2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

5+1 canim ama dun doktorum 4 hafta gibi bise dedi anlam veremedim niye oyle dedigine simdi hangisi dogru benim hesabim mi doktorun dedigi mi
Ultrason öyle hesapladığı içindir gördüğünü demistir ama önemli bisey diildir bence oglumda da 2 hafta önden gidiyo dedi sonra 8 güne düştü sonrasi da zamanında gitti.gelisimi sata ayak uyduruyo yani

Artık baktirma cnm gerek yok ilk başta hızlı artıp sonra yavaşlıyormus artış, artık ultrason ile devam edeceksin.
bakalim pazartesi ne dicek doktor cok merak ediorm

Canım değer 1000lerin üzerine çıkınca 3-4 günde bir ikiye katlıyormuş.bence duyarsin bebisini insallah
insallah canim cok sabirsizim yaaa

Canım o büyük ihtimalle yumurtlama günün e göre söylemiştir ama genelde sat a göre söyleniyor
Degil mi bende oyle tahmin ettim gec dollenme falan da olabilir ama neyse doktora sorim en iyisi bi dahaki kontrolde

Kızlar ya benim kahverengi akintim var.çok korkuyorum.daha önce iki bebeğimi kaybettim.inşallah buna bişey olmaz.fikri olan var mı dua edin bana

Ben de aranıza yeni katılanlardanım arkadaşlar. 2.gebeliğim bu. Bugün sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım beta 3081,79 bakalım henüz doktora gitmedim
Benim de beklenen doğum tarihi 18 mayıs. Aynıyız. İkinci gebeliğim benim de bu gün kan testi yaptırdım bu gün 3560 çıktı hcg

Canım artık hcg baktırmana gerek yok ki, kese göründüyse bu hafta kalbini de duyarsın miniğinin inşallah, geçen cumartesi duyduk biz minnoşun kalp atışını, allahım isteyen herkese nasip etsin

5+1 canim ama dun doktorum 4 hafta gibi bise dedi anlam veremedim niye oyle dedigine simdi hangisi dogru benim hesabim mi doktorun dedigi mi
Canım doktorum kalp atışını duymadan hafta kesinlesmez demişti ki benim tup bebek düşün takılma ne olur
Bebeğim boyutunu mu ne ölçüp söylüyorlarmış
Keyfini çıkar bebeğim sağlıklı de inşallahta kalp atışını da duyarsın en kısa sürede..

Hepinize merhaba arkadaşlar
Bir buçuk yıllık evliyim. 1 sene vajinismus tedavisi gördüm 5 6 aydır normal bir cinsel hayatım var. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Çok zor ve yorucu bir süreçten geçtim yani ama çok şükür ki Bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hcg değerim 2783 çıktı sizce bu değer normal mi? Bana biraz yüksek gibi geldi

Canım artık hcg baktırmana gerek yok ki, kese göründüyse bu hafta kalbini de duyarsın miniğinin inşallah, geçen cumartesi duyduk biz minnoşun kalp atışını, allahım isteyen herkese nasip etsin
Canım kalp atışlarını duyduğunda tam olarak ne kadarlikti bebis

Son düzenleme:
Yok canım yüksek değil benimki öğrendiğimde 4 haftalıktı ve değerim 3953tü sorunsuz bi şekilde keseyi gördük.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar saat 5te doktora gittim ama maskededir doktor yoktu.Erken çıkmış
Randevum yoktu.Ama genelde 7ye kadar orda oluyordu bugün benim şansıma YÖK işte
Kaldık p.ertesine kalp atışlarını dinleyecektim ben ya
Nasip artık yapacak bi şey yok

Oyle mi bilmiyordum tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…