2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Artık baktirma cnm gerek yok ilk başta hızlı artıp sonra yavaşlıyormus artış, artık ultrason ile devam edeceksin.

Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
Hemen git tatlim. Bendede oldu leke kirmizi yada pembe olmadikca onemli degil ama tedbir amacli progestan baslatiyor. Hem icin de rahat eder. Diger turlu insanin aklindan cikmiyor bi turlu

Degerler her zaman 2 kat ilerlemiyor. Sanirim 6000 lerden sonra deger artisi yavasliyor. Hic takilma artik degerlere. Kalbini duymasan bile kesenin gelisimine bakar bebis icindemi ona bakar. Icin rahat eder

Merhaba kizlar cift çizgiyi dün gördüm bende
teprik ederim canim. Allah kucagina almayida nasip etsin isallah

Ay gecmez ki simdi 15 gun :)) sen kac haftaliksin doktor bana 4 haftalkk dedk ve degerimin yuksek oldugunu soyledi karnimdan bakti gorduk bebegi

benimde karnımdan baktı benimde sat a göre 5 bişey demedi DR um.2 hafta sonra gel dedi ayın son günü hersey yolunda kesemiz sağlıklı dedi

benimde karnımdan baktı benimde sat a göre 5 bişey demedi DR um.2 hafta sonra gel dedi ayın son günü hersey yolunda kesemiz sağlıklı dedi
Yani ben halâ hesaplayamadim kac haftaligim doktorum 4 diyo ama aklim karisti 10 agustos reglimin baslangici 5 gun surdu 22 ve 23 agustos yumurtamin catladigi ve iliskide bulundugum gunler. Yani tam olarak hangi gunden hesaplamam gerek anlayamadm

Yani ben halâ hesaplayamadim kac haftaligim doktorum 4 diyo ama aklim karisti 10 agustos reglimin baslangici 5 gun surdu 22 ve 23 agustos yumurtamin catladigi ve iliskide bulundugum gunler. Yani tam olarak hangi gunden hesaplamam gerek anlayamadm

benim ki dediki ilk başlarda 1/2 hafta önce söyleniyor muş.Sonra bebeğin gelişimine göre tam haftası daha net hesaplanırmış

Reglin başlangıcını alıyorlar canim 10 agustostan baslat haftani

Kızlar bebişimin kalbini dinledim az önce pıt pıt mucizemm Allah'ım korusun tüm bebişlerimizi. Çok mutluyum ya Allah isteyen herkese nasip etsin inş. iki hafta sonra tekrar gel dedi nasıl beklicem ki iki hafta.
Amin canım canım ins.
Duyma sırası bizlerde ins.

Kızlar merhaba, ben de hamileyim. Bugün gecikmemin 4.günü, 2 gün önce israr testinde öğrendim, dün kan testinde bhcg 850 çıktı. Doktor üstten ultrasonla baktı ancak göremedi keseyi, yarın tekrar gideceğim bhcg değerinin ikiye katlanması gerekiyor dedi. Bhcg bu civarlarda olup kesesi gözüken oldu mu? Yoksa erken ve telaş yapmamalı mıyım?

Allahım bize de nasip etsin inşaallah Tam olarak kaç haftalıkmış canım
6+6 gün bugün canım yarın 7 haftamız bitcek, kilo almışsın dedi yedim zılgıtı diyetisyene gitcem.. kilo olunca zor oluyor karından bakmak 70 kilo olmuşum sağlık olsun veririz inş. Allah herkese nasip etsin, videoya çektik biz siz de çekin hatıra olsun :)

Bhcg 1500 lerde olmasi gerekiyo dedi droktorum bana benimki 282 cikti bugun bida kan vercem bakalim ins. Çıkar degerlerimiz.erken gitmeseydim aklım böyle bulanmicakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…