
Evet canım erken hatta yarın bile duyamazsan telaş yapma ben şu an 5+3teyim doktor tam 7de çağırdı beni, Inşallah duyarsin sağlıklaBende Bursa dan yaziyorum kizlar. Gecen hafta sali gunu kontrole gitmistim 4+6 ydim karindan keseyi gorduk. Haftaya yine gel dedi. Ama bu gun 5+6 kalp atisi icin cok erken dimi. yarin gideyim diyorum kontrole en azindab tam 6 haftalik olayim.
Canım daha küçük kese normal bence endişe etmekızlar yardım hiç gec döllenme yasayan oldumu ben asılama ile hamile kaldım il dedegim 140 sonra v345 enson 536 yarın kontrol ver hersey yolunda diyor ama kese bile görünmdei moralim çok bozuksat göre haftam uymlu degi,l çok kötüyüm
Tam 7 si ayın kaçına denk geliyoEvet canım erken hatta yarın bile duyamazsan telaş yapma ben şu an 5+3teyim doktor tam 7de çağırdı beni, Inşallah duyarsin sağlıkla
normal mi bilmiyorum bu durm ilk bebgimi bos gebelikti kaybettim bundada korkuyorumCanım daha küçük kese normal bence endişe etme
Merhabaevet doğru söyüyorsun konu sahibi okuyorsa inş çeker listeyi ama telefondan giriyorsa zor olur oda ama ben pc başında düzeltebildiğim kadar güncel tutmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?