2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar çok fena grip geçiriyorum yatak döşek modundayim öksürük beni mahvediyor üstüne birde hapşırık minnosuma zarar gelmez inşallah

Ay cnm yaa şans işte olsun pazartesi duyarsınız inş bebişi biz videoya aldık dinleyip duruyoruz

Kızlar çok fena grip geçiriyorum yatak döşek modundayim öksürük beni mahvediyor üstüne birde hapşırık minnosuma zarar gelmez inşallah
Gelmez inş cnm kuzenim de öyleydi başlarda bebiş şimdi bir aylık sağlıkla doğdu, rabbim korur melekleri.

Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu 2. gebeliğim 14 yıl aradan sonra. Kanda bhcg 88.8 günüm henüz geçmedi normalde bugün regl olmam gerekirdi ama kahverengi lekelerim var yerleşme kanaması oluyor galiba

Ay cnm yaa şans işte olsun pazartesi duyarsınız inş bebişi biz videoya aldık dinleyip duruyoruz

Evet canım ne yapalım bekleyeceğiz
Grip oldum zaten hamilelik zor üstüne eklendi hastalık mahvoldum
Buda geçer halimize çok şükür yine de
Ultrason çıktılarını albüm yapmıştım
Arkadına o an ki duygularımı yazdım
Bebek hareketlerini gösteren 2 tane cd var
İdrar testini bile saklamıştım
Tahlil sonuçlarımı
Bunlar çok güzel anılar
Sen de devam et anıları biriktirmeye

Geçmiş olsun yaşadıkların için canim ve hayirli olsun bebişin ins hayirlisi ile kucağına alırsın.
3+5 im ben bugün yaptırdım kan tahlili 688 cıktı.belki kisiden kisiye farklilil gösterebilir.senin sat kac

saglıklı bir gebelik için degerler nasıl artmalı kızlar saglıksız oldugu nasıl anlasılıyor kanda?

Günaydın kızlar doktordan geliyorum
9 gün önce gittiğimde sadece keseyi görebilmiştim
Bugün kese büyümüş ve içinde bir pirinç tanesi gördük
Kalp atışları da başlamış.hem gördük hareketleri hem de azda olsa duyduk çok şükür
6 haftalık çıktı sata göre 8 gösteriyor
Doktor hiçbir problem yok dedi
Çok güzel yere yerleşmiş miniğin dedi
Gribim için antibiyotik yazdı
Halsiz düşüp ateşlenmeni istemeyiz dedi
Aldım ilacı bu akşamki durumuna göre başlarsın dedim
Çok bitkin halsiz düştüm
Sürekli hapşırmakta kasıklarım acıyor
Anan kızlar dikkat edin havalar çok aldatıcı
Sabah serin öğlen sıcak akşam daha da serin
Serum taktır sesi doktorum ama akşamı bekliyorum

cnm benimde carsamba 1208 cuma 1589 çıktı saglıksız olabilir dedi oyüzden korktum biraz*
Bende buna benzer bir durum yasamistim ozamab doktorum en az yuzde 60 yukselmesi gerekli demisti herkesin 2 kati olmak zorunda degil istenen tabiki o ama yizde 60da yeterli demisti ben daha sonra cok stres yaptim kalp atisini falan duyduk ama malesef ikinci ayimin sonunda kalbi durdu sonlandi gebeligim ama betanin yukselmemesi bunla alakali degildi ole olsadi okadar kalmazdi bebek benimle sen icini ferah tut dua et bolbol dinlen ben cok aglamistim stres yapmistim sen onlari yapma bebek etkilenior

dinleniyorum da cnm doktor ninsanı strese sokuyor zaten bu ikinci gebeliğim ilkinin kalbi hiç atmadı bu tedavi ile oldu gec dölelnme dedi korkuyorum bunada birsey olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…