Yok cnm ya daha ilk öğrendiğimde hemen kan aldılar beta HCG bile baktılar, bizde de kaydın olsun yine doktoruna git dediler.Yarına yine
Kalp atışını duyunca dediler sen duydun mu ondan mi kan aldılar.
Doktorumu aradım yarın yine gel kan ver dedi
Düşük tehlikesine karşı dedi sanırım kalo atışını duy gel dedi 7.hafta gibi.
Yarin doktorum çağırdı bida kan tahlili artış var mi diye
Gözünüz aydın hadi inş hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişleri hep beraber. Şimdi kese görünür sizin ama kalp atışını da duyarsınız haftaya.Merhaba herkese bende mayıs annesi olucam Allah ın izniyle inşallah ikinci gebeliğim biraz gecmişi okudum benimde salı günü 2500 cıktı bchg haftaya carsamba aldım randevu 6+3 olucam görebiliriz inşallah ilki kadar heyecanlıyım
Doktor donus yaptimi sana merak ettim. Benimde gecen hafta o sekilde lekelenmem oldu. Doktoru aradim. Eger kan kirmizi pembe ve cok olursa hemen gel dedi. Ama kahverengi leke bazen onemsiz olabiliyor dedi. Progestan basladik hatta dunde kontrole gittim hic bi sorun yoktu. Icini ferah tut.
En son ne zaman gittiniz doktora bu hafta değilse gidin bence içiniz rahatlar.Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
ben henüz doktora hiç gitmedim.. pazartesi gününe almıştık randevuyu doktorumuz izindeydi.. ama şimdi bu akşam buralarda bi doktora gitcem galiba çünkü korktum gerçekten şuan çok..En son ne zaman gittiniz doktora bu hafta değilse gidin bence içiniz rahatlar.
Kızlar Günaydın
5+4 günlük hamileyim.. ilk defa az önce kahverengi çamur gibi bi akıntı geldi.. hemen doktora gideyim mi? biraz bekleyip takip mi edeyim.. var mı başına böyle bişey gelen??
kizlar ya dun hcg baktirdim yine 9243 olmus ama hesaplarima gore 12binlerde olmaliydi sanki. on gun once 398di iki gunde iki kat artiyoya az geldi sanki bana ne dersiniz??? gecen pazartesi kese gorundu. bu pazartesi yine randevum var bu degerle kalbini gorup duyarmiyim sizce??
5h3g biraz geriden geliom ben8. hafta da mısın ? 7. haftadan sonra duyulur.Ama kalp atışıyla beta HGG bir ilgisi var mı bilmiyorum ?
hiç bilmiyorum ki akşama kadar takip edip akşam bi doktora gitcem kendi doktorum izinli maalesef başka doktora gitmek zorunda kaldım..yerleşme kanaması olabilir mi ?
hiç bilmiyorum ki akşama kadar takip edip akşam bi doktora gitcem kendi doktorum izinli maalesef başka doktora gitmek zorunda kaldım..
inşallah öyledir canım benim.. o orda olsun büyüsün sağlıklı olsun başka sey istemem gerçi hepiniz için dileğim bu hepimiz umarım sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaa5. haftadan sonra büyüme hızıda artıyor .ani hakaretlerimizden bile etkşleniyorlar .Bence bebişin büyüyüyor canım buaradyım diye sinyal çakmış sana :) inşş allahın izniyle içini ferah tut
evet cnm progestron verdi kan degerim yüksek çıktı ama keseyi göremedi ona cnm sıkkınLekelenme devam ediyor mu
Progestan başladı mi peki tedbir amacli
benmce gitvtatlım benimde lekenlen meme vardı progestrona basladı tembir amaclı ihmal etmeden git her ihtimale karsıKızlar Günaydın
Gözün aydın canım aramıza hoş geldinMerhaba kizlar cift çizgiyi dün gördüm bende
Teşekkürler canimGözün aydın canım aramıza hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?