Ultrason öyle hesapladığı içindir gördüğünü demistir ama önemli bisey diildir bence oglumda da 2 hafta önden gidiyo dedi sonra 8 güne düştü sonrasi da zamanında gitti.gelisimi sata ayak uyduruyo yani5+1 canim ama dun doktorum 4 hafta gibi bise dedi anlam veremedim niye oyle dedigine simdi hangisi dogru benim hesabim mi doktorun dedigi mi
bakalim pazartesi ne dicek doktor cok merak ediormArtık baktirma cnm gerek yok ilk başta hızlı artıp sonra yavaşlıyormus artış, artık ultrason ile devam edeceksin.
insallah canim cok sabirsizim yaaaCanım değer 1000lerin üzerine çıkınca 3-4 günde bir ikiye katlıyormuş.bence duyarsin bebisini insallah
Kizlar ben oglumda 6+3 de kalp atışını duymuşum
Kizlar ben oglumda 6+3 de kalp atışını duymuşum
Teşekkür ederiz canım bakalim bu bıdıkda neler yasicamayy senin pıtırcığada bii koca maşlhhh
Degil mi bende oyle tahmin ettim gec dollenme falan da olabilir ama neyse doktora sorim en iyisi bi dahaki kontroldeCanım o büyük ihtimalle yumurtlama günün e göre söylemiştir ama genelde sat a göre söyleniyor
Benim de beklenen doğum tarihi 18 mayıs. Aynıyız. İkinci gebeliğim benim de bu gün kan testi yaptırdım bu gün 3560 çıktı hcgBen de aranıza yeni katılanlardanım arkadaşlar. 2.gebeliğim bu. Bugün sağlık ocağından kan tahlili sonuçlarımı aldım beta 3081,79 bakalım henüz doktora gitmedim
Canım artık hcg baktırmana gerek yok ki, kese göründüyse bu hafta kalbini de duyarsın miniğinin inşallah, geçen cumartesi duyduk biz minnoşun kalp atışını, allahım isteyen herkese nasip etsinkizlar ya dun hcg baktirdim yine 9243 olmus ama hesaplarima gore 12binlerde olmaliydi sanki. on gun once 398di iki gunde iki kat artiyoya az geldi sanki bana ne dersiniz??? gecen pazartesi kese gorundu. bu pazartesi yine randevum var bu degerle kalbini gorup duyarmiyim sizce??
Canım doktorum kalp atışını duymadan hafta kesinlesmez demişti ki benim tup bebek düşün takılma ne olur5+1 canim ama dun doktorum 4 hafta gibi bise dedi anlam veremedim niye oyle dedigine simdi hangisi dogru benim hesabim mi doktorun dedigi mi
Canım kalp atışlarını duyduğunda tam olarak ne kadarlikti bebisCanım artık hcg baktırmana gerek yok ki, kese göründüyse bu hafta kalbini de duyarsın miniğinin inşallah, geçen cumartesi duyduk biz minnoşun kalp atışını, allahım isteyen herkese nasip etsin
Yok canım yüksek değil benimki öğrendiğimde 4 haftalıktı ve değerim 3953tü sorunsuz bi şekilde keseyi gördük.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHepinize merhaba arkadaşlar
Bir buçuk yıllık evliyim. 1 sene vajinismus tedavisi gördüm 5 6 aydır normal bir cinsel hayatım var. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Çok zor ve yorucu bir süreçten geçtim yani ama çok şükür ki Bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hcg değerim 2783 çıktı sizce bu değer normal mi? Bana biraz yüksek gibi geldi
6+4 tü kuzumCanım kalp atışlarını duyduğunda tam olarak ne kadarlikti bebis
Gozun aydinn darisii basimizaKızlar ben de bugün dr dan geldim kese ve minnoşum göründü hatta dr çok minik kalp atışı görüyorum ama daha çok Yen'i dedi haftaya yine çağırdı inşaallah tamamen duyarım kalbinin sesini de
canim sata gire mi6+4 yoksa kesenin boyuna gore mi ?6+4 tü kuzum
Oyle mi bilmiyordum tesekkur ederim :)Canım doktorum kalp atışını duymadan hafta kesinlesmez demişti ki benim tup bebek düşün takılma ne olur
Bebeğim boyutunu mu ne ölçüp söylüyorlarmış
Keyfini çıkar bebeğim sağlıklı de inşallahta kalp atışını da duyarsın en kısa sürede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?