- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Inşallah canım7. Haftada duyarsin buyuk ihtimall Allah in izniyle
Ayy hava cok sicak gercektenn bi mayisik hissediyorum kendimiÇok bunaltıcı bir gün nasılsınız hamisler
Bütün gün yatsam yatarim da yemek bekleyen olmasa tabiAyy hava cok sicak gercektenn bi mayisik hissediyorum kendimi
Arada bende öyle hissediyorum bide ben daha kontrole gitmedim hala hamile değilim gibi hissediyorum bulantı falanca olmayıncaBenim de karnım ağrıyor gidip gidip bakıyorum birşey olmuş mu diye
Evet canım benim de bulantı falan yok ama affedersin akıntı sanki krem renginden biraz daha koyu gibi,kan değil kahverengi de değil ama krem renginden daha koyu tuhaf birşey kafam çok karışık vallaArada bende öyle hissediyorum bide ben daha kontrole gitmedim hala hamile değilim gibi hissediyorum bulantı falanca olmayınca
Akıntıdan bişey olmaz cnm bende de varEvet canım benim de bulantı falan yok ama affedersin akıntı sanki krem renginden biraz daha koyu gibi,kan değil kahverengi de değil ama krem renginden daha koyu tuhaf birşey kafam çok karışık valla
Olmaz canım merak etme kendini çok yormadan yürü hafif hafif.benim karnım hep ağrıyor normal diyorlar.Kızlar bugün eşimle sahile indik biraz yürüdük kasığımda batma gibi sancı oldu çok korktum bebeğime bişey olcak diye yürümekten bişey olur mu ki yaa
Yok canım bende yok mesela bu belirtiler henüzkızlar afedersiniz hamilelikte ila kabızlık ve mide bulantısı olması sart mı?
bende merak ettim bende mi anormlik var herkes aynı olmaya biliyor su dıs gebelik olayı beni çok korkutuyırYok canım bende yok mesela bu belirtiler henüz
Bende de yok :)) bazen bende anormal miyim diye dusunmuyo değilim yanikızlar afedersiniz hamilelikte ila kabızlık ve mide bulantısı olması sart mı?
Yok canım Allah korusun dış gebelik olsaydı çok ağrın olurdu, keseyi gördün mu? Iyi bi yere yerlestiyse o ihtimal yoktur inşallahbende merak ettim bende mi anormlik var herkes aynı olmaya biliyor su dıs gebelik olayı beni çok korkutuyır
Normalmis canım benim de ağrım var genelde adet ağrısı gibi hafif hafif ama normal dedi doktor.insallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin AllahKızlar 6+2 deyim bugün
Keseyi gördük çarşamba kalp atışı için gideceğiz inşallah
Tup bebekle hamileyim
Bugün tedirginim biraz bariz sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor
Hatta regl ağrısı gibi ağrım oldu 2 3 kez
Korktum ya yaklaşık 10 gündür çok minik ağrılarım dışında çok rahattım normal mi bu haftada böyle agrilar
Inşallah canım vallahi diken üzerindeyim tüm gece de kabus gördüm hayırlısıyla kucağımiza alalim inşallahNormalmis canım benim de ağrım var genelde adet ağrısı gibi hafif hafif ama normal dedi doktor.insallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?