Ay Maşallah maşallah nazar değmesin kuzuya.Kızlar ben de bugün dr dan geldim kese ve minnoşum göründü hatta dr çok minik kalp atışı görüyorum ama daha çok Yen'i dedi haftaya yine çağırdı inşaallah tamamen duyarım kalbinin sesini de
Ay cnm yaa şans işte olsun pazartesi duyarsınız inş bebişi biz videoya aldık dinleyip duruyoruzKızlar saat 5te doktora gittim ama maskededir doktor yoktu.Erken çıkmış
Randevum yoktu.Ama genelde 7ye kadar orda oluyordu bugün benim şansıma YÖK işte
Kaldık p.ertesine kalp atışlarını dinleyecektim ben ya
Nasip artık yapacak bi şey yok
Gelmez inş cnm kuzenim de öyleydi başlarda bebiş şimdi bir aylık sağlıkla doğdu, rabbim korur melekleri.Kızlar çok fena grip geçiriyorum yatak döşek modundayim öksürük beni mahvediyor üstüne birde hapşırık minnosuma zarar gelmez inşallah
Bu bebiş beni yordu oğlum.hic böyle yapmamıştı :)Gelmez inş cnm kuzenim de öyleydi başlarda bebiş şimdi bir aylık sağlıkla doğdu, rabbim korur melekleri.
Ohh maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin6+4 tü kuzum
Ay cnm yaa şans işte olsun pazartesi duyarsınız inş bebişi biz videoya aldık dinleyip duruyoruz
Geçmiş olsun yaşadıkların için canim ve hayirli olsun bebişin ins hayirlisi ile kucağına alırsın.Hepinize merhaba arkadaşlar
Bir buçuk yıllık evliyim. 1 sene vajinismus tedavisi gördüm 5 6 aydır normal bir cinsel hayatım var. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Çok zor ve yorucu bir süreçten geçtim yani ama çok şükür ki Bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Hcg değerim 2783 çıktı sizce bu değer normal mi? Bana biraz yüksek gibi geldi
Amin canımmmGozun aydinn darisii basimiza
Amin canımm minnoş kalp atışlarını yicemAy Maşallah maşallah nazar değmesin kuzuya.
Iki gunde bir iki katı olması gerek.saglıklı bir gebelik için degerler nasıl artmalı kızlar saglıksız oldugu nasıl anlasılıyor kanda?
cnm benimde carsamba 1208 cuma 1589 çıktı saglıksız olabilir dedi oyüzden korktum biraz*Iki gunde bir iki katı olması gerek.
Sağlıksızsa değer düşer dedi dr.
Cars 298
Cuma 688 oldu benim deger
Bende buna benzer bir durum yasamistim ozamab doktorum en az yuzde 60 yukselmesi gerekli demisti herkesin 2 kati olmak zorunda degil istenen tabiki o ama yizde 60da yeterli demisti ben daha sonra cok stres yaptim kalp atisini falan duyduk ama malesef ikinci ayimin sonunda kalbi durdu sonlandi gebeligim ama betanin yukselmemesi bunla alakali degildi ole olsadi okadar kalmazdi bebek benimle sen icini ferah tut dua et bolbol dinlen ben cok aglamistim stres yapmistim sen onlari yapma bebek etkileniorcnm benimde carsamba 1208 cuma 1589 çıktı saglıksız olabilir dedi oyüzden korktum biraz*
Değildir ins. Icini ferah tut belli süre sonra deger artışı da iki katı olmuyo zatencnm benimde carsamba 1208 cuma 1589 çıktı saglıksız olabilir dedi oyüzden korktum biraz*
dinleniyorum da cnm doktor ninsanı strese sokuyor zaten bu ikinci gebeliğim ilkinin kalbi hiç atmadı bu tedavi ile oldu gec dölelnme dedi korkuyorum bunada birsey olucak diyeBende buna benzer bir durum yasamistim ozamab doktorum en az yuzde 60 yukselmesi gerekli demisti herkesin 2 kati olmak zorunda degil istenen tabiki o ama yizde 60da yeterli demisti ben daha sonra cok stres yaptim kalp atisini falan duyduk ama malesef ikinci ayimin sonunda kalbi durdu sonlandi gebeligim ama betanin yukselmemesi bunla alakali degildi ole olsadi okadar kalmazdi bebek benimle sen icini ferah tut dua et bolbol dinlen ben cok aglamistim stres yapmistim sen onlari yapma bebek etkilenior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?