- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Canım o büyük ihtimalle yumurtlama günün e göre söylemiştir ama genelde sat a göre söyleniyor5+1 sata gore canim benimki dr 4 hfta falan dedi anlayamadim sata gore mi takip ediyim yani
biz karından yapıyoruz canım, vajinal ultrason bir hafta önceye kadar görebiliyormuş o yüzden karından göremezler ise bakıyorlar alttan.Kızlar bu arada kalp atışı için vajinal muayene mı yapıyor karindan mı
son adet tarihinin ilk günü baz alınır hep böyle olur bu çünkü yumurtan o gün doğar, yumurtanın yaşı o zaman başlar ve yumurtan da bebişin oluyor.ya benm aklıma takılan ben normalde 6+3 um bugun doktorumun hesaplamasına gore yanı bu hesaplama nasl oluyor anlamyrm
anladım canm sagol ılk gebelıkmıson adet tarihinin ilk günü baz alınır hep böyle olur bu çünkü yumurtan o gün doğar, yumurtanın yaşı o zaman başlar ve yumurtan da bebişin oluyor.
6+6 bugün canım çok rahat duyuldu hatta doktora uzun dinlemeyelim zararı olur bile dedimCanimm hayırlı olsun inşallah, darısı bize.tam olarak kaç haftaliksin şimdi ben de onumuzdeki cumartesi gidicem kalp atışı için inşallah duyarim.zor sabrediyorum 8 gün var daha
evet cnm ilk gebelik, bizim 12. ayımızda bebiş olunca 11 ay kitap okudum durdum nasıl olur neden olmaz diyeanladım canm sagol ılk gebelıkmı
6+6 bugün canım çok rahat duyuldu hatta doktora uzun dinlemeyelim zararı olur bile dedimpıtırcık yaa ağzını burnunu yicem doğunca :)
5+1 sata gore canim benimki dr 4 hfta falan dedi anlayamadim sata gore mi takip ediyim yani
Oyyyy maşallah popişini yidiklerim nasıl da buyuyorlar6+6 bugün canım çok rahat duyuldu hatta doktora uzun dinlemeyelim zararı olur bile dedimpıtırcık yaa ağzını burnunu yicem doğunca :)
6+6 bugün canım çok rahat duyuldu hatta doktora uzun dinlemeyelim zararı olur bile dedimpıtırcık yaa ağzını burnunu yicem doğunca :)
Kızlar bebeğin haftası son adet tarihinin ilk gününden hesaplanır ama bebek 1 2 hafta geri ya da ileti çıkabiliyor ultrason da.Erken ya da geç döllenme meselesi
Benim sata göre 8 hafta olmam gerekiyor
Bakalım bugün kaç çıkacak ultrasonda
atışlarını duymak için sabırsızlanıyorum
Tabiii Allah nasip ederse
Evet en son sadece düzgün bir kese görmüştük
İçinde bebek yoktu
Bakalım bugün neler bekliyor beni
Her şey nasip kısmet
Belki geç döllenme olmuştur canım bir dahaki kontrole gittiğinde doktora sor istersenCanim biliyorum o hesaba gore zaten 5+1 gibi bise cikiyo doktorun 4 haftalik demesi aklimi karistirdi sadece
:) vardı dünde canım duyan arkadaşımız.. bir cm'den azıcık kısaymışız günümüz tam tutuyor, doktorum şu gün çatlar demişti yumurtan zaten o yüzden geç erken döllenme görünmüyor. ilk bebiş olunca da insan herşeye bambaşka gözle bakıyor işte.ayyy herhalde ilk duyanlan seninki sanırım maşlhhh ayyyy darısı bir bir başımıza inşşşş
:) vardı dünde canım duyan arkadaşımız.. bir cm'den azıcık kısaymışız günümüz tam tutuyor, doktorum şu gün çatlar demişti yumurtan zaten o yüzden geç erken döllenme görünmüyor. ilk bebiş olunca da insan herşeye bambaşka gözle bakıyor işte.[/QUO
çok şükür ne kadar güzel hersey yolunda maşlh pıtırcıkkkk büyüsünler bir bir :)
Cümlemiz için amin inşAllah....güzel haberlerinizi bekliyoruz meleğinle inşşşş sesli sesliiii gel :)
Kesinlikle ilk bebekte fazlasiyla aceleci merakli telaşlı oluyoruz.gerci ikincide de ayni duygular var ama ilkine gore tecrübeli olunca daha relax olluyosun:) vardı dünde canım duyan arkadaşımız.. bir cm'den azıcık kısaymışız günümüz tam tutuyor, doktorum şu gün çatlar demişti yumurtan zaten o yüzden geç erken döllenme görünmüyor. ilk bebiş olunca da insan herşeye bambaşka gözle bakıyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?