cnm saol iyi dileklerin için sen bebeginin kalp atıslarını ne zaman duydun keseyi falan gec mi gördün?
Keseyim 5. Hafta da falan görmüştüm. Ama kalp atışlarını çok geceler duydum yalan olmasın 8 ya da 9. Hafta olması gerekiyor. Hatta tüp bebek merkezi kürtaj yapacaklardı kalp atışı yok diye ben izin vermedim bi kadın doğumcu buldum ona gittim bekledim. Sende duyarsın inşallah.
Benim de beta hcg 135 cikti adetim normalden 5 gun gecti. Doktor keseyi gormek icin hastaneye gel dedi. Tam olarak kac ciktiginda kese
gorunuyor bilen varmi?
Ayyy Allah korusun yaa .. ne sacma 2 ayri doktorun 2 ayri sey soylemesi :/ icimde garip bi duygu var hemen duymak.istiyorum kalp atisini hemen görmek istiyorum bebegimi .. o yuzden inanamiyorum :)
Merhaba hayırlı olsun
Keseyi görmek için 1 hafta beklemen lazım gibi duruyor.2 günde 1 tahlili tekrarlat.artış oranı önemli çünkü.katlanarak yükselmesi gerekiyor
Ben cumrtesi gunu doktor randevusu aldim sanirim. O.zman görebilirim bebegimi. Su an hissediyorum onun varligini. Insallah sorun olmaz. Cok korkuyorum
saol cnm moral oluyorsun bana bugun kontrol var bklm ne diycek sabakh kan verdim iyi mi sece artısı cuma1582 idi bugun 2274 bana az gibi geldi çok korkuyorum cnm ben ilk bebgimi kaybettim o yüzdenKeseyim 5. Hafta da falan görmüştüm. Ama kalp atışlarını çok geceler duydum yalan olmasın 8 ya da 9. Hafta olması gerekiyor. Hatta tüp bebek merkezi kürtaj yapacaklardı kalp atışı yok diye ben izin vermedim bi kadın doğumcu buldum ona gittim bekledim. Sende duyarsın inşallah.
saol cnm moral oluyorsun bana bugun kontrol var bklm ne diycek sabakh kan verdim iyi mi sece artısı cuma1582 idi bugun 2274 bana az gibi geldi çok korkuyorum cnm ben ilk bebgimi kaybettim o yüzden
kızlar afedersiniz hamilelikte ila kabızlık ve mide bulantısı olması sart mı?
benim biraz karısık cnm norlamde sat 27 temmuz ama ben geriden gidiyorum asılamam 9 agustos ona göre hesaplıyorlar 5 hatlalık oluyor 6haftaya giriyorum gec döllenme ve normal dedi doktor ögleden sonra kontrol var nediycek insallah iyi haberler veririmBence gayet iyi benim 2 günde iki katı artmıyordu senin ki yine güzel artmış sen kac haftalıktın
benim biraz karısık cnm norlamde sat 27 temmuz ama ben geriden gidiyorum asılamam 9 agustos ona göre hesaplıyorlar 5 hatlalık oluyor 6haftaya giriyorum gec döllenme ve normal dedi doktor ögleden sonra kontrol var nediycek insallah iyi haberler veririm
Canim hosgeldin. Hayirli olsun oncelikle. Sakin korkma icini ferah tutmaya calis dikkatli ol hareketlerine falan dikkat et bol dua et allahin izniyle saglikla kucagina al bebisini:)Ben de hamileyiiim. Mayıs annelerine katıldım. Çok korkuyorum bir sorun olur diye. Bir tane düşüğüm var.
Selamlar hepinize, sağlıklı günler
Ilk muayenen mi? Daha once gormedin mi keseyi falankızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi.((. bu kadarlıkken bebegı karından görülmeyen var mı?
keseyı gördük bir hafta önce 10 mm idi. bu hafta 20 mm olmus ama bebegı görmedi. daha iyi bir cıhazda belki görülebilir dedi. haftaya göremezsek bos gebelik dediIlk muayenen mi? Daha once gormedin mi keseyi falan
Insallah bebegin keseye girer canimkeseyı gördük bir hafta önce 10 mm idi. bu hafta 20 mm olmus ama bebegı görmedi. daha iyi bir cıhazda belki görülebilir dedi. haftaya göremezsek bos gebelik dedi
Canım inşallah duyarsın bebisini haftaya belki de daha erkendir inşallah seninledir meleğin peki hamilelik belirtilerin var mı bulantı vskeseyı gördük bir hafta önce 10 mm idi. bu hafta 20 mm olmus ama bebegı görmedi. daha iyi bir cıhazda belki görülebilir dedi. haftaya göremezsek bos gebelik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?