2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar bu arada kalp atışı için vajinal muayene mı yapıyor karindan mı
biz karından yapıyoruz canım, vajinal ultrason bir hafta önceye kadar görebiliyormuş o yüzden karından göremezler ise bakıyorlar alttan.

ya benm aklıma takılan ben normalde 6+3 um bugun doktorumun hesaplamasına gore yanı bu hesaplama nasl oluyor anlamyrm
son adet tarihinin ilk günü baz alınır hep böyle olur bu çünkü yumurtan o gün doğar, yumurtanın yaşı o zaman başlar ve yumurtan da bebişin oluyor.

Canimm hayırlı olsun inşallah, darısı bize.tam olarak kaç haftaliksin şimdi ben de onumuzdeki cumartesi gidicem kalp atışı için inşallah duyarim.zor sabrediyorum 8 gün var daha
6+6 bugün canım çok rahat duyuldu hatta doktora uzun dinlemeyelim zararı olur bile dedim pıtırcık yaa ağzını burnunu yicem doğunca :)

Kızlar bebeğin haftası son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır ama bebek 1 2 hafta geri ya da ileti çıkabiliyor ultrason da.Erken ya da geç döllenme meselesi
Benim sata göre 8 hafta olmam gerekiyor
Bakalım bugün kaç çıkacak ultrasonda
atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum
Tabiii Allah nasip ederse
Evet en son sadece düzgün bir kese görmüştük
İçinde bebek yoktu
Bakalım bugün neler bekliyor beni
Her şey nasip kısmet

güzel haberlerinizi bekliyoruz meleğinle inşşşş sesli sesliiii gel :)

ayyy herhalde ilk duyanlan seninki sanırım maşlhhh ayyyy darısı bir bir başımıza inşşşş
:) vardı dünde canım duyan arkadaşımız.. bir cm'den azıcık kısaymışız günümüz tam tutuyor, doktorum şu gün çatlar demişti yumurtan zaten o yüzden geç erken döllenme görünmüyor. ilk bebiş olunca da insan herşeye bambaşka gözle bakıyor işte.

Kesinlikle ilk bebekte fazlasiyla aceleci merakli telaşlı oluyoruz.gerci ikincide de ayni duygular var ama ilkine gore tecrübeli olunca daha relax olluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…