tatlım hayırlı olsun inş yarın senin değer 2000 lere yaklaşır zaten hiç merak etme, gerekmedikçede vajinal baktırma karından daha güvenli :) biz 5+3 te karından gördük kesemizi, 6+6 bugün kalbini dinledik acele etmeden ilerliyor doktorum sakin davranıyoruz biz de elimizden geldiğince.Kızlar merhaba, ben de hamileyim. Bugün gecikmemin 4.günü, 2 gün önce israr testinde öğrendim, dün kan testinde bhcg 850 çıktı. Doktor üstten ultrasonla baktı ancak göremedi keseyi, yarın tekrar gideceğim bhcg değerinin ikiye katlanması gerekiyor dedi. Bhcg bu civarlarda olup kesesi gözüken oldu mu? Yoksa erken ve telaş yapmamalı mıyım?
Emzirirken verirsin zaten.bence kiloyu dert edip cok takma.dikkat et cok diilde az ara ara ye.benim ilkinde gebelik sekeri cikti agiz tadiyla yasayamadim hamileligimi6+6 gün bugün canım yarın 7 haftamız bitcek, kilo almışsın dedi yedim zılgıtı diyetisyene gitcem.. kilo olunca zor oluyor karından bakmak 70 kilo olmuşumsağlık olsun veririz inş. Allah herkese nasip etsin, videoya çektik biz siz de çekin hatıra olsun :)
tatlım hayırlı olsun inş yarın senin değer 2000 lere yaklaşır zaten hiç merak etme, gerekmedikçede vajinal baktırma karından daha güvenli :) biz 5+3 te karından gördük kesemizi, 6+6 bugün kalbini dinledik acele etmeden ilerliyor doktorum sakin davranıyoruz biz de elimizden geldiğince.
ben salı gideceğim doktora inşallah duyarız kalp atışını:)kalp atışını dinleyen var mı?haftaya doktora gideceğiz dinletir mi acaba
Adetin başladığı günden itibaren hesaplanıyor.internette var adet tarihini yazınca kaç hafta kaç günlük olduğunu yazıyor.Yani ben halâ hesaplayamadim kac haftaligim doktorum 4 diyo ama aklim karisti 10 agustos reglimin baslangici 5 gun surdu 22 ve 23 agustos yumurtamin catladigi ve iliskide bulundugum gunler. Yani tam olarak hangi gunden hesaplamam gerek anlayamadm
Gözün aydın canım çok sevindim :)Kızlar bebişimin kalbini dinledim az önce pıt pıt mucizemm Allah'ım korusun tüm bebişlerimizi. Çok mutluyum ya Allah isteyen herkese nasip etsin inş. iki hafta sonra tekrar gel dedi nasıl beklicem ki iki hafta.
Amin canim sağolasinHemen git tatlim. Bendede oldu leke kirmizi yada pembe olmadikca onemli degil ama tedbir amacli progestan baslatiyor. Hem icin de rahat eder. Diger turlu insanin aklindan cikmiyor bi turlu
Degerler her zaman 2 kat ilerlemiyor. Sanirim 6000 lerden sonra deger artisi yavasliyor. Hic takilma artik degerlere. Kalbini duymasan bile kesenin gelisimine bakar bebis icindemi ona bakar. Icin rahat eder
teprik ederim canim. Allah kucagina almayida nasip etsin isallah
Hosbuldum canimozman hoşgedin mayıs annesi :)
Canım değer 1000lerin üzerine çıkınca 3-4 günde bir ikiye katlıyormuş.bence duyarsin bebisini insallahkizlar ya dun hcg baktirdim yine 9243 olmus ama hesaplarima gore 12binlerde olmaliydi sanki. on gun once 398di iki gunde iki kat artiyoya az geldi sanki bana ne dersiniz??? gecen pazartesi kese gorundu. bu pazartesi yine randevum var bu degerle kalbini gorup duyarmiyim sizce??
Son adet tarihine göre hesaplanıyor canım.en son ne zaman adet olduysan o zamandan saymaya başlıyorlarya benm aklıma takılan ben normalde 6+3 um bugun doktorumun hesaplamasına gore yanı bu hesaplama nasl oluyor anlamyrm
Şu an aynı durumdayım boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı benimde 5 yaşında oğlum var babannesi ilgileniyor zencefil bal limon iç boğazım için çok iyi geliyorKızlar merhaba
Ben de bugün 5te gideceğim doktora
atışlarını duyarım inş
Bi de hasta oldum
Boğazım acıyor
Burnum akıyor
Zaten hamilelikten halsizlik baş dönmesi tansiyon düşüklüğü var bi de üstüne bu hastalık eklendi tam oldu
İyice yatağa yapıştım
Parol içiyorum dün akşamdan beri
5 yaşında bir kızım var onlan ilgilenemiyorum çok üzülüyorum
Bugün okuluna bile götüremeyeceğim bu halim böyle devam ederse
Şu an aynı durumdayım boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı benimde 5 yaşında oğlum var babannesi ilgileniyor zencefil bal limon iç boğazım için çok iyi geliyorKızlar merhaba
Ben de bugün 5te gideceğim doktora
atışlarını duyarım inş
Bi de hasta oldum
Boğazım acıyor
Burnum akıyor
Zaten hamilelikten halsizlik baş dönmesi tansiyon düşüklüğü var bi de üstüne bu hastalık eklendi tam oldu
İyice yatağa yapıştım
Parol içiyorum dün akşamdan beri
5 yaşında bir kızım var onlan ilgilenemiyorum çok üzülüyorum
Bugün okuluna bile götüremeyeceğim bu halim böyle devam ederse
Canimm hayırlı olsun inşallah, darısı bize.tam olarak kaç haftaliksin şimdi ben de onumuzdeki cumartesi gidicem kalp atışı için inşallah duyarim.zor sabrediyorum 8 gün var dahaKızlar bebişimin kalbini dinledim az önce pıt pıt mucizemm Allah'ım korusun tüm bebişlerimizi. Çok mutluyum ya Allah isteyen herkese nasip etsin inş. iki hafta sonra tekrar gel dedi nasıl beklicem ki iki hafta.
Canim biliyorum o hesaba gore zaten 5+1 gibi bise cikiyo doktorun 4 haftalik demesi aklimi karistirdi sadeceAdetin başladığı günden itibaren hesaplanıyor.internette var adet tarihini yazınca kaç hafta kaç günlük olduğunu yazıyor.
Şu an aynı durumdayım boğaz ağrısı öksürük burun akıntısı benimde 5 yaşında oğlum var babannesi ilgileniyor zencefil bal limon iç boğazım için çok iyi geliyor
5+1 canim ama dun doktorum 4 hafta gibi bise dedi anlam veremedim niye oyle dedigine simdi hangisi dogru benim hesabim mi doktorun dedigi miReglin başlangıcını alıyorlar canim 10 agustostan baslat haftani
5+1 sata gore canim benimki dr 4 hfta falan dedi anlayamadim sata gore mi takip ediyim yanibenim ki dediki ilk başlarda 1/2 hafta önce söyleniyor muş.Sonra bebeğin gelişimine göre tam haftası daha net hesaplanırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?