- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
saol cnm ben anlamadım ki dün kese var dedi bugün göremedi kan degerleri yüksek cnm cok sıkkınAnkaradasin ozaman ben İstanbul da onerdim cnm inşallah korktuğum gibi olmaz içini ferah tut bencede yerlesme lekesidir
Cok iyi :)) 4 haftalik dedi doktorum sasirdim bende kesenin icinde minicik bi nokta :))nasıl ? bende bugün gördüm susam tanesi kadar :)
Canim mujdeyi aldigimdan beridir ilk muayenem doktorum karnimdan bakti idrara sıķışık gittim 4 haftalik benimki ve goruldu@Tambikedi @Aylin yigit kızlar kaçıncı haftanız da gördünüz bebişi, vajinal mı bakıldı karından mı. ay meraklandım biz 5+3 de karından keseyi gördük sadece. yarın randevumuz var inş bebişi kalp atışı ile görürüz.
Kese icinde bebisi de gordum canim :)) minicik bi noktabresmi yukleyeymGözün aydın canım keseyi mi gördun yoksa kese içinde bebisi de mi gördün:)
Minnoş mercimek tanesi :))
Kan kirmizi olursa tehlikeli diye biliorum ama devami gelcekmi ona dikkat et ve sakin uzanacak hareketler yapma dinlenmeye calisKizlar bugun ilk.kez az miktarda kahverengi lekelenmem oldu. Koyu kivamliydi. Biraz endiselendim acikcasi. Doktoruma watsapp tan yazdim ama henüz donmedi. Sizce tehlikeli bir sey olabilir mi?
Bugun biraz yoruldum ondan oldu belki de.simdi dinleniyorum. Yarin başka bir doktora randevum vardi. Ya bi oncekiyle ya bunla devam edecektim hangisiyle daha iyi uyusursak. Simdi vajinal bakmak isterse yarin bi risk olur mu acaba? Diger doktor geçen hafta vajinal ultrasonla bakmisti cunku. Cok sık olmus olacak arasi?Kan kirmizi olursa tehlikeli diye biliorum ama devami gelcekmi ona dikkat et ve sakin uzanacak hareketler yapma dinlenmeye calis
Ben vajinal baktirmiyorum cunku ilk gebeligimde hicbi sorunum yoktu vajinal bakti o aksam kanamam oldu ve dusurdum doktor alakasi yok dior ama benim aklimda hep bi soru isareti kaldi eger gebelik varsa baktirmiorumBugun biraz yoruldum ondan oldu belki de.simdi dinleniyorum. Yarin başka bir doktora randevum vardi. Ya bi oncekiyle ya bunla devam edecektim hangisiyle daha iyi uyusursak. Simdi vajinal bakmak isterse yarin bi risk olur mu acaba? Diger doktor geçen hafta vajinal ultrasonla bakmisti cunku. Cok sık olmus olacak arasi?
Kandami cıktı 10 gün önceMerhaba arkadaşlar. Bu ay gebeliğini öğrenen başka arkadaşım var mı bilmiyorum ama ben adetime 13 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Adetime 9 gün kala da kan testiyle tescilledim.Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı gebelik geçirmemizi nasip eder. Ben benimle aynı zamanlarda bu heyecanı paylaşacak olan ve aynı zamanlarda bebeklerimizi kucağımıza alacağımız annelerle tanışmayı hikayelerini dinlemeyi çok istiyorum. ❤
Happyending 1mayis 1.cocuk
Katrina_ 3 Mayıs 1.çocuk
Dodine. 5 Mayıs 1. Çocuk
Tuğba 5 mayıs 1. gebelik
Cikolatalimuffin 7 mayıs 1.gebelik
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
CANCAN 9 Mayıs 1.cocuk
Elif 9 mayis ve 2. Gebelik
Sapsik-88 10 mayıs 1. çocuk
F.Askar 11 Mayıs 1. gebelik
Sahra41, 11 mayııs 1.çocuk
Pircici 11 Mayıs 1.cocuk
özge 11 mayıs 1. gebelik
Pocahantas01 12 mayıs 1. gebelik
Aarohi 13 mayıs 1. Gebelik
Nilts 13 mayıs 1.gebelik
Aylin 13 mayıs 2.gebelik
Annona 13 mayıs 2. gebelik
Benmyuvam 16 mayıs 3.gebelik
Ayşe 16 mayıs 1. gebelik
Merve 17 mayis 1. gebelik
Gokfer 20 Mayıs 1.gebelik
Lamezi 2.cocuk 27 mayıs
Kalp atışını duyunca dediler sen duydun mu ondan mi kan aldılar.kızlar bana hemen kayıt açtılar, kan aldılar testler yaptılar kasımda gel takibimiz o zaman başlayacak 3. ayda dediler. Düşük olursa diye sizinkiler bekletmişler Allah korusun.48 saatte en az iki katı artar ona göre hesaplayabilirsiniz.
Düşük tehlikesine karşı dedi sanırım kalo atışını duy gel dedi 7.hafta gibi.kızlar bana hemen kayıt açtılar, kan aldılar testler yaptılar kasımda gel takibimiz o zaman başlayacak 3. ayda dediler. Düşük olursa diye sizinkiler bekletmişler Allah korusun.48 saatte en az iki katı artar ona göre hesaplayabilirsiniz.
Devlette olursan kayıt düşer ama özele gidince kayıt düşmez sanırım. Benimkini göremedi çünkü ebe.Ben bı kere kan verdim tekrar etmene gerek yok dedi doktor kontrol günü görüşürüz dedi sağlık ocağında kayit açması için doktora muayene olmamız gerekiyor o zaman direk kayıt düşüyor zaten onlara ben biraz azele ettim
Lekelenme devam ediyor musaol cnm ben anlamadım ki dün kese var dedi bugün göremedi kan degerleri yüksek cnm cok sıkkın
Cnm ilkimde özele gitmiştim kayıt düştü hatta aramislardi bunda devlete gidicem ilk olarak bakalimDevlette olursan kayıt düşer ama özele gidince kayıt düşmez sanırım. Benimkini göremedi çünkü ebe.
Düşük olur diye kayıt açmaya mi useniyorlar acaba
Doktor donus yaptimi sana merak ettim. Benimde gecen hafta o sekilde lekelenmem oldu. Doktoru aradim. Eger kan kirmizi pembe ve cok olursa hemen gel dedi. Ama kahverengi leke bazen onemsiz olabiliyor dedi. Progestan basladik hatta dunde kontrole gittim hic bi sorun yoktu. Icini ferah tut.Kizlar bugun ilk.kez az miktarda kahverengi lekelenmem oldu. Koyu kivamliydi. Biraz endiselendim acikcasi. Doktoruma watsapp tan yazdim ama henüz donmedi. Sizce tehlikeli bir sey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?