2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

tatlım hayırlı olsun inş yarın senin değer 2000 lere yaklaşır zaten hiç merak etme, gerekmedikçede vajinal baktırma karından daha güvenli :) biz 5+3 te karından gördük kesemizi, 6+6 bugün kalbini dinledik acele etmeden ilerliyor doktorum sakin davranıyoruz biz de elimizden geldiğince.

Emzirirken verirsin zaten.bence kiloyu dert edip cok takma.dikkat et cok diilde az ara ara ye.benim ilkinde gebelik sekeri cikti agiz tadiyla yasayamadim hamileligimi

İnşallah dediğin gibi 2000 lere yaklaşır canım :) sana da hayırlı olsun, değişik bir duygu olmalı bebişinin kalbinin sesini dinlemek :)

Yani ben halâ hesaplayamadim kac haftaligim doktorum 4 diyo ama aklim karisti 10 agustos reglimin baslangici 5 gun surdu 22 ve 23 agustos yumurtamin catladigi ve iliskide bulundugum gunler. Yani tam olarak hangi gunden hesaplamam gerek anlayamadm
Adetin başladığı günden itibaren hesaplanıyor.internette var adet tarihini yazınca kaç hafta kaç günlük olduğunu yazıyor.

Amin canim sağolasin
ozman hoşgedin mayıs annesi :)
Hosbuldum canim

Kızlar merhaba
Ben de bugün 5te gideceğim doktora
atışlarını duyarım inş
Bi de hasta oldum
Boğazım acıyor
Burnum akıyor
Zaten hamilelikten halsizlik baş dönmesi tansiyon düşüklüğü var bi de üstüne bu hastalık eklendi tam oldu
İyice yatağa yapıştım
Parol içiyorum dün akşamdan beri
5 yaşında bir kızım var onlan ilgilenemiyorum çok üzülüyorum
Bugün okuluna bile götüremeyeceğim bu halim böyle devam ederse

ya benm aklıma takılan ben normalde 6+3 um bugun doktorumun hesaplamasına gore yanı bu hesaplama nasl oluyor anlamyrm

Canım değer 1000lerin üzerine çıkınca 3-4 günde bir ikiye katlıyormuş.bence duyarsin bebisini insallah

Şu an aynı durumdayım boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı benimde 5 yaşında oğlum var babannesi ilgileniyor zencefil bal limon iç boğazım için çok iyi geliyor

Şu an aynı durumdayım boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı benimde 5 yaşında oğlum var babannesi ilgileniyor zencefil bal limon iç boğazım için çok iyi geliyor

Kızlar bebişimin kalbini dinledim az önce pıt pıt mucizemm Allah'ım korusun tüm bebişlerimizi. Çok mutluyum ya Allah isteyen herkese nasip etsin inş. iki hafta sonra tekrar gel dedi nasıl beklicem ki iki hafta.
Canimm hayırlı olsun inşallah, darısı bize.tam olarak kaç haftaliksin şimdi ben de onumuzdeki cumartesi gidicem kalp atışı için inşallah duyarim.zor sabrediyorum 8 gün var daha

Hamilelikte hastalık çok kötü yaaa
Geçmiş olsun sana da
O tarz içecekleri içemiyorum midem almıyor.Sabah ıhlamuru bile zor içtim
Şanslısın oğlunla ilgilenecek birileri var
Benim bulunduğum yerde hiç kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…