2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Yok cnm ya daha ilk öğrendiğimde hemen kan aldılar beta HCG bile baktılar, bizde de kaydın olsun yine doktoruna git dediler.

Gözünüz aydın hadi inş hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişleri hep beraber. Şimdi kese görünür sizin ama kalp atışını da duyarsınız haftaya.

Ben yine uyuyamıyorum kızlar ya,sağ sola dönmekten kalkıyorum hep. Ya ben top patlasa kalkmazdim bu ne ki. Yüzüstü yatamıyorum göğüslerim acıyor ondan mı acaba uyanmalar. Ağrım yok sadece kollarım uyuşuyor üstüne yatıyorum galiba. Ya uyuyabilecegim tek zamanlar bu zamanlar şimdi heyecan da yaptım yarın bebişi görcez diye hiç yatamam artık

Onemli bir sey oldugunu sanmiyorum ama isterseniz yarın gelin bakalim dedi. Benik bugün baska bir doktora randevum var ona gidecegim. Gecen hafta bu yazdigim doktor vajinal ultrasonla baktigi icin bu hafta baktirmayacaktim ama lekelenme oldugu icin endişelendim acikcasi. Kalp atisini gormek istiyorum.

Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??

Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
En son ne zaman gittiniz doktora bu hafta değilse gidin bence içiniz rahatlar.

En son ne zaman gittiniz doktora bu hafta değilse gidin bence içiniz rahatlar.
ben henüz doktora hiç gitmedim.. pazartesi gününe almıştık randevuyu doktorumuz izindeydi.. ama şimdi bu akşam buralarda bi doktora gitcem galiba çünkü korktum gerçekten şuan çok..

kizlar ya dun hcg baktirdim yine 9243 olmus ama hesaplarima gore 12binlerde olmaliydi sanki. on gun once 398di iki gunde iki kat artiyoya az geldi sanki bana ne dersiniz??? gecen pazartesi kese gorundu. bu pazartesi yine randevum var bu degerle kalbini gorup duyarmiyim sizce??

Kızlar Günaydın

yerleşme kanaması olabilir mi ?

8. hafta da mısın ? 7. haftadan sonra duyulur.Ama kalp atışıyla beta HGG bir ilgisi var mı bilmiyorum ?

hiç bilmiyorum ki akşama kadar takip edip akşam bi doktora gitcem kendi doktorum izinli maalesef başka doktora gitmek zorunda kaldım..

5. haftadan sonra büyüme hızıda artıyor .ani hakaretlerimizden bile etkşleniyorlar .Bence bebişin büyüyüyor canım buaradyım diye sinyal çakmış sana :) inşş allahın izniyle içini ferah tut

5. haftadan sonra büyüme hızıda artıyor .ani hakaretlerimizden bile etkşleniyorlar .Bence bebişin büyüyüyor canım buaradyım diye sinyal çakmış sana :) inşş allahın izniyle içini ferah tut
inşallah öyledir canım benim.. o orda olsun büyüsün sağlıklı olsun başka sey istemem gerçi hepiniz için dileğim bu hepimiz umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaa

Kızlar Günaydın
benmce gitvtatlım benimde lekenlen meme vardı progestrona basladı tembir amaclı ihmal etmeden git her ihtimale karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…