2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Arada bende öyle hissediyorum bide ben daha kontrole gitmedim hala hamile değilim gibi hissediyorum bulantı falanca olmayınca
Evet canım benim de bulantı falan yok ama affedersin akıntı sanki krem renginden biraz daha koyu gibi,kan değil kahverengi de değil ama krem renginden daha koyu tuhaf birşey kafam çok karışık valla

Evet canım benim de bulantı falan yok ama affedersin akıntı sanki krem renginden biraz daha koyu gibi,kan değil kahverengi de değil ama krem renginden daha koyu tuhaf birşey kafam çok karışık valla
Akıntıdan bişey olmaz cnm bende de var

Kızlar bugün eşimle sahile indik biraz yürüdük kasığımda batma gibi sancı oldu çok korktum bebeğime bişey olcak diye yürümekten bişey olur mu ki yaa

Kızlar 6+2 deyim bugün
Keseyi gördük çarşamba kalp atışı için gideceğiz inşallah
Tup bebekle hamileyim
Bugün tedirginim biraz bariz sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor
Hatta regl ağrısı gibi ağrım oldu 2 3 kez
Korktum ya yaklaşık 10 gündür çok minik ağrılarım dışında çok rahattım normal mi bu haftada böyle agrilar

Merhaba

Ikinci bi dısgebelik vakasi yasamazsam bende insallah mayis annesi olucam
Beta degeri dusuk olan varmi

Normalmis canım benim de ağrım var genelde adet ağrısı gibi hafif hafif ama normal dedi doktor.insallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah

Normalmis canım benim de ağrım var genelde adet ağrısı gibi hafif hafif ama normal dedi doktor.insallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah
Inşallah canım vallahi diken üzerindeyim tüm gece de kabus gördüm hayırlısıyla kucağımiza alalim inşallah
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…