2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar hcg değerinin 2 kattan fazla yükselmesi normalmi ? Geçen hafta cumartesi 96ydi bugün 1911 olmuş.

Kızlar hcg değerinin 2 kattan fazla yükselmesi normalmi ? Geçen hafta cumartesi 96ydi bugün 1911 olmuş.
Tam yedi gün geçmiş cnm gayet iyi değerin bence, benim ki de 3 kat artıyordu şükür iyiyiz.

dinleniyorum da cnm doktor ninsanı strese sokuyor zaten bu ikinci gebeliğim ilkinin kalbi hiç atmadı bu tedavi ile oldu gec dölelnme dedi korkuyorum bunada birsey olucak diye
Senicok ii anliorum bende yaklasik 3 yildir ugrasiorum tedavilerle 3 kere kaldim 3ude gitti hic umudum yokken buay boyle oldu insallah devam eder ve bizimle kalir meleklerimiz Allah izin verirse bizimle olurlar biraz akisina birakmamiz lazim onu basarsak gecicek butun bunlar

Tam yedi gün geçmiş cnm gayet iyi değerin bence, benim ki de 3 kat artıyordu şükür iyiyiz.
Cevabiniz icin tesekkur ederim.İnsan ne hassas oluyormuş şu dönemde. En ufak şeyden nem kapıyorum resmen. Bilmiyorum sizlerde öyle misiniz ? Bi ağrı hissetsem yada anormal bir şey olsa hemen lekelenme var mı diye kontrol ediyorum. Bide geçen hafta doktor korkuttu beni. Tehlikeli zamanları hayirlisiyla atlatsaydik..

Hepimiz öyleyiz cnm ama stres bebişe zarar verir diye ben daha rahat olmaya çalışıyorum bence dogana kadar ve sonrasında da devam edecek bu hallerimiz çünkü annelik böyle bir şey galiba :)

Kuzum tehlikeli zaman atlatmak diye bir şey yok bence hamilelikte, kucağımıza alana kadar Allah'a emanet miniklerimiz, ben geçen sefer üç ay bittiginde duyurmuştum herkese tehlike bitti diye, 16 haftadan sonra hastalandım 17. Hafta böbreklerinin oluşmadığını öğrendik ve kaybettik kızımızı, o yüzden hamile kalmak mesele değil Rabbim tüm anne adaylarına sağ Salim evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

saol cnm korkuyorum stres yetiyor pazartesi kontrol allha herkese hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin ben cok korkuyorum bi kalp atısını duyaydım bi

Kızçeler benim sat a göre şu an 6+0 oluyor 7nin içinde mı oluyorum artık? Bir de bu önümüzdeki c.tesi yani 7+0 ken kontrolüm var kalp atışı duyulur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…