2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canim mujdeyi aldigimdan beridir ilk muayenem doktorum karnimdan bakti idrara sıķışık gittim 4 haftalik benimki ve goruldu

Kizlar bugun ilk.kez az miktarda kahverengi lekelenmem oldu. Koyu kivamliydi. Biraz endiselendim acikcasi. Doktoruma watsapp tan yazdim ama henüz donmedi. Sizce tehlikeli bir sey olabilir mi?

Kizlar bugun ilk.kez az miktarda kahverengi lekelenmem oldu. Koyu kivamliydi. Biraz endiselendim acikcasi. Doktoruma watsapp tan yazdim ama henüz donmedi. Sizce tehlikeli bir sey olabilir mi?
Kan kirmizi olursa tehlikeli diye biliorum ama devami gelcekmi ona dikkat et ve sakin uzanacak hareketler yapma dinlenmeye calis

Kan kirmizi olursa tehlikeli diye biliorum ama devami gelcekmi ona dikkat et ve sakin uzanacak hareketler yapma dinlenmeye calis
Bugun biraz yoruldum ondan oldu belki de.simdi dinleniyorum. Yarin başka bir doktora randevum vardi. Ya bi oncekiyle ya bunla devam edecektim hangisiyle daha iyi uyusursak. Simdi vajinal bakmak isterse yarin bi risk olur mu acaba? Diger doktor geçen hafta vajinal ultrasonla bakmisti cunku. Cok sık olmus olacak arasi?

Ben vajinal baktirmiyorum cunku ilk gebeligimde hicbi sorunum yoktu vajinal bakti o aksam kanamam oldu ve dusurdum doktor alakasi yok dior ama benim aklimda hep bi soru isareti kaldi eger gebelik varsa baktirmiorum

Bende kese için vajinal baktirmistim o akşam çok ağrım oldu
Sonra kârından baktı oradan da gördü ama nedense ilk vajinal bakmak istedi
Tüp bebek benimkisi o nedenle doktoruma güveniyorum
20 sinde kalp icin gidecegiz eminim yine vajinal bakacak umarim sonrasinda beni korkutacak bir agrim olmaz

Kandami cıktı 10 gün önce

Yarına yine
Kalp atışını duyunca dediler sen duydun mu ondan mi kan aldılar.
Doktorumu aradım yarın yine gel kan ver dedi
Düşük tehlikesine karşı dedi sanırım kalo atışını duy gel dedi 7.hafta gibi.
Yarin doktorum çağırdı bida kan tahlili artış var mi diye

Devlette olursan kayıt düşer ama özele gidince kayıt düşmez sanırım. Benimkini göremedi çünkü ebe.
Düşük olur diye kayıt açmaya mi useniyorlar acaba

Devlette olursan kayıt düşer ama özele gidince kayıt düşmez sanırım. Benimkini göremedi çünkü ebe.
Düşük olur diye kayıt açmaya mi useniyorlar acaba
Cnm ilkimde özele gitmiştim kayıt düştü hatta aramislardi bunda devlete gidicem ilk olarak bakalim

Doktor donus yaptimi sana merak ettim. Benimde gecen hafta o sekilde lekelenmem oldu. Doktoru aradim. Eger kan kirmizi pembe ve cok olursa hemen gel dedi. Ama kahverengi leke bazen onemsiz olabiliyor dedi. Progestan basladik hatta dunde kontrole gittim hic bi sorun yoktu. Icini ferah tut.

Bana saglik ocagi hic oyle seyler demedi. Direk kaydimi acti. Kan tahlilleri yapti. Kalp atisi olunca haber ver filanda demedi hic. Gerci bizim doktor biri gelsinde ilac yazdirsin biseyler sorsun diye bekliyor. Kacirmiyayim demistir:)

Merhaba herkese bende mayıs annesi olucam Allah ın izniyle inşallah ikinci gebeliğim biraz gecmişi okudum benimde salı günü 2500 cıktı bchg haftaya carsamba aldım randevu 6+3 olucam görebiliriz inşallah ilki kadar heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…